BATAIE INTRE CULTIVATORII DE LUBENITA


  1. #1
    Banned bp443's Avatar bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    23-05-2012
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    447
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    529
    Puncte CF
    2.0

    Big grin BATAIE INTRE CULTIVATORII DE LUBENITA



    Mai mulţi cultivatori de lubeniţă din localitatea doljeană Ocolna susţin că se tem să mai intre în culturi după ce au fost bătuţi de locuitori din Dăbuleni. Temerile oamenilor au fost confirmate şi de viceprimarul comunei Amărăştii de Jos, Ion Tudoran, care spune că nu este un caz singular. Cultivatorii de lubeniţă din satul Ocolna afirmă că, de trei nopţi, sunt izgoniţi din câmp sau din locurile de unde vând, bătuţi şi chiar ameninţaţi cu moartea de un grup de tineri din oraşul Dăbuleni.

    Au venit sâmbătă, pe zi, şi ne-au spus să plecăm de aici, că o să avem probleme. Noi vindem în locul acesta de ani întregi.
    S-a plâns Vergel Păduraru, din Ocolna

    Bărbatul susţine că unul dintre localnici a fost bătut sâmbătă noaptea, fiind luat chiar din maşină, de trei tineri din Dăbuleni.

    Au sărit pe el cu bâte şi cu răngi. Au zis că, dacă mai venim să vindem lubeniţă, ne omoară în casă. Suntem datori în bancă, am făcut credite pentru a pune lubeniţă, acum nu mai avem voie nici să intrăm în câmp.
    A spus Păduraru

    Potrivit mai multor oameni din Ocolna, ar fi vorba despre un tânăr care se numeşte Ciuciuc. Viceprimarul comunei Amărăştii de Jos, Ion Tudoran, susţine afirmaţiile localnicilor.

    Nu este un caz singular. Este vorba de mai multe persoane care au fost bătute sau sunt fugite de acasă de frica acelor oameni. Am mers la Poliţia din localitatea noastră, dar ei spun că nu este de competenţa lor.
    A afirmat viceprimarul

    Imediat după scandaluri, oamenii care au fost bătuţi susţin că au fost ameninţaţi să nu depună plângeri la Poliţie sau, dacă au făcut aşa ceva, să le retragă.

    Au zis că o să avem probleme cu ei dacă facem plângere sau dacă nu le retragem pe cele făcute.
    A spus un localnic, Maronel Ungureanu

    Viceprimarul localităţii Dăbuleni, Vasile Tudor, spune că s-a intervenit în aplanarea conflictelor imediat ce s-a auzit de incidente:
    Era şi un angajat al Primăriei noastre, care a văzut ce s-a întâmplat. Am luat legătura cu Poliţia, un echipaj patrulează acum nonstop în zonă.

    Sătenii susţin că, în Postul de Poliţie de la Dăbuleni, chiar oamenii legii i-ar fi jignit, spunându-le că sunt “ţigani mincinoşi şi împuţiţi”. Jignirile ar fi fost adresate de către un anumit domn Doru, adjunct al şefului Poliţiei Dăbuleni. În scandalul iscat la graniţa dintre Amărăştii de Jos şi Dăbuleni a intervenit şi Vasile Velcu Năzdrăvan, preşedinte al Uniunii Romilor din Craiova.

    Dacă situaţia era invers, iar câţiva români erau bătuţi de ţigani, acum urla toată ţara. Nu vreau să cred că gestul acelor persoane este unul de rasism. Mai multe persoane spun că au fost jignite inclusiv de oamenii legii, aş vrea ca aceste lucruri să nu se fi întâmplat. Am fost la Ocolna, am vorbit şi cu viceprimarul Tudoran, inclusiv dânsul mi-a confirmat faptul că ţiganii au fost ameninţaţi sau bătuţi.
    A declarat Velcu Năzdrăvan

    Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 5.30, Dorel Casapu, de 57 de ani, a sunat la 112, anunţând Poliţia că el şi un prieten al său, Craiter Mârzescu, de 33 de ani, ambii din Amărăştii de Jos, au fost bătuţi de un grup de tineri în timp ce se aflau la piaţa de pepeni verzi din Dăbuleni. În urma cercetărilor s-a stabilit că a fost vorba despre un conflict spontan, izbucnit între cei doi bărbaţi din Amărăştii de Jos, care erau însoţiţi de alte două persoane din comuna Sadova, pe de o parte, şi trei tineri din Dăbuleni: Ionel Ţene, 25 de ani, Alexandru Creţu, 24 de ani, şi Adinel Ciuciuc, 33 de ani.

    Cei doi bărbaţi din Amărăştii de Jos au depus plângeri împotriva celor trei agresori pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, fiind îndrumaţi către Institutul de Medicină Legală Craiova pentru obţinerea certificatelor medico-legale, în vederea continuării cercetărilor.
    A declarat agentul principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj

    Ieri, situaţia era calmă, un echipaj de Poliţie din Dăbuleni patrulând în zona de conflict. Oamenii se temeau totuşi, spunând că agresorii nu s-ar fi potolit.

    Articol de P.C.
    sursa: editie.ro

  2. #2
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Tragi-comic.. Adevarul e ca daca te duci la tara oamenii sunt mai mult inspre teoria lu' darwin decat inspre cea a evolutie extraterestre. Viata grea + lipsa educatiei ajunge sa creeze fapte de genu'. Nu ca la oras ar fi altfel..
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Newcomer Arac reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    27
    Mesaje bazar
    172
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    0.0
    Care e ultimul pret ?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: