Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima

Al III-lea razboi mondial incepe la 11 noiembrie 2010?


  1. #1
    Racer sony_0093's Avatar sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-10-2009
    Locaţie
    座位
    Sex
    M
    Mesaje
    918
    Mesaje bazar
    787
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1561
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:

    Al III-lea razboi mondial incepe la 11 noiembrie 2010?

    Atit Nostradamus, cit si Vanga, clarvazatoarea bulgaroaica ce a prezis tragedia de la 11 septembrie, dezastrul de la Cernobil, caderea URSS sau moartea Printesei Diana, au vazut ca pe 11 noiembrie in acest an se va declansa cel de-al al III-lea razboi mondial.

    Vanga, Nostradamus si, mai nou, profetii digitali proorocesc evenimente speciale pentru omenire in luna noiembrie a acestui an, scrie monitorulexpres.ro. Si nu par deloc sa fie optimiste. Clarvazatoarea bulgaroaica Vanga a "vazut" in noiembrie 2010 izbucnirea celui de-al III-lea razboi mondial. Acelasi lucru l-a notat in catrenele sale si Nostradamus, precizind ziua exacta: 11 noiembrie. Tot o mare conflagratie mondiala, pe data de 8 noiembrie, anunta si tehnologia web-bot, specializata in predictii pe baza informatiei care circula pe Internet. Absolut toti acesti cititori in viitor au facut predictii corecte, ceea ce le-a si atras celebritatea, dar si predictii false. Cu alte cuvinte, unele s-au potrivit, altele au fost de mai mare risul. Totusi, privind alerta europeana de azi fata de un eventual atac terorist sau doar lupta cu marea criza mondiala, profetiile par sa vrea sa se implineasca. Orice va fi in luna noiembrie, trebuie sa stiti ca lumea nu se va sfirsi.

    Absolut toti clarvazatorii au ghicit viitorul omenirii pina hat, departe, prin anii 5.000. "Se spune ca dupa profetiile Vangai se ghida si Gorbaciov", scria Pavel Pavlov, in cartea pe care i-a dedicat-o prezicatoarei. Vangelia Gushterova, sau simplu, Vanga, a fost o femeie din Bulgaria care avea darul tamaduirii, dar si pe cel al clarviziunii. S-a nascut la 31 ianuarie 1911 in orasul Strumita, din Iugoslavia, in familia unor plugari saraci. La 12 ani a orbit pentru totdeauna. Prima prezicere a facut-o in 1940, cind a descris cu lux de amanunte inceputul razboiului, ba chiar si numele celor din sat care se vor intoarce vii. Vestea s-a dus si, de la aceasta intimplare, Vanga a devenit tot mai cautata pentru pute-rea ei de a citi viitorul. Fiindca prezicea evenimente politice, au inceput s-o caute sefi de Stat. Printre ei, si Ceausescu. Au avut mare rasunet prezicerile exacte ale bulgaroaicei despre moartea lui Stalin (pentru care a facut si puscarie), evenimentele de la Praga din 1968, dezastrul de la Cernobil, victoria Indirei Gandhi, conflictul din Osetia de Sud, Perestroika, caderea URSS-ului, moartea printesei Diana, scufundarea submarinului Kursk, atentatele de la World Trade Center. A murit in 1996, la virsta de 84 de ani, prezicind chiar si ziua si ora propriei morti.

    "Groaza! Groaza! Fratii nostri din America se prabusesc de la mare inaltime, injunghiati de moarte de ciocurile unor pasari de otel!", a prezis bulgaroaica in 1989. Impresionanta predictie, inteleasa abia dupa 11 septembrie 2001, a lansat-o pe Vanga in categoria celor mai credibili clarvazatori. Analistii au transformat-o intr-un Nostradamus din Balcani. Au inceput sa studieze cu mai multa atentie profetiile ei, cu aceeasi frenezie cu care sint intoarse pe toate partile catrenele lui Nostradamus.

    Vanga a revenit in actualitate la alegerea presedintelui Obama, in 2008. Ea a anuntat ca Statele Unite vor fi conduse de un presedinte de culoare, iar mandatul lui va incepe cu o criza economica majora. Ea a mai spus ca "omul negru" va fi ultimul presedinte din Istoria Americii, deoarece SUA se vor diviza in mai multe state independente. Nimeni n-a reusit sa dezlege misterul prezicerilor ei, chiar daca, inca din timpul vietii, s-a lasat cercetata, intr-un laborator din Sofia, creat special pentru studiul predictiilor acestei batrine analfabete. Cercetatorii bulgari nu cred ca femeia "vorbea" cu entitati supranaturale, care-i dezvaluiau date din viitor. Ei cred doar ca avea un creier special, antrenat sa gaseasca rapid si eficient legaturi intre cauza si efect. Aceasta nu explica insa proportia imensa, 70-80%, de profetii adeverite. Se crede ca rusii ar fi descifrat algoritmul predictiilor Vangai si-l folosesc in scopuri pacifiste: pentru a dejuca atentatele teroriste. Nu stim daca vor aplica acest algoritm secret si pentru luna noiembrie, cind, conform celor anticipate de Vanga, ar trebui sa izbucneasca al treilea razboi mondial. Totul va porni de la incidente locale, sub forma unor atentate la viata unor prim-ministri. "Razboiul va incepe in noiembrie 2010 si se va incheia in luna octombrie 2014.

    Razboiul va incepe ca unul obisnult, local, apoi se vor folosi arme nucleare si apoi arme chimice", a prezis ea. Dupa un razboi de asemenea amploare, purtat de islamisti contra Occidentului, viata in Emisfera de Nord va fi afectata de radiatii, plantele, animalele si oamenii se vor imputina. Apoi, in 2011, europenii ramasi in viata vor pieri intr-un razboi chimic pornit de musulmani. Apocalipticul viitor prezis de Vanga va continua cu o omenire bolnava de tot felul de cancere, iar in 2016, Europa va fi un continent practic lipsit de viata. Anul 2018 va rasturna actuala scena economica si politica, iar China va fi puterea mondiala numarul 1. Orbita Pamintului se va inclina prin 2023, peste 10 ani, calota polara se va topi, peste inca 10 ani, musulmanii vor conduce Europa, iar economia va fi infloritoare. Cu bani destui, cercetarea va atinge inaltimi nebanuite: vom crea primul om sintetic, iar, pentru cei obisnuiti, vor fi la discretie organe artificiale. In 2076, va domni din nou comunismul pe Pamint. Predictiile Vangai ajung pina in 5079, cind va fi sfirsitul lumii.

    Nici un profet nu e mai studiat ca francezul Michel Nostradamus (1503-1566). Cercetatorii manuscriselor sale, in special al zecelea catren din ce-a de-a zecea centurie, spun ca al III-lea razboi mondial va izbucni fix pe 11 noiembrie 2010 si va fi purtat cu arme nucleare, chimice si bacteriologice. Totul va porni de la "o fecioara a carei moarte este dorita de un conducator crud si setos de singe", ceea ce va declansa un conflict intre doua tari mari, posibil Franta si Marea Britanie. Europa va avea disensiuni si cu SUA, iar in Peninsula Crimeea sint prezise alte lupte. Rezultatul razboiului va fi formarea unui imperiu. In cartea sa, "Codul Nostradamus, al treilea razboi mondial", Michael Rathford pretinde ca sfirsitul marii conflagratii va fi in decembrie 2012. Aceleasi catrene vorbesc si de o catastrofa in Marea Neagra declansata de iesirea la suprafata, dupa un cutremur, a hidrogenului sulfurat. Romanul Vlaicu Ionescu, un interpret celebru al scrierilor lui Nostradamus, a decriptat altfel catrenele. "Europa va fi invadata de o coalitie arabo-chineza, iar razboiul va incepe la nordul si la sudul Marii Negre, ceea ce va afecta si Romania, insa nu foarte grav, pentru ca tara noastra, asa cum Nostradamus a spus-o in repetate rinduri, este protejata de vointa divina". Razboiul va fi devastator, dar nu va duce la sfirsitul lumii. Vom descoperi tot acum leacul contra gripei si SIDA. Un soft faimos pe Internet, creat initial pentru a monitoriza bursa, a ajuns sa fie folosit pentru prezicerea viitorului. Inventatorii programului isi lauda creatia sustinind ca s-au prezis cu ajutorul ei prabusirea WTC, dezintegrarea navetei Columbia din 2003, pana de curent din SUA din 2003, tsunami-ul din decembrie 2004 si uraganul Katrina din 2005.
    Web Bot, soft-ul creat de americanii Cliff High si George Ure, care se autointituleaza "calugari ai timpului", selecteaza, conecteaza si interpreteaza site-urile pe care apar anumite cuvinte-cheie. Pe baza acestui algoritm, cica, se pot prezice evenimente viitoare. Lasind la o parte de cite ori a dat-o in bara cu predictii false, Web Bot a gasit ca in perioada 8-11 noiembrie 2010 va izbucni un mare conflict armat. Punctul de pornire va fi atacul din greseala al Israelului asupra Iranului, conflict in care se vor implica si SUA. Tot in noiembrie, vor fi mai multe violuri, jafuri, crime si se va inregistra colapsul dolarului american. Iar pina la sfirsitul anului urmeaza si sase cutremure devastatoare. Adevaratul razboi pare sa se declanseze pe 14 decembrie, o data cu lansarea unor rachete. Dar nici macar de data aceasta, pentru ca se asteapta o interventie extraterestra. Robotul isi mai schimba predictiile, le mai ajusteaza in functie de evolutia evenimentelor, asa cum fac, de fapt, si interpretii profetiilor. Uneori, prezicerile devin postziceri, sint potrivite cu evenimentele doar dupa ce acestea s-au intimplat. Nimeni n-a ghicit viitorul cu exactitate. Insa, despre noiembrie 2010 stim, fara sa avem puteri supraomenesti, ca va fi o luna de toamna friguroasa.

    "Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pina cind va veni ceasul sau. Pamintul, apa, focul ii vor veni in ajutor. O data cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, tot ceea ce este construit pe minciuna si pe rau se va narui. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care il vor recunoaste vor fi aceia din propriul sau popor din care el a iesit. Drept rasplata, el va aduce apoi acest popor pe cea mai inalta culme a desavirsirii divine din aceasta lume. Acest popor va deveni prin indreptarea sa o adevarata pilda vie pentru toate popoarele pamintului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal de fier, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu, singur il va minui". (Vanga) Clarvazatoarea franceza Mary-Anne scrie in cartea "2010-previziuni aproximative" ca o femeie va descoperi un vaccin pentru cancer, in 5-6 ani, va fi descoperita o noua planeta cu pamint si apa, va exista un atentat asupra presedintelui Sarkozy, Papa se va imbolnavi in 2013, iar razboiul mondial va incepe intre Israel si Iran tot in 2010. Mai multe publicatii din lumea intreaga au scris la inceputul acestui an despre predictiile mediumului Ekaterina din Rusia, care se pare ca are aceeasi data pentru izbucnirea razboiului: 11 noiembrie 2010. Patru regi se vor lupta pentru pace. Vor muri 50 de milioane de rusi si numai cei care se vor ascunde in Est sau in Caucaz vor supravietui. In plus, ea prezice un val de seisme care se va abate asupra Rusiei, transformind in ruine o cladire mare si importanta. Daca examinam profetiile Vangai si ale lui Nostradamus, vom vedea ca absolut toate previziunile celor doua clarvazatoare se suprapun peste ceea ce au spus cei doi mari profeti.
    “vorba dulce mult aduce”

  2. #2
    Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje
    4,342
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    peste 90 min expiră profeţia
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    De-al casei Tofunk_y's Avatar Tofunk_y va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    07-02-2006
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    307
    Mesaje bazar
    359
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    94
    Puncte CF
    0.0
    interesant. macar sa murim in somn.


    Uploaded with ImageShack.us

  4. #4
    Racer sony_0093's Avatar sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-10-2009
    Locaţie
    座位
    Sex
    M
    Mesaje
    918
    Mesaje bazar
    787
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1561
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Mai sunt 81 minute. Stam ca sa nu murim in somn vb lu Tofunk
    “vorba dulce mult aduce”

  5. #5
    Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje
    4,342
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    era vorba de inceperea războiului nu de sfarşitul lumi, oricum sfarşitul nu ar incepe aşa instantaneu... boom şi gata !

  6. #6
    Troll olteanu007's Avatar olteanu007 nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    03-11-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    557
    Mesaje bazar
    210
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -21
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    machea ?
    Noi sa fim sanatosi ca belele ca sunt in fiecare zii http://www.danasoft.com/sig/Olteanu007.jpg

  7. #7
    Racer cosma_cash's Avatar cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om
    Data de inscriere
    26-01-2007
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    573
    Mesaje bazar
    1220
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    310
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    ce palpitant
    ''People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people!"

  8. #8
    Racer sony_0093's Avatar sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-10-2009
    Locaţie
    座位
    Sex
    M
    Mesaje
    918
    Mesaje bazar
    787
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1561
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Macar sa ma anunte cand dau cu atomica in Craiova sa stiu sa ma duc la tara.
    “vorba dulce mult aduce”

  9. #9
    Racer ARKANTOS7JOSHUA's Avatar ARKANTOS7JOSHUA va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    01-10-2007
    Locaţie
    intre aici si acolo
    Sex
    M
    Mesaje
    355
    Mesaje bazar
    479
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    60
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    na ca mai avem de asteptat pana la ... ce ? cine mai e tampit in ziua de azi sa dea cu bomba, mai ales nucleara si sa distruga tot ? acum cand resursele sunt pe duca? cred ca razboi e deja in lume, psihologic, economic, etc...
    -Viata împarte negrul in mod echitabil: unora zile negre, altora icre negre.
    -Infrant nu esti atunci cand sangeri,
    Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
    Adevaratele infrangeri
    Sunt renuntarile la vis. Radu Gyr

  10. #10
    Fan Stiinta al3xandr0's Avatar al3xandr0 nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    09-05-2008
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    286
    Mesaje bazar
    249
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -31
    Puncte CF
    46.5
    Usergroups:
    hahaha wrong nu a inceput al 3lea razboi mondial

  11. #11
    Racer sony_0093's Avatar sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-10-2009
    Locaţie
    座位
    Sex
    M
    Mesaje
    918
    Mesaje bazar
    787
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1561
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Le-a fost lene sa-l inceapa ieri creca il amana pe saptamana viitoare.
    Oricum in ultima vreme sau prezis multe, da nu s-a intamplat nimica.
    “vorba dulce mult aduce”

  12. #12
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    E plauzibila ideea ca intre Iran si Israel sa inceapa razboiul si kiar folosirea armei nucleare, pt ca se stie de tensiunile dintre Iran si marile puteri nucleare . Ca vom fi condusi de musulmani e mai grav si dupa cum spune ca va exista o coalitie intre musulmani si kinezi ,deja a inceput , se stie ca de ceva ani si au inceput ofensiva din punct de vedere economic . O fi si un sambure de adevar in ce au spus clarvazatorii astia si ramane sa vedem ,cert e ca 11 cred ca s a dus indiferent de fus orar .

  13. #13
    Banned chev chelios's Avatar chev chelios va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    17-04-2010
    Locaţie
    avantu ciorogarla
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    229
    Mesaje bazar
    8
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    64
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    daca SUA invadeaza Iranul o sa izbucneasca al 3-lea razbel, probabil.

  14. #14
    Newcomer andu_vsh reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-05-2010
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    30
    Mesaje bazar
    80
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de sony_0093 Vezi mesajele
    Macar sa ma anunte cand dau cu atomica in Craiova sa stiu sa ma duc la tara.
    daca ai tara pe la satu mare sau prin ala tara poate scapi

  15. #15
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de zagalo Vezi mesajele
    peste 90 min expiră profeţia
    a expirat. poate vin cu alta oferta

  16. #16
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de sony_0093 Vezi mesajele
    Macar sa ma anunte cand dau cu atomica in Craiova sa stiu sa ma duc la tara.
    La inmormantarea lui Caiac trebuia data bomba
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !

  17. #17
    Racer sony_0093's Avatar sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-10-2009
    Locaţie
    座位
    Sex
    M
    Mesaje
    918
    Mesaje bazar
    787
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1561
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Un C4 era suficient.
    “vorba dulce mult aduce”

  18. #18
    De-al casei t60Seconds's Avatar t60Seconds este o raza de lumina in ochii tuturor t60Seconds este o raza de lumina in ochii tuturor t60Seconds este o raza de lumina in ochii tuturor t60Seconds este o raza de lumina in ochii tuturor t60Seconds este o raza de lumina in ochii tuturor t60Seconds este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    07-12-2009
    Locaţie
    Craiova City
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    260
    Mesaje bazar
    211
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    541
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    deci sa inteleg afara e razboi ( x_x numai ma uit pe geam ) si eu stau in fata calc. ? .....ce nesimtire din partea mea
    Posibilitatea de a sustine un lucru fara a-l accepta este semnul unei minti educate.

  19. #19
    Aetana's Avatar Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-11-2005
    Varsta
    34
    Sex
    F
    Mesaje
    4,432
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    60
    Reputatie
    1979
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    Tu cam ai dreptate,desi eu cred ne paste un pericol. Afara e cald iar teroristii asteapta ca romanii sa iasa afara la gratare ca sa-i impuste in cap de dupa copac.
    women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
    My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow

    kandya, Trabook, Aetana! x3

    Augen sagen mehr als Worte

  20. #20
    Racer andrey1407's Avatar andrey1407 este un nume cunoscut tuturor andrey1407 este un nume cunoscut tuturor andrey1407 este un nume cunoscut tuturor andrey1407 este un nume cunoscut tuturor andrey1407 este un nume cunoscut tuturor andrey1407 este un nume cunoscut tuturor andrey1407 este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    11-08-2010
    Locaţie
    peste tot
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    654
    Mesaje bazar
    1897
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    869
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    i'm alive ... uiiiii ... ce bn ... hai sa bem
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: