Conferinta Dan Puric


  1. #1
    Spammer Anonim_User's Avatar Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    01-12-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    2,278
    Mesaje bazar
    102
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    2209
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:

    Conferinta Dan Puric

    Asta seara, la ora 18:00 la Casa Studentilor, Dan Puric va sustine o conferinta urmata de lansare de carte. Cartea se intituleaza "Cine suntem". Va pot spune ca este o carte extraordinara. Cine este interesat este asteptat acolo.

    Dan Puric (n. 12 februarie 1959) este un actor şi regizor român care a jucat atât în teatru, cât şi în film. Spectacolele sale - Toujours l'amour, Made in Romania, Costumele, Don Quijote - au cutreierat lumea. În film, a jucat rolul principal în coproducţia româno-sârbă Broken Youth, regia Maria Marek, iar spectacolele sale de pantomimă au fost transmise de Televiziunile BBC Belfast Royal College, 3SAT Frankfurt, RTL. A mai jucat şi în filme pentru Televiziunea din Lausanne, Elveţia.

  2. #2
    Senior Member untitled's Avatar untitled este placut de toti untitled este placut de toti untitled este placut de toti
    Data de inscriere
    10-04-2007
    Locaţie
    in your dreams
    Sex
    M
    Mesaje
    945
    Mesaje bazar
    163
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    215
    Puncte CF
    0.0
    Parca am mai fost la o conferinta a lui Dan Puric, l'a mai chemat ASCOR-ul prin toamna sau nu mai stiu. E un om de nota zece.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: