Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Clasificarea femeilor proaste


  1. #1
    Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    4,656
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    Smile Clasificarea femeilor proaste

    STUPIDA U. PRETENTIUM
    Proasta cu pretentii este unul din cele mai cunoscute tipuri de proasta intalnite.Poate fi intalnita oriunde, din pietele agroalimentare pana in cinematografe. Caracterizata prin faptul ca ii lipseste complet notiunea de liniste (a celor din jur) isi face un titlu de glorie din faptul ca nu tace niciodata, mai ales in situatiile in care nu are nimic de spus. Tot ceea ce se intampla in jurul ei sau mai departe necesita o opinie, de cele mai multe ori semidocta (ceea ce o face sa arate si mai rau in ochii asistentei). Se remarca prin faptul ca incearca sa compenseze trasatura care o defineste (prostia) cu exercitii mentale aparent grele (integrame sau romane de Sandra Brown, in cel mai fericit caz).



    STUPIDA U. CORPORATIIS
    Proasta angajata, dupa cum o arata si numele, poate fi gasita in companii. Fie ele posturi de televiziune, firme de renume cu capital strain sau (cazuri dintre cele mai grave) organizatii non-guvernamentale. De obicei reuseste sa pacaleasca prin fizic atragator, direct proportional cu cantitatea de, evident, prostie. Se remarca prin aceea ca nu face nimic, niciodata. Cu exceptia unghiilor si a cate unui referat prolix si agramat, scris in triplul timpului necesar. Consuma cantitati industriale de cafea si tigari, iar activitatea recreativa preferata este servitul mesei in oras, alaturi de alte semene, acolo unde isi inchipuie ca poate fi vazuta. Diverse opinii sustin ca ar fi buna la partea de sex, dar cei care au incercat sexul cu proasta angajata, de cele mai multe ori s-au aratat dezamagiti dupa perioade scurte de timp. In cazul in care proasta lucreaza intr-o organizatie non-guvernamentala, capata insusiri speciale, cum ar fi pupincurismul (atunci cand sosesc delegatiile care ofera sponsorizari) si emisia de opinii, cu atat mai stupide cu cat ocupa o functie mai inalta. Proastele angajate au de asemenea proprietatea de a vorbi extraordinar de mult fara sa spuna nimic.



    STUPIDA U. COMUNITAE
    Proasta de bloc ocupa locul doi ca arie de raspandire in zonele urbane. Ea exista ca o consecinta a urbanizarii fortate din perioada comunista, si s-a raspandit proportional cu numarul de blocuri. Ca si comportament, poate fi asemanata cu termita (organizeaza colonii care au ca unic scop procurarea hranei) si daca este lasata singura, moare. Proasta de bloc are nevoie de comunicare permanenta cu alte proaste de bloc si are ca trasatura principala interesul pentru vietile altora. Daca proasta de bloc nu stie ce are in casa vecinul de palier, sau la ce ora se intoarce acesta acasa (si cu cine), moare. Proasta de bloc este o consumatoare vorace de programe TV subculturale (concursuri de asa-zisa inteligenta, telenovele si emisiuni de umor fara umor) - daca o pana a televizorului se prelungeste prea tare, proasta de bloc moare. Proasta de bloc este specia de proasta care isi aranjeaza cel mai meticulous vizuina - nu veti intalni niciodata apartament in care locuieste o asemenea proasta, fara mileuri, vaze, pesti de sticla si flori de plastic; daca isi pierde aceste obiecte, sau daca-i sunt furate, proasta de bloc moare.


    STUPIDA U. PSEUDOCOMUNITAE
    Proasta mutata la bloc se afla, dupa unii cercetatori, la originea speciei analizate anterior. Stramutata din mediul rural, unde-si avea originea, proasta de bloc nu poate abandona cateva trasaturi specifice, nici macar la a doua generatie.Proasta mutata la bloc nu are notiunea de "liniste" si va vorbi puternic indiferent de ora si loc. Asa cum deja stim, nu va vorbi decat lucruri de stricta necesitate (pentru ea), dar o va face incontinuu. Ne putem astepta de la proasta mutata la bloc sa creasca in balcon gaini sau porumb. Proasta mutata la bloc va sporovai cu cealalta proasta mutata la bloc, tinand usa apartamentului deschisa - pentru ea blocul nu este decat o ulita pe verticala, unde viata isi duce ritmul (aparent linistit) in dulcele stil patriarhal. Daca proasta mutata la bloc va avea nevoie sa arunce mobila veche in sopron, va folosi drept sopron uscatorul comun al blocului, indiferenta la protestele celorlalti locatari. Au fost semnalate chiar cazuri de proaste mutate la bloc care au crescut porci in dormitor. Tot acestei specii de proasta ii este atribuita si proprietatea de a striga de la balcon, fie la copii fie la sot, ca si prezenta permanenta in acelasi balcon la toate nuntile / inmormantarile / mutarile sau celelalte evenimente majore din viata cartierului. Aparent benigna, proasta mutata la bloc va atrage mereu privirile trecatorilor si-i va face sa simta o acuta nevoie de arma in dotare.

    STUPIDA U. COMUNOTRANSPORTIS
    Proasta de autobuz (troleibuz, tramvai, maxi-taxi) este o specie viagera, intalnita in toate mijloacele de transport in comun. Impreuna cu alte proaste de autobuz, aceasta proasta va discuta cu voce tare despre subiectul favorit: Operatia. Da, proasta de autobuz este Operata sau, daca nu e, va fi cat de curand. Operatia ii confera dreptul suveran de a sta jos intr-un autobuz plin de invalizi, iar ea este gata sa fluture in orice clipa un certificat care sa-i ateste calitatea de Operata. Daca aveti ocazia sa calatoriti langa doua sau mai multe proaste de autobuz, puteti fi siguri ca la sfarsitul drumului veti sti totul despre chisturi, ovare extirpate, hernii sau cancere la san.Eventual (dar nu garantat) puteti afla si in ce zile are menstruatie Gina (nu stim inca cine este Gina, dar facem cercetari in acest sens).Atunci cand nu discuta despre Operatie (a ei sau a altcuiva), proasta de autobuz face opinie publica. Proastei de autobuz i se atribuie toate situatiile in care controlorii au fost linsati in mijloacele de transport in comun.
    Proasta de autobuz provoaca intotdeauna un scandal atunci cand cineva de care nu-i place indrazneste sa stea jos (chiar daca autobuzul e gol, sau chiar daca sta si ea jos). Atunci cand este interpelata ("ce te bagi cucoana?" este formula cea mai recomandata), proasta de autobuz lasa privirea in jos sau priveste pe geam si tace. Sa nu va lasati inselati... e doar o tactica: va injura birjareste cand va cobori si se va simti in siguranta. Proasta de autobuz este cea care a vazut hotii de buzunare, dar nu va avea pareri decat atunci cand acestia au coborat cu portofelele tuturor calatorilor.Oricum, ea i-a vazut prima!

    STUPIDA U. AUTOMOBILIS
    Proasta cu masina, cunoscuta si sub denumirea eleganta de "femeie la volan" sau, mai popular, "muiere" este cea mai periculoasa specie de proasta din cate exista. Raul pe care il face este perceptibil imediat, material sau, de multe ori, fizic (vatamari corporale mai mult sau mai putin grave). Acestui tip de proasta ii datoreaza existenta tinichigiii auto, care si-ar pierde locurile de munca daca proastele cu masina ar fi starpite. In afara de numarul masiv de tamponari, proastele cu masina produc parcari incredibile. Singurul lucru pe care pot sa il faca relativ bine este "parcarea cu fata". Alte manevre sunt excluse. Unei proaste cu masina ii trebuie cam 120 -180 de minute sa iasa dintr-o parcare in care nu se mai afla nimeni, si in 99% din cazuri va sfarsi, chiar si asa, prin a lovi ceva. Altfel, proastele cu masina reusesc sa ocupe cu un Oltcit intre 2 si 4 locuri de parcare, iar daca li se pare ca nu pot parca intre alte masini, lasa pur si simplu masina in mijlocul strazii. Nu conduc niciodata cu motorul sub 2000 de rotatii pe minut, iar la intersectie pleaca intotdeauna de pe loc atunci cand semaforul se schimba de la galben la rosu. Speciile comune de proaste cu masina conduc automobile de clasa mica sau compacta (Oltcit, Fiat Punto), iar formele cu adevarat grave pot fi intalnite la volanul automobilelor care costa peste 20000 de dolari. Pericole imediate sunt proastele care conduc automobile de teren - este bine sa le evitati cu orice pret si proastele care vorbesc la tel efon atunci cand conduc. Daca intalniti intamplator o proasta de acest fel, trageti imediat pe dreapta si asteptati sa treaca. Intre timp, rugati-va sa pastreze drumul drept...

    STUPIDA U. MARITANS AVANSIS

    Proasta casatorita cu un barbat bogat este o fosila ramasa din vremea comunitatilor primitive, atunci cand "barbatii procurau hrana iar femeile aveau grija de camin". Barbatii, ca si atunci, continua sa procure cele necesare vietii – in speta, bani dar schimbarea s-a produs la nivelul proastei, care nu mai are grija de camin, ci de ea insasi. Proasta casatorita cu un barbat bogat nu iarta nimic - de la saloane de coafura si cosmetica pana la magazinele de care majoritatea oamenilor nici nu stiu ca exista, acolo unde un sutien costa cat salariul pe doi ani al unui muncitor de la IMGB. Proasta casatorita cu un barbat bogat are avantaje si dezavantaje.
    Avantajul este ca nu risti sa te impiedici de ea in concediu, deoarece si-l petrece in Bahamas. Dezavantajul consta in faptul ca, atunci cand totusi dai de ea, iti va scuipa in cap de la inaltimea tocurilor (cat mai inalte si cat mai subtiri) si-ti va strica astfel cheful pe tot restul anului. De obicei, in urma unei revelatii, sotul acestei proaste incearca sa-i dea ceva de facut (o afacere) atunci cand isi da seama pe cine are langa el - dar singura consecinta a acestei incercari este nenorocirea definitiva a celor care au curajul sa se angajeze in afacerea cu pricina; si asta, deoarece proastei casatorite cu un barbat bogat nu-i vor mai ajunge banii, ci va dori pe deasupra si NUME sau FUNCTIE, lucruri imposibil de atins in realitate.

    STUPIDA U. COMERCIANTIS (STUPIDA VANDANS)
    Proasta de magazin (vanzatoarea) este una din cele mai comune sechele ale regimului comunist. Se aseamana cu Stupida Corporatiis prin faptul ca nu face nimic, dar protesteaza foarte puternic atunci cand i se cere sa iasa din aceasta stare, chiar si atunci cand este chemata sa-si faca datoria, la tejghea.Tejgheaua, pentru aceasta specie de proasta, este un mic imperiu in care e indicat sa nu calci regulile; nu-ti convine, n-ai decat sa te cari in alta parte.
    Nu vom detalia aici toate ramificatiile si mutatiile acestei subspecii, dar cateva exemple merita amintite: proasta de librarie, proasta de Alimentara si proasta de ghiseu, toate foarte zgomotoase, foarte obraznice si complet nejustificate. Viata proastei de magazin, atunci cand este vanzatoare, nu trebuie intrerupta sub nici o forma din monotonie - daca totusi riscati sa faceti asa ceva, nu va mirati ca ati fost serviti cu painea cea mai veche, cu salamul cel mai mucegait sau cu un "n-avem!" sec si enervat, chiar daca marfa ceruta se afla sub nasul Dvs.

    STUPIDA U. COMERCIANS (STUPIDA ACQUIS)
    Este opusul vanzatoarei, intr-o simbioza incredibila. Vanzatoarea nu poate exista fara cumparatoare, tot asa cum aceasta nu poate exista fara prima. Cumparatoarea este la originea tuturor cozilor din magazine, va intoarce toate rafturile pe dos cercetand defecte si zgaib e, si va sfarsi prin a cumpara o papiota de 200 de lei spre disperarea tuturor celor care-si asteapta randul. Pe langa "Cat costa?" din vocabularul Stupidei Acquis nu lipsesc expresiile "E de piele?" si "Dincolo era mai ieftin"

    STUPIDA U. JUVENILIS
    Proasta tanara merita analizata in acest tratat deoarece ea este forma primara a tuturor celorlalte subspecii de proaste. Proasta tanara este caracterizata de faptul ca nu citeste niciodata o carte, asculta manele, are gradul cel mai mare de risc la viol (justificat, au aratat cercetarile, chiar daca ea se va mira ulterior) si este lipsita complet de gust la orice capitol.
    Primeaza aici machiajul si imbracamintea.Daca vedeti pe strada o proasta tanara pe tocuri de 12, puteti fi siguri ca tot atatia ani numara. Proasta tanara isi doreste cu disperare sa arate de 35 de ani la 15 si de 12 la 20. Evident, nici una din aceste incercari nu-i reuseste. Exista referinte si despre proastele tinere "de cartier", dar despre acestea nu se stie decat ca sunt invatate sa dea din buric de la varste fragede, si ca sunt plesnite peste gura cu sau fara motiv (ceea ce, in ultima instanta, nu este deloc un lucru rau, ci doar la moda). In sfarsit, de cartier sau nu, proastele tinere, asemenea microbilor, arata toate la fel si, tot ca si microbii, o data contractate se dau duse foarte greu.

    STUPIDA U. SUPERMARKETIS MALLUS
    Proasta de Mall, cea mai recenta subspecie aparuta, poate fi intalnita in supermagazine si Mall-uri. Activitatea preferata este vorbitul la telefonul celular (o forma tehnologizata de a spune aceleasi si aceleasi prostii, intr-un consum inutil de energie si bani). Se distinge dupa culorile mov, roz (sau combinatii ale acestora) si par vopsit - indiferent de culoare, vopsit sa fie. Proasta de Mall are tocuri, indiferent daca stie sau nu sa mearga pe ele, si poseta minuscula (atunci cand poseta este transparenta, va purta in ea neaparat si un pachet de tampoane, ca sa stie tot Mall-ul in ce perioada a vietii se afla). Daca n-are buze, proasta de Mall si le deseneaza. Acelasi lucru este valabil si pentru ochi. Proasta de Mall nu are creier dar nici nu incearca sa si-l deseneze, spre deosebire de toate celelalte subspecii de proaste care, culmea, o fac. Proasta de Mall nu pricepe mare lucru din ceea ce se intampla in jurul sau, dar nici nu are nevoie sa priceapa. Reperele ei sunt foarte simple: haiducul de care atarna si masina acestuia, de preferinta MARE. Au fost cazuri in care proastele de Mall si-au ncurcat haiducii intre ele, dar nici una din parti nu a sesizat diferenta. Proasta de Mall tine cura de slabire, ca sa justifice cantitatile industriale de cartofi prajiti cu maioneza pe care le ingera pe teritoriul Mall-ului (singura ei alimentatie, se pare ). Fiind o specie atat de recenta, nu se stie nimic despre viitorul proastei de Mall. Specialistii au incercat cateva simulari, dar nici una din acestea nu a dat vreun rezultat, astfel incat comunitatea stiintifica, de comun acord, considera ca in general, vietile proastelor de Mall nu duc nicaieri. Nu se stie nimic despre viata lor sexuala si nici nu s-a putut deduce. Aceeasi comunitate stiintifica asteapta cu interes sa afle cum se reproduce proasta de Mall, ca sa afle cateva obiceiuri asa-zis intime ale acesteia.

  2. #2
    Banned riddler's Avatar riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    19-04-2008
    Locaţie
    Gotham city
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    694
    Mesaje bazar
    543
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    879
    Puncte CF
    23.0
    Usergroups:
    cata rep negativa o sa iti iei de la fete pt threadul asta oricum e amuzant chiar daca e putin misoginist

  3. #3
    Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    4,656
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Uite ca de-aia nu mai pot eu de reputatia negativa.

  4. #4
    Banned kox_kox reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    29-12-2008
    Locaţie
    Romania Recomandare afacerist:(52)
    Sex
    M
    Mesaje
    744
    Mesaje bazar
    75
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    che cred ca ai peste 20 de dusmani acuma,cred ca ti-ai pus toata partea feminina in cap

  5. #5
    Banned cooldown reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    22-03-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    115
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    dar iti dai seama ca in cele din urma ne insuram cu una din ele?yack..
    Last edited by Moderator; 06-04-2009 at 16:11.

  6. #6
    Banned Darkbrain reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    14-05-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    525
    Mesaje bazar
    440
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    13
    Puncte CF
    9.0
    a zis-o bine : asa e...e prea multa prostie.

  7. #7
    Oldtimer Lan9's Avatar Lan9 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Lan9 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Lan9 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Lan9 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Lan9 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Lan9 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Lan9 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Lan9 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Lan9 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Lan9 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Lan9 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    05-08-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    1,107
    Mesaje bazar
    63
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    3160
    Puncte CF
    32.0
    Citat Mesaj iniţiat de riddler Vezi mesajele
    cata rep negativa o sa iti iei de la fete pt threadul asta oricum e amuzant chiar daca e putin misoginist
    Citat Mesaj iniţiat de kox_kox Vezi mesajele
    che cred ca ai peste 20 de dusmani acuma,cred ca ti-ai pus toata partea feminina in cap
    nu, de ce toata partea feminina? nu toate intra in categoriile de mai sus...

    Citat Mesaj iniţiat de cooldown Vezi mesajele
    dar iti dai seama ca in cele din urma ne insuram cu una din ele?yack..
    ... sau poate nu

    Citat Mesaj iniţiat de Darkbrain Vezi mesajele
    a zis-o bine : asa e...e prea multa prostie.
    asa e, insa prostie este de ambele parti, nu numai la fete...
    sunt oameni si oameni... si printre noi si printre baieti...

    oricum, distractiva clasificarea

  8. #8
    Aetana's Avatar Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-11-2005
    Varsta
    34
    Sex
    F
    Mesaje
    4,432
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    60
    Reputatie
    1979
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    asta vrea sa fie un alt altlas de mitocanie urbana?...ideea hai ca e cat decat buna,dar realizarea care lasa de dorit in unele locuri si multe aspecte sarite+ umor dubios
    women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
    My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow

    kandya, Trabook, Aetana! x3

    Augen sagen mehr als Worte

  9. #9
    Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    4,656
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    1. Nu-mi apartine treaba asta, am gasit-o pe net si am vrut sa stiu care e parerea voastra despre ce scrie acolo.

    2. Nu toate femeile sunt proaste. Consider ca sunt foarte multe femei inteligente in lumea asta, poate chiar mai multe decat barbatii. Dar acest post se refera exact la categoria celor pe care nu le ajuta cerebelul. Atat.

  10. #10
    Banned cooldown reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    22-03-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    115
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    ce intelegi prin femeie inteligenta?per total nu sunt inteligente deloc,orice iq ar avea.cu ocazia asta se contesta cat de edificator e iq-ul in privinta inteligentei.
    daca n-am fi noi ele ar sta in epoca de piatra cu iq-ul lor cu tot.

  11. #11
    Comfortably numb oveman's Avatar oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    3,293
    Mesaje bazar
    256
    Putere Reputatie
    54
    Reputatie
    4291
    Puncte CF
    46.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Che Guevara Vezi mesajele
    Dar acest post se refera exact la categoria celor pe care nu le ajuta cerebelul.
    La ce sa le ajute cerebelul? La gandire? Acum imi explic si eu post-urile tale, ai gandit cu cerebelul cand le-ai scris. gg, brainiac!
    Cut me off at the knees and call me tripod.

  12. #12
    Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    4,656
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Nu neaparat. Dar oricum sunt mai inteligente decat un motto de genul: "E=MCvagina"

  13. #13
    Comfortably numb oveman's Avatar oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    3,293
    Mesaje bazar
    256
    Putere Reputatie
    54
    Reputatie
    4291
    Puncte CF
    46.0
    Usergroups:
    Che Gargara, ce e scris acolo e un pamflet, e "la baza", nu ai tu de unde sa banuiesti ce m-a facut pe mine sa il pun acolo si cu atat mai mult nu poti sa tragi concluzii in privinta mea. Reactia ta si trimiterea la ce am eu scris la usertitle nu face decat sa sustina ce am scris mai sus.
    Cut me off at the knees and call me tripod.

  14. #14
    Banned quaxo este placut de toti quaxo este placut de toti quaxo este placut de toti
    Data de inscriere
    08-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    1,045
    Mesaje bazar
    705
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    228
    Puncte CF
    3.0
    Citat Mesaj iniţiat de cooldown Vezi mesajele
    ce intelegi prin femeie inteligenta?per total nu sunt inteligente deloc,orice iq ar avea.cu ocazia asta se contesta cat de edificator e iq-ul in privinta inteligentei.
    daca n-am fi noi ele ar sta in epoca de piatra cu iq-ul lor cu tot.
    statistic vorbind femeile sunt un pic mai inteligente decat barbatii...practic personal am observat ca de fapt sunt cu mult mai inteligente si mature...nu ma intelegeti gresit nu sunt profeministul anului 2009 doar ca asa stau lucrurile...cat despre ''clasificarea femeilor proaste'' mi se pare misoginism..probabil scrisa de unu' care ''couldn't get any ass'' iar che guevara vrei cumva sa fii userul cu cea mai multa reputatie negativa de pe forum?

  15. #15
    Banned m1lf_user reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-04-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    35
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    http://www.dailymail.co.uk/news/arti...cientists.html

    ce inteleg eu e ca suntem de 2 ori mai destepti(ca raport numeric),dar avem si prosti de 2 ori mai multi decat proastele,iar femeile in principiu sunt mediocre.

  16. #16
    Rocker Devilpriest's Avatar Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta
    Data de inscriere
    21-10-2005
    Locaţie
    Anfield Road
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    2,427
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    1549
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de riddler Vezi mesajele
    cata rep negativa o sa iti iei de la fete pt threadul asta oricum e amuzant chiar daca e putin misoginist
    n-ar avea dc sa-si ia rep neg, decat de la cele care s-ar simti, nu e ca si cand ar fi zis ca toate sunt proaste, doar a enumerat genurile de proaste intalnite; si fetele pot face acelasi lucru cu noi.

    ont: bv Che.
    "Screw u guys, I'm going home!" (Eric Cartman)
    "Q:You know who I hate the most?
    A: Others." (robert hawkins)

  17. #17
    Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    4,656
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Desi pare ciudat, acest post mi-a adus mult mai multa reputatie pozitiva decat altele. Se pare ca userii de pe acest forum au simtul umorului si ca decat o singura persoana s-a simtit lezata de articolul de mai sus.

    Poate se regaseste in descrieri, mai stii ?

  18. #18
    Moderator v1peritza's Avatar v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    1,807
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:
    Nu am nimic cu tine personal, si acum nu am timp sa citesc tot articolul, dar cred ca ai good rep de la alti barbati/baieti, decat de la fete

    Oricum, tu esti un fenomen.. azi esti rosu, maine verde, poimaine iar rosu, si tot asa.

    Nu stiu ce cred altii, nu ma intereseaza, dar majoritatea posturilor tale sunt argumentate si inteligente...

    LE: le-am citit pe toate, cel mai mult imi place proasta mutata la bloc, ca recunosc multe persoane care stau pe langa mine
    Last edited by Moderator; 06-04-2009 at 13:45.

  19. #19
    Rocker Devilpriest's Avatar Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta
    Data de inscriere
    21-10-2005
    Locaţie
    Anfield Road
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    2,427
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    1549
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de v1peritza Vezi mesajele
    Nu am nimic cu tine personal, si acum nu am timp sa citesc tot articolul, dar cred ca ai good rep de la alti barbati/baieti, decat de la fete

    Oricum, tu esti un fenomen.. azi esti rosu, maine verde, poimaine iar rosu, si tot asa.

    Nu stiu ce cred altii, nu ma intereseaza, dar majoritatea posturilor tale sunt argumentate si inteligente...

    LE: le-am citit pe toate, cel mai mult imi place proasta mutata la bloc, ca recunosc multe persoane care stau pe langa mine
    cum s-a mai zis, n-are dc sa primeasca rep negativa de la fete, decat de la cele care se simt; nu e ca si cand ar fi jignit pe cineva sau ar fi aratat pe cineva cu degetul. omul a gasit un articol pe net, i s-a parut interesant si a vrut sa-l impartaseasca si cu noi. atata tot. asta nu-l face misogin, badaran sau mai stiu eu ce.

    le: cred ca aia cu proasta mutata la bloc o regasim cei mai multi dintre noi printre vecine.
    "Screw u guys, I'm going home!" (Eric Cartman)
    "Q:You know who I hate the most?
    A: Others." (robert hawkins)

  20. #20
    Addicted! IMPERIAL reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    1,534
    Mesaje bazar
    24
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    14
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de riddler Vezi mesajele
    oricum e amuzant chiar daca e putin misoginist
    Unde e partea amuzanta ?!!...
    Astea sunt niste chestii care deja se stiu, sau luate de prin filme...

    In orice caz, incercarea asta de clasificare a diverselor chestii din societate, dandu-se un nume "stiintific" e cel putin penibila...
    Last edited by IMPERIAL; 06-04-2009 at 16:46.
    Fotografie si alte chestii:
    http://imperial1989.wordpress.com/

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: