Campionat de fifa


  1. #1
    Banned diablo_9143's Avatar diablo_9143 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    30-10-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    72
    Mesaje bazar
    258
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    7
    Puncte CF
    4.0

    OMG Campionat de fifa

    De ce nu organizati campionate de fifa?

  2. #2
    Oldtimer bulishor's Avatar bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    03-08-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    1,471
    Mesaje bazar
    986
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    2108
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    mai in detaliu nu poti sa postezi? fifa cat? pe ce platforma? (pc, ps3, xbox 360) etc. etc.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    4,639
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    Daca te uiti aici gasesti cel putin 10 thread-uri despre campionate de fifa.

  4. #4
    Insane FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    22-06-2008
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    5,562
    Mesaje bazar
    1296
    Putere Reputatie
    59
    Reputatie
    6027
    Puncte CF
    0.0
    daca ai bani, da-mi pm cu idul
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: