Un medic rus, pe nume Vladislav Borinski, este beat de 30 de ani. El este pensionar, dar si medic practicant, lucrand de acasa.

Intr-un interviu acordat unei publicatii din Rusia, cu ocazia pensionarii sale, el a dezvaluit ca nu s-a mai trezit din betie de vreo 30 de ani.

Borinski nu a glumit si a declarat ca totul a inceput dintr-o idee nebuneasca, dorind sa vada cat rezista la bautura, fara a se trezi din mahmureala. A baut continuu timp de zece zile, fara sa se trezeasca, hotarand sa mai continue inca 5, noteaza Teen Problem.

A constatat ca alcoolul nu mai actioneaza asupra lui ca la inceput si a continuat experimentul, ajungand la o luna de consum alcoolic non-stop. Dupa aceasta perioada, alcoolul nu l-a mai afectat in niciun fel, indiferent de cantitatea pe care o ingurgita. Singurii afectati au fost oamenii legi, care i-au suspendat permisul de conducere de nenumarate ori.

In acest moment, el bea in jur de 1,5 litri de alcool zilnic si, conform martorilor, nu arata deloc a om beat. Singurul efect secundar, conform spuselor doctorului, este acela ca nu mai stie exact cand a inceput experimentul. Stie anul, dar nu este prea sigur asupra lunii in care a inceput sa bea neintrerupt.