Pagina 1 din 9 1 2 3 ... UltimaUltima

ATENTIE !! SALVE CLUB = TZEAPA !!!


 1. #1
  Junior fat_2bu's Avatar fat_2bu reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  28-02-2006
  Varsta
  32
  Sex
  M
  Mesaje
  65
  Mesaje bazar
  262
  Putere Reputatie
  23
  Reputatie
  16
  Puncte CF
  50.0

  ATENTIE !! SALVE CLUB = TZEAPA !!!

  http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ulti...qVbnI.facebook

  Salve de "tun": O firmă de brokeraj care prestează ilegal "tapează" de bani orădenii creduli

  Orădenii nu au învăţat nimic din poveştile cu Caritasul sau Delfinii. Altfel nu s-ar înghesui cu sutele la "prezentările" organizate de firma Salve Club, în fapt un sistem piramidal în care fraierii îşi cumpără intrarea cu 65 de lei, amăgindu-se că apoi se vor îmbogăţi prin racolarea de noi adepţi.

  Pentru asemenea creduli firma ţine "cursuri" pe tema asigurărilor de sănătate, deşi nu e autorizată, iar subsidiara sa, Salve Broker, are activitatea suspendată încă din 2010. Creierul afacerii, Călin Donca, e cunoscut ca un cal breaz poliţiştilor din Timişoara, poate tocmai acesta fiind motivul pentru care s-a extins spre Oradea...

  "Şcoala de făcut bani"

  Salve Club, care pe internet se prezintă drept reprezentantă în România a Salve Group Slovacia, este condus de Călin Donca-Oncioiu (foto), o cunoştinţă veche a poliţiştilor timişoreni. În 2008, bărbatul a fost dat pe mâna procurorilor fiindcă printr-o altă firmă, botezată Echipa 31, înşelase sute de liceeni promiţându-le că dacă urmează cursuri de "dezvoltare personală" organizate de el, contra unei taxe de 150 lei, le va face rost de joburi în domeniul asigurărilor.

  La sediul firmei, Garda Financiară descoperea sute de contracte neînregistrate, semn că firma lucra la negru. Amendat cu 6.000 de lei, Donca a fost pus sub acuzare, pentru înşelăciune. Escrocul s-a apărat, susţinând că firma e profilată pe aşa-numitul multi-level marketig, sistem prin care o reţea dezvoltată de un lider vinde diferite produse altor membri, care ulterior devin ei înşişi lideri de grupuri, care la rându-le cresc firma. Donca, însă, nu vindea nimic!

  Timişoreanul s-a specializat în a face bani din cursuri inutile şi şi-a mai lansat o firmă, Infopagina, cu site-ul www.infopagina.lu, prin care agăţa agenţi pentru asigurări de locuinţe. Sigur, cu condiţia să facă cursuri organizate de el şi taxate cu 155 lei! Afacerea era simplă: banii mergeau la firma lui Donca, iar "papagalii" trebuiau să aducă alţi fraieri în grup. Dacă reuşeau îşi scoteau paguba, dacă nu, însemna că... nu aveau stofă de lideri.

  Ţeapă la Generali Asigurări

  Singura dată când Salve a lucrat cinstit a fost la reforma pensiilor, în 2008, când s-a instituit obligativitatea ca fiecare angajat să-şi încheie şi pensie privată, la aşa-numitul "pilon doi de pensii". "Atunci am câştigat 10.000 de lei şi nu am făcut asigurări decât pentru cunoştinţe apropiate. Mi-am făcut o echipă, cu care am convins clienţii să îşi facă pensie privată la anume societăţi, în schimbul unor comisioane", povesteşte orădeanul Kovacs Gyorgy, unul din foştii "brokeri" recrutaţi de Donca. După lovitură, însă, Salve a rămas fără clienţi, aşa că timişoreanul a pus la cale o altă afacere, total penală.

  Folosind CNP-urile obţinute la pensiile private, Donca şi-a instruit oamenii să încheie sute de asigurări fictive cu care au înşelat reputata societate de asigurări Generali România. "Brokerul mergea cu datele oamenilor la Generali, unde în numele falşilor clienţi făceau asigurări de viaţă de 1.200 de lei anual, plătind prima tranşă de 300 de lei ca din partea "asiguraţilor". Salve încasa de la Generali câte 1.000 de lei pentru fiecare asigurare, iar brokerul primea de la Salve câte un comision de 700 de lei", povesteşte un fost agent al lui Donca. Mai departe, însă, nimeni nu achita către Generali ratele lunare pentru poliţe, aşa că societatea a luat o "ţeapă" totală de 700.000 lei!

  Înşelaţi, dar discreţi

  Înşelăciunea a ieşit la iveală după şapte luni, când aşa-zişii asiguraţi, care nici nu aveau habar că datele lor personale fuseseră folosite abuziv, au început să primească somaţii de plată pentru poliţele despre care nu ştiau că le-au făcut!

  Păcăliţi, reprezentanţii Generali au refuzat BIHOREANULUI orice comentariu pe marginea acestei escrocherii. "Sunt informaţii pe care nu dorim să le facem publice, din motive care ţin de politica faţă de partenerii noştri", a comunicat în scris Generali, sugerând astfel că doreşte să-şi recupereze prejudiciul de la Salve. "Considerăm că înţelegerea amiabilă între părţi pentru stingerea unui eventual debit este premergătoare intentării unui proces în justiţie", au mai arătat reprezentanţii companiei.

  Asigurări (ne)sănătoase

  După modelul exersat la pensiile private, în această primăvară, în luna martie, Salve s-a reorientat spre asigurările de sănătate. Profitând că introducerea obligativităţii asigurărilor private de sănătate doar a fost anunţată, fără ca oficialii din Guvern să precizeze când şi cum se vor încheia aceste asigurări alternative la CAS-ul de stat, Donca şi-a găsit noi fraieri.

  În schimbul a 65 de lei, cât costă înscrierea în Salve Club, patronul a anunţat pe internet că organizează cursuri pentru vânzarea noului tip de asigurări, promiţând fiecărui cursant că va câştiga câte 100 de lei pentru fiecare asigurare vândută. Şi, în fiecare judeţ, şi-a găsit coordonatori care organizează prezentări şi cursuri pe această temă. Ca "lector" e implicat uneori însuşi Donca, care participă personal la unele "prezentări"...

  Pedepsiţi de CSA

  BIHOREANUL a descoperit, însă, că naivii rămân cu păcăleala, din simplul motiv că Salve Club nu are dreptul să lucreze în domeniu, după ce Comisia de Supraveghere a Asigurărilor a interzis încă de anul trecut societăţii "Salve - Broker de Asigurare", al cărei unic acţionar e Salve Club, orice activitate în acest sector. Motive sunt destule: firma nu funcţionează la sediul declarat şi nu deţine nici măcar documentele elementare cerute de lege, cum ar fi contractele de răspundere profesională ale agenţilor de brokeraj.

  Mai pe scurt, cursurile făcute de Salve nu au nicio valoare, deoarece nici "instructorii" firmei nu sunt autorizaţi sau atestaţi, iar legea spune că "şcolirea" în domeniu o poate face doar CSA, în schimbul unei taxe de 550 de lei. Nicidecum 65 de lei, cât ia Salve! Mai mult, autorizarea firmelor de brokeraj pentru vânzarea asigurărilor de sănătate o va da tot CSA, care nu are cum să autorizeze o firmă pe care tocmai a suspendat-o.

  Oameni de încredere

  Cu toate acestea, Salve găseşte fraieri! Sub acoperirea unui naiv dornic de un job part-time pentru completarea veniturilor, reporterul BIHOREANULUI a participat vinerea trecută la o "prezentare" Salve organizată în sala festivă a Colegiului Mihai Eminescu. În faţa a peste o sută de persoane dornice să intre în "sistem", doi "coordonatori" ai firmei, Radu Domocoş (foto) şi Daniel Nemţeanu, au vorbit despre iminenţa introducerii asigurărilor private de sănătate şi şansa înfiinţării unei reţele pe o schemă piramidală: "Aduci un prieten, iar el îţi aduce bani!". Procedeul e însă complet ilegal, fiind expres interzis tot de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor!

  Lămurit de "prezentare", reporterul a încercat să-l contacteze şi pe "coordonatorul naţional", dar Călin Donca e de negăsit şi comunică doar prin intermediari. Care, previzibil, nici ei nu spun decât "poeziile învăţate". "Îmi pierd timpul cu dumneavoastră. Domnul Donca nu e anchetat de nimeni, iar noi nu avem nicio activitate suspendată", a tăiat orice discuţie Marcel Sas, organizatorul întâlnirilor de la Oradea. În fond, are partea lui de dreptate, dar numai în ce priveşte prima jumătate a afirmaţiei sale. Căci, judecând după sutele de orădeni aduşi săptămânal la întâlniri contra cost, firma lucrează cu motoarele din plin şi ar fi "păcat" ca unul din "coordonatori" să-şi piardă timpul dând explicaţii, în loc să-l folosească pentru a convinge noi fraieri. Că de aceştia nu e criză niciodată...

  ILEGAL
  Fără sisteme piramidale!


  Conform legislaţiei în vigoare, Salve Club nu are nici măcar pe viitor şansa să facă bani legal din vânzarea asigurărilor private de sănătate. Conform Ordinului 15 din 2010 al preşedintelui CSA, "negocierea ori intermedierea de produse de asigurare prin procedee piramidale sau prin orice alte procedee similare sunt strict interzise".

  De asemenea, brokerilor le este interzis să "propună unei persoane să colecteze adeziuni sau să se înscrie pe o listă, făcând-o să spere câştiguri financiare rezultate din creşterea numărului de persoane recrutate sau înscrise". Adică exact ce face Salve Club!
  Vasilică Ichim

 2. #2
  Senior Member sweet_scorpion's Avatar sweet_scorpion are ceva special... sweet_scorpion are ceva special...
  Data de inscriere
  24-06-2009
  Varsta
  31
  Sex
  M
  Mesaje
  865
  Mesaje bazar
  313
  Putere Reputatie
  20
  Reputatie
  191
  Puncte CF
  36.0
  deja au agatat multi prin judetul gorj si dolj, mia propus si mie cineva chestia asta, dupa ce mam gandit mai bine nu am acceptat.....
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  PDA User blogger's Avatar blogger va deveni faimos in curand
  Data de inscriere
  27-02-2010
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  25
  Sex
  M
  Mesaje
  160
  Mesaje bazar
  269
  Putere Reputatie
  15
  Reputatie
  96
  Puncte CF
  4.0
  Usergroups:
  ) asa, asa!

  macar esti broker la vreo firma de asigurari? sau doar...n-ai altceva mai bun de facut.
  DISENSIÚNE, disensiuni, s. f. Neînțelegere sau ceartă cauzată de nepotrivirea de interese, de păreri etc...

 4. #4
  De-al casei catalin303 reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  28-12-2006
  Sex
  M
  Mesaje
  408
  Mesaje bazar
  249
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  2
  Puncte CF
  38.0
  lucrurile de mai sus despre calin donca oncioiu sunt foarte adevarate.este un mare excroc.a inselat mii de liceeni cu e31.cunosc si eu cateva persoane pacalite.cauta-ti si voi pe net sa vedeti cum sta situatia.

 5. #5
  Newcomer sleamihalx's Avatar sleamihalx nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
  Data de inscriere
  12-01-2009
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  27
  Sex
  M
  Mesaje
  48
  Mesaje bazar
  163
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  -12
  Puncte CF
  13.0
  Voi chiar credeti aiurelile aparute intr-o stire de pe eBihoreanul? Pai daca ar fi adevarat omul ala ar trebui sa fie la puscarie sau cel putin sa fi fost arestat preventiv.

  Pentru cei care inca doresc sa se inscrie ma pot contacta oricand indiferent de localitatea in care se afla.
  Last edited by sleamihalx; 07-12-2011 at 12:39.

 6. #6
  PDA User blogger's Avatar blogger va deveni faimos in curand
  Data de inscriere
  27-02-2010
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  25
  Sex
  M
  Mesaje
  160
  Mesaje bazar
  269
  Putere Reputatie
  15
  Reputatie
  96
  Puncte CF
  4.0
  Usergroups:
  pai tu vezi cum scrie catalin cautati? . eu nu ma mir ca astfel de oameni pun botul la prostiile astea )
  Last edited by blogger; 07-12-2011 at 13:14.
  DISENSIÚNE, disensiuni, s. f. Neînțelegere sau ceartă cauzată de nepotrivirea de interese, de păreri etc...

 7. #7
  Afacerist delian4u2008's Avatar delian4u2008 nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
  Data de inscriere
  19-12-2008
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  26
  Sex
  M
  Mesaje
  270
  Mesaje bazar
  539
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  -39
  Puncte CF
  32.0
  Usergroups:
  m-am inscris si eu la salve...dar nu cred sa fie vre-o teapa....la cati oameni sunt la ora actuala in sistem cred ca macar unu isi dadea interesul sa cerceteze baza legala a acestei firme si sa constate numeroasele nereguli....daca tot este atat de vanat de toate institutiile statului domnu Donca de ce inca apare in fata oamenilor si accepta sa fie atat de mediatizat??in font el ar fugi cat mai mult de chestiile astea atat de publice cum sunt adunarile pe care le face...sau eventual ar fi bagat pe altcineva in fata nu ar fi aparut el.pana la urma bani multi nu cred ca se fac din 60 de lei cat e comisionul ala de inscriere...asta cred ca e doar o reclama negativa facuta de o firma concurenta.sper sa am dreptate,oricum nu am de pierdut nimic....a ba da,cei 60 de lei (pe care oricum i-am recuperat)...=2 sucuri in oras si benzina pe care o consum sa ies la sucurile astea,cred ca ma pot abtine de la 2 sucuri )
  Prost nu e cel ce nu intelege unele lucruri, ci acela care le intelege pe toate pe dos!


  nr contact: 0765040887
  id: tatulea_delian

 8. #8
  Banned catalinra's Avatar catalinra este o comoara de om catalinra este o comoara de om catalinra este o comoara de om catalinra este o comoara de om
  Data de inscriere
  12-08-2007
  Sex
  M
  Mesaje
  447
  Mesaje bazar
  629
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  361
  Puncte CF
  0.0
  Lucrez in asigurari ca broker si am fost la o prezentare la Malibu dar nu m-am inscris, desi atunci taxa era mai mica.
  Ce mi s-a parut suspect:
  -S-a mers pe ideea ca, comisionul va fi aproximativ cu cel din campania de pensii private, lucru ce este fals deoarece campaniile sunt total diferite.De ce?
  Deoarece la pensii se strang bani multi ani pana se vor face platile iar la sanatate vor trebui sa plateasca politele imediat.
  -Taxa de inscriere, eu la firma unde activez ca broker nu am platit nici o taxa singurul lucru pe care am dat bani a fost cazierul 10 lei.
  Oricum la cum se misca lucrurile in Romania va mai dura pana intra legea in vigoare.
  http://www.money.ro/reforma-in-sanat...3_1160551.html

 9. #9
  Afacerist delian4u2008's Avatar delian4u2008 nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
  Data de inscriere
  19-12-2008
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  26
  Sex
  M
  Mesaje
  270
  Mesaje bazar
  539
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  -39
  Puncte CF
  32.0
  Usergroups:
  taxa aia de se plateste e pentru campania pe care se face...o parte din banii care se cheltuiesc pe materiale promotionale ,achizitionare de aparatura ,inchirierea de sali pentru initiere este suportata de conducerea salve iar restu vine din taxa asta de 60 lei.oricum daca inscrii alte persoane la fiecare persoana iti iei si u un mic comision din chestia aia....oricum bani se cheltuie pe campanie asta asa ca nu vad de unde atata imbogateala din taxa asta asa cum spun unii.cu ahestia ca s-a spus ca vor fi bani la fel ca la reforma pensiilor ...eu nu am auzit asta,doar s-a spus ce bani s-au facut atunci asa ca idee,nimeni nu e sigur de cat se va plati....pt cei care vor mai multe informatii si nu sunt convinsi de chestia asta se organizeaza informari cam in fiecare seara la Malibu unde se vorbeste deschis despre chestia asta,se raspunde concret tuturor intrebarilor...deci mergeti sa va convingeti
  Prost nu e cel ce nu intelege unele lucruri, ci acela care le intelege pe toate pe dos!


  nr contact: 0765040887
  id: tatulea_delian

 10. #10
  Banned costinel_toma's Avatar costinel_toma are ceva special... costinel_toma are ceva special...
  Data de inscriere
  26-10-2006
  Locaţie
  Mofleni,Craiova,Dolj
  Varsta
  30
  Sex
  M
  Mesaje
  363
  Mesaje bazar
  181
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  184
  Puncte CF
  34.0
  Usergroups:
  Citat Mesaj iniţiat de delian4u2008 Vezi mesajele
  taxa aia de se plateste e pentru campania pe care se face...o parte din banii care se cheltuiesc pe materiale promotionale ,achizitionare de aparatura ,inchirierea de sali pentru initiere este suportata de conducerea salve iar restu vine din taxa asta de 60 lei.oricum daca inscrii alte persoane la fiecare persoana iti iei si u un mic comision din chestia aia....oricum bani se cheltuie pe campanie asta asa ca nu vad de unde atata imbogateala din taxa asta asa cum spun unii.cu ahestia ca s-a spus ca vor fi bani la fel ca la reforma pensiilor ...eu nu am auzit asta,doar s-a spus ce bani s-au facut atunci asa ca idee,nimeni nu e sigur de cat se va plati....pt cei care vor mai multe informatii si nu sunt convinsi de chestia asta se organizeaza informari cam in fiecare seara la Malibu unde se vorbeste deschis despre chestia asta,se raspunde concret tuturor intrebarilor...deci mergeti sa va convingeti
  Daca sunt racolati 60 000 de persoane la o taxa de 60 lei asta inseamna 3 600 000 lei noi,adica 900 000 mii euro.Ia si calculeaza cat ii costa pe ei prezentarile,m-as mira sa ajunga la suma aceasta costurile.In tara asta sunt 20 000 000 de potentiali fraieri.
  Legea nici macar nu s-a votat,nimeni nu stie cum se va implementa si nimeni nu are cum sa te scoleasca ca agent pe un lucru care nu exista.

 11. #11
  Banned mossano's Avatar mossano este cel mai nesuferit user de pe acest forum mossano este cel mai nesuferit user de pe acest forum mossano este cel mai nesuferit user de pe acest forum
  Data de inscriere
  06-02-2010
  Sex
  M
  Mesaje
  230
  Mesaje bazar
  1271
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  -241
  Puncte CF
  0.0
  Usergroups:
  In general, romanul bea bere, se uita la fotbal, si vrea sa castige bani fara sa isi bata capul prea tare!

  Sunt 3 categorii de romani: 1. cei care sunt bogati( mijloace mai mult sau mai putin legale), 2. romani saraci, care muncesc cinstit si 3. romani creduli, care "invart hora" dupa cum li se dicteaza, ori de guvernul nostru (idiot) ori de asa-zisii "smecheri".

  Revenind la prima categorie- unii sunt bogati pentru ca: au profitat de hibele sistemului si fiind in interior au reusit pe spinarea firava a unei democratii plapande sa acumuleze bani sau dividente din privatizare si din necesitatile de baza ale celorlalti ; altii au deschis firme si incet-incet s-au dezvoltat,devenind intreprinzatori de succes(bravo lor!); iar altii prin mijloace necinstite. Au fost , de asemenea, si minti diabolice, care cu sprijinul oamenilor creduli, au dezvoltat sisteme piramidale, care sunt facute sa ii imbogateasca pe cei din varf, adica pe cel cale le infinteaza si pe cei apropiati lor. Firme invintate de oameni inteligenti , care exploateaza setea romanului de a castiga bani usor , si in numar cat mai mare(fara numar), au atins apogeul in lumea post-decembrista si amintim: Caritas, FNI( va amintiti reclama de la TV: " Dormi linistit , FNI vegheaza?" ) si altele?

  La inceput febra: ce castiguri, ce realizari, dar spre final escrocul i-a banii si afacerea se dovedeste frectie la picior de lemn si ii lasa pe pe "micii afaceristi" cu buza unflata...

  Deci dragi romani, dragi coforumisti, dovediti-va inca o data PROSTIA si CREDULITATEA si dati bani acestui om, ca sa isi mai cumpere masini si vile si ramaneti cu degetul in gura(...)...

  Cu riscul de a supara pe cei care au platit deja fiti atenti si nu mai donati bani unui escroc!

 12. #12
  De-al casei catalin303 reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  28-12-2006
  Sex
  M
  Mesaje
  408
  Mesaje bazar
  249
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  2
  Puncte CF
  38.0
  Citat Mesaj iniţiat de blogger Vezi mesajele
  pai tu vezi cum scrie catalin cautati? . eu nu ma mir ca astfel de oameni pun botul la prostiile astea )
  Domnule Perfectiune care nu gresesti niciodata ,a fost o eroare.Am postat la o ora tarzie in caz ca nu ai observat si oboseala si-a spus cuvantul.Ortografia e mai putin importanta,important e esenta unui post pe forum.Degeaba scrii corect daca nu spui nimic prin cuvintele tale.Dar sa lasam asta.Daca chiar vreti sa faceti bani din asigurari,va puteti inscrie la o firma de profil,unde nu se plateste nici o taxa,si nu intr-un sistem mlm .Intotdeauna in acest tip de sistem se vor imbogati cei din varful piramidei.
  Era sa iau si eu teapa cu sistemul e31 dar din fericire m-am gandit mai bine si nu m-am mai inscris.Insa am o prietena care a cheltuit cam 1000 de lei cu tot cu drumurile la timisoara pt e31,platind diverse ,,seminarii'' care chipurile te invatau cum sa ajungi bogat,cum sa mananci sanatos si alte tampenii de genul asta.
  Apropo cunosc pe cineva care se mandrea la vremea respectiva ca dupa ce a fost la seminariile e31 nu mai mesteca guma si nu mai mananca cartofi prajiti pentru ca nu e sanatos.Si a platit omu`155 lei la vremea respectiva ca sa afle asta.
  Pt cei care nu stiu,e31 e prima teapa data de Calin Donca Oncioiu unor mii de tineri dornici de a se imbogati.

 13. #13
  Newcomer sleamihalx's Avatar sleamihalx nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
  Data de inscriere
  12-01-2009
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  27
  Sex
  M
  Mesaje
  48
  Mesaje bazar
  163
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  -12
  Puncte CF
  13.0
  Ca sa cred astfel de stiri o sa trebuiasca sa le vad in numar mare, in ziare recunoscute, in nici un caz intr-un ziar online de care nici nu am auzit. Din cei care au postat aici, cati a-ti auzit de ebihoreanul pana acum? Eu sunt satul de oamenii care vorbesc/acuza din ce aud de la altii, fara sa fi fost vreodata implicati sau sa fi vorbit cu persoana rescpectiva. Cred ca realizati si voi ca cei care s-au inscris(80 000) nu sunt oameni care mor de foame si acei 60 lei au fost banii de mancare, facturi etc. Si cum am mai spus, Calin Donca in momentul asta era la arest sau facea cel putin o zi de puscarie pentru lucrurile de care il acum niste oameni invidiosi, concurenta sau cei care nu au reusit in aceasta afacere pentru ca nu au muncit suficient.

  O seara placuta va doresc si nu mai puneti botul la orice prostie pe care o auziti.

 14. #14
  Junior fat_2bu's Avatar fat_2bu reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  28-02-2006
  Varsta
  32
  Sex
  M
  Mesaje
  65
  Mesaje bazar
  262
  Putere Reputatie
  23
  Reputatie
  16
  Puncte CF
  50.0
  Episodul 2

  Informatiile acestea nu sunt pentru cei cu valul pe ochi !
  In continuare sunt lupul cel rau !

  Asigurările nu se fac prin adeziuni, ci prin încheierea unor contracte.

  Comisia de Supraveghere a Asigurărilor atenționează opinia publică asupra apariției unor firme, care au început recrutările pentru atragerea adeziunilor la viitoarele Case Naționale de Asigurări de Sănătate ce vor fi create în sistem privat. Aceste firme fac promisiuni de ”obținere a unor profituri din adeziunile colectate personal, cât și bonusuri din performanțele echipei”.

  CSA precizează că activitățile derulate de aceste firme, care se substituie intermediarilor autorizați pe piața de asigurări, sunt în afara legislației în vigoare, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă penală de la 20.000 lei (RON) la 100.000 lei (RON).

  “Avertizăm că activitatea acestor societăți comerciale ar putea aduce prejudicii grave imaginii pieței de asigurări, dar și asiguraților și potențialilor asigurați. Această atenționare reprezintă un demers necesar de a apăra interesele acestora, dar și de a proteja imaginea industriei de asigurări. Asigurările nu se fac prin adeziuni, ci prin încheierea unor contracte în schimbul plății unor prime de asigurare”, a declarat președintele CSA, domnul Constantin Buzoianu.

  CSA subliniază că toate formele de asigurare, indiferent că acestea sunt de tip facultativ sau obligatoriu, se încheie doar de companiile de asigurare autorizate, fie prin personal propriu, fie prin intermediari autorizați să desfășoare activitate în piața de asigurări.

  Potrivit Legii nr.32/2000 privind activitatea de asigurare și supravegherea asigurărilor „intermediari în asigurări sunt persoanele fizice sau juridice, denumite în continuare broker de asigurare, asistent în brokeraj, agent de asigurare, subagent sau agent de asigurare subordonat, care desfăşoară activitate de intermediere în asigurări, în schimbul unui/unei comision/remuneraţii, autorizat sau înregistrat în condiţiile stabilite de prezenta lege şi de normele emise în aplicarea acesteia, precum şi intermediarii din statele membre care desfăşoară pe teritoriul României activitate de intermediere în asigurări, conform dreptului de stabilire şi libertăţii de a presta servicii, după caz”.

  7 decembrie 2011

  http://www.csa-isc.ro/index.php?opti...id=186&lang=ro

 15. #15
  Newcomer sleamihalx's Avatar sleamihalx nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
  Data de inscriere
  12-01-2009
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  27
  Sex
  M
  Mesaje
  48
  Mesaje bazar
  163
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  -12
  Puncte CF
  13.0
  o sa revenim cu fapte reale in momentul cand se va da legea si vei vedea ca salve(sau orice alta denumire, totusi aceeasi entitate) va intermedia asigurari de sanatate

 16. #16
  PDA User blogger's Avatar blogger va deveni faimos in curand
  Data de inscriere
  27-02-2010
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  25
  Sex
  M
  Mesaje
  160
  Mesaje bazar
  269
  Putere Reputatie
  15
  Reputatie
  96
  Puncte CF
  4.0
  Usergroups:
  Nu o sa faca nimeni asigurari.Suntem deja asigurati din prima zi dupa nastere.
  SalveClub este doar o firma de instruire!
  DISENSIÚNE, disensiuni, s. f. Neînțelegere sau ceartă cauzată de nepotrivirea de interese, de păreri etc...

 17. #17
  Banned Khenny's Avatar Khenny este pe calea cea buna
  Data de inscriere
  31-10-2005
  Varsta
  34
  Sex
  M
  Mesaje
  465
  Mesaje bazar
  921
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  35
  Puncte CF
  0.0
  Usergroups:
  am scos si eu bani frumosi cu pensiile private .. stiu sistemul piramidal salve si s-ar putea sa fie pe bune ce se scrie despre el... plus ca ma abordeaza cativa prieteni cu o incercare de convingere chiar enervanta, sa ma bag in "echipa" lor sa facem asigurari de sanatate...

 18. #18
  Troll zurLia's Avatar zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
  Data de inscriere
  08-09-2007
  Varsta
  25
  Sex
  F
  Mesaje
  953
  Mesaje bazar
  153
  Putere Reputatie
  24
  Reputatie
  2698
  Puncte CF
  0.5
  Usergroups:
  Citat Mesaj iniţiat de sleamihalx Vezi mesajele
  Voi chiar credeti aiurelile aparute intr-o stire de pe eBihoreanul? Pai daca ar fi adevarat omul ala ar trebui sa fie la puscarie sau cel putin sa fi fost arestat preventiv.

  Pentru cei care inca doresc sa se inscrie ma pot contacta oricand indiferent de localitatea in care se afla.
  Tu ai auzit in viata de conflict de interese? Hint: in ala te afli tu acum, succesuri.

 19. #19
  Banned catalinra's Avatar catalinra este o comoara de om catalinra este o comoara de om catalinra este o comoara de om catalinra este o comoara de om
  Data de inscriere
  12-08-2007
  Sex
  M
  Mesaje
  447
  Mesaje bazar
  629
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  361
  Puncte CF
  0.0
  http://www.capital.ro/detalii-artico...te-157748.html
  Ce firma serioasa tine training intr-un bar?

 20. #20
  Senior Member sweet_scorpion's Avatar sweet_scorpion are ceva special... sweet_scorpion are ceva special...
  Data de inscriere
  24-06-2009
  Varsta
  31
  Sex
  M
  Mesaje
  865
  Mesaje bazar
  313
  Putere Reputatie
  20
  Reputatie
  191
  Puncte CF
  36.0
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 9 1 2 3 ... UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: