Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Cum gandesc romanii, si care e ideea lor...


  1. #1
    Member johannalex's Avatar johannalex reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    109
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    31.0
    Usergroups:

    Exclamation Cum gandesc romanii, si care e ideea lor...

    Am citit multe discutii pe Craiovaforum si in multe discutii am observat replici de genul : ...Deh romanii" sau coca-cola la noi e diluata si in toate celelalte tari e mai concentrata sau mai buna, ssau ca in Ro au ca orasul nostru e cel mai naspa sau printre cele mai naspa, si tot felul de chestii dintr-astea. Sau tot felul de discutii despre cat de naspa sunt daciile sau loganul, citez: "loganmobilul".
    Suntem chiar atat de prosti ? Suntem chiar atat de dusi cu pluta?, suntem ultimii oameni din Univers?, Nimic din ce facem nu e bun? consumam aerul fara sa facem nimic bun pe fata pamantului ? Uitati ca vorbiti de voi , de orasul vostru, de tara voastra in care traiti si voi. De ce spuneti ca traim intr-un oras murdar cand fiecare arunca cate ceva pe jos si nu la cosul de gunoi pe care scrie "multumesc", cati dintre voi au jupuit scaunele din autobuze si cati dintre voi au scris pe ele "Ultras" sau Blue Lions sau mai stiu eu ce?
    Care e faza cu daciile, pana acum 10 ani cei care aveau le spalau in fata blocului si erau mandrii ca isi luasera una noua.Au facut parte din viata noastra si acum toti le critica, e normal sa ne para naspa pt ca industria automobilelor a evoluat...Cum pot sa critice o masina unii dintre noi cand nici macar nu stiu sa ii citeasca caracteristicile tehnice sau sa inteleaga ce inseamna toate cifrele sau toate prescurtarile, si notiunile care sunt acolo?
    Astept sa vad parerile voastre despre oamenii descrisi mai sus, si daca va regasiti acolo astept sa aud parerea vostra despre mine, cel care v-am remarcat.
    Alexander,
    Toate la timpul lor si la momentul potrivit, nu grabi lucrurile pt ca viata isi pierde din farmec!

  2. #2
    Trance Addicted! Reaver's Avatar Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje
    1,994
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    Nu, romanul nu e prost. Dar in Romania nivelul hotiei este peste limita. MUUUULT peste limita. De aici si expresia "deh, romanii". Nu la prostie se refera, ci la hotie.
    Referitor la Dacia. Da, ERAU bune. Pe vremea lu' Ceasca. Dacia lu' taica-meu are 21 de ani si merge struna (dar sa nu mai zic cat a bagat in ea de atunci). Insa daciile facute acum, sunt varzeturi. Am vazut dacii vechi de 3-4 ani cazute si vai de ele, nici nu le puteam compara cu o Dacie din '81.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Senior Member DonCoskailo's Avatar DonCoskailo reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-07-2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    542
    Mesaje bazar
    11
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    cred ca am zis si eu asta....poate si tarile celelalte au oameni mai suparati pe tara lor decat noi pe a noastra....poate nici lor nu le plac multe...dar spre deosebire de noi ei fac o reclama mai buna tarii lor decat noi la a noastra...suntem tara cu cel mai mare numar de emigranti cred....e normal sa ai o parere ca asta....sunt lucruri care afara nu se intampla si la noi da...cum este pe thredul despre renovari ale craiovei...citez "intai asfalteaza si dupa baga gaze" aste sunt chestii gen caracal - minuni....si nu cred ca e normal sa se intample asta...americanii nu au avut scandal pt avera unui om aflat la conducere...au avut unu pe o tema sexuala...dar la noi e altfel...poate gresesc pentru ca gandesc asa dar nu stiu......




    Traiesc in lumea mea...dar e ok...aici toata lumea ma cunoaste

  4. #4
    Posts reader Dadi's Avatar Dadi este placut de toti Dadi este placut de toti Dadi este placut de toti
    Data de inscriere
    10-05-2006
    Sex
    F
    Mesaje
    2,031
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    254
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Problema asa cum o vad eu este una de atitudine. Romanul nostru s-a "civilizat" prea mult ca sa se mai uite la masini gen Dacia de cand Romania noastra a fost invadata de zeci si sute de modele de bolizi, furate sau "castigate" de prin alte tari sau promovate mai intens de catre fabricile producatoare. E normal ca, dupa ce ai vazut n BMW-uri prin oras sa nu-ti mai doresti o amarata de Dacie (amarata pt ca e autohtona), ci vrei si tu sa iesi la rampa cu o masina "din afara", chiar daca diferenta de motorizare nu e foarte mare, doar cea de brand. N-o sa intru in detalii tehnice sau sa ma apuc sa dau exemple ca nu sunt pa domeniu. Ganditi-va cine ar mai cumpara o Dacia daca pretul ei ar fi echivalent cu al unei alte masini din afara, cu aceleasi dotari. Numai cine si-ar permite. Sa fim sinceri, problema este a romanului, multi considera ca tot ce e de acasa nu e bun.
    Dacia este ieftina si "mai proasta" ca sa si-o poata permite si romanul nostru de rand, care nu-si poate permite altceva. Producatorii trebuie sa tina seama si de targetul caruia i se adreseaza produsul pe care-l vand ei, de puterea de cumparare a acestor oameni si de necesitatile lor. Pentru cine vrea si isi permite, exista dotarile optionale care costa in plus.
    Pentru unii, Loganul este ultimul racnet iar cine are Logan este ciumeg. Cine nu vrea si nu vrea, isi ia macar un Daewoo, dar sincer, mie mi-ar parea rau sa bag o masina mai dragutzica pe drumurile noastre, sa ma duc la mine la tzara unde nu e asfalt, cu vreun Cielo pe care dardaie tablele la orice groapa de se sosea. Mi-ajunge cand il vad pe-un vecin de-acolo, patron domn'e, cum merge cu 30 la ora ultimii sapte km pana la noi in sat, pentru ca nu e asfalt. Sau asta e doar rupere in figuri?!
    Tot mai buna scumpa noastra Dacia, pe care o folosim si pe post de tractor cand e cazul, de ex. ati lega voi remorca de vreo Skoda sau vreun Peugeot? O folosim la transport de marfa, caram porcul cu ea iarna, caram frigideru' de la magazin sau de la service cu Dacia...
    Parerea mea este ca ne-am luat prea mult nasul la purtare si am ajuns sa ne fie rusine cu noi insine in lume. Pacat, vad oameni zilnic care sunt foarte fericiti cu Daciile lor, isi vad de treaba si nu se mai lamenteaza ca altii ca n-are pe-aia, ca n-are pe-aia....Daca vrei o masina cool, ia-ti (daca-ti permiti)!!! Daca nu, i-ati Dacie si fa-ti treaba cu ea (fara conotatii, va rog) sau taci din gura si inghite in sec pana-ti permiti una mai smechera dar mai scumpa.

    PS: haideti sa bem numai vinuri frantuzesti, ca ale noastre nu mai sunt bune, ca nu sunt de firma, sa mancam cascaval frantuzesc, mere turcesti, struguri din Grecia, gaini de import, stiti voi: e mai bun de la altul...(pacat ca nu e gratis )
    Last edited by Dadi; 14-11-2006 at 22:14.


    Dujman

    ...

  5. #5
    Maniac gabr1el's Avatar gabr1el va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    3,614
    Mesaje bazar
    357
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    12.0
    Citat Mesaj iniţiat de Reaver Vezi mesajele
    Nu, romanul nu e prost. Dar in Romania nivelul hotiei este peste limita. MUUUULT peste limita. De aici si expresia "deh, romanii". Nu la prostie se refera, ci la hotie.
    Referitor la Dacia. Da, ERAU bune. Pe vremea lu' Ceasca. Dacia lu' taica-meu are 21 de ani si merge struna (dar sa nu mai zic cat a bagat in ea de atunci). Insa daciile facute acum, sunt varzeturi. Am vazut dacii vechi de 3-4 ani cazute si vai de ele, nici nu le puteam compara cu o Dacie din '81.
    hotia, lacomia, lenea ne imping spre saracie si implicit ne scad invelul de inteligenta

    de ce sa muncim si sa castigam 15-20 de mil pe luna ( se poate) cand putem sa ne plangem de mila ca suntem saraci si putem castiga 3,4 mil?!

    multi va plangeti ( da, multi dintre voi) ca sunt salariile mici, dar pt salarile alea nici nu trebuie sa muncesti, tu te faci ca muncesti sefu se face ca te plateste

    acum cateva zile la emisiunea Nasu de pe B1tv o studenta intreba ca de ce salarile pt studenti sunt mici si part-time-ul inseamna 6 ore, pe cand in strainatate e mult mai bine, la care a primit raspunsul : Pt ca voi preferati sa va duceti in strainatate si sa munciti mult si foarte bine pt un salariu pe care l-ati primii si in Romania daca ati munci!in schimb studenti prefera sa se palnga ca n-au, decat sa puna mana sa munceasca ca in Occident!!!

    ca sa nu mai zic de capra vecinului, daca el fura si ii e bine sa fur si eu, daca el sta degeaba si se plange ca n-are sa fac si eu ca el, daca el are/nu are sa am/ nu am nici eu, iar pana la urma tot capra vecinului e de vina ca nu-mi merge mie bine!

    am un prieten care a plecat anu trecut in Italia ( are un frate acolo) spera ca ii va fi mai bine, a fost pe dracu, dupa 3 luni s-a intors, nu s-a adaptat, ii lipseau prietenii, cunostiintele chiar daca statea in casa cu prietena lui si fratele lui
    a vandut apartamentul si-a luat o casutza si cu ceva bani pusi deoparte si cu diferenta de la apartament si-a facut o firma de termopane si dupa nici un an aproape ca si-a scos investitia si ii merge bine IN ROMANIA si n-are da un milimetru de Romania pt toata Italia



    acum subiectul Dacia, pai ce e de discutat, voi la pretul de 7-8 mii de euro vreti lux de Mercedes, performante de Ferarri? fiabilitate de BMW? dotari de Volvo?

    ce masina poate concura cu Dacia papuc?! e ieftina, e relativ fiabila, foarte ieftin de intretinut, cari cu ea pana nu mai poti iar cand se fara cu 2-3 mil o pui pe picioare ( roti ) n-are adversar


    Romania, frumoasa tara, pacat ca e locuita!

  6. #6
    Jace's archivist ratonbox's Avatar ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova/Bucuresti
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    3,744
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    423
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    Cum zice Gabr1el, singura problema din Romania sunt oamenii, mai exact mentalitatea lor.Inainte de 89 eram mult prea resemnati cu soarta noastra, iar acum cerem mult prea mult de la tara noastra, cu toate ca noi nu oferim nimic. Dupa cum se zice in popor, in caul mentalitatii, "Am cazut din lac in puţ." Toti asteapta sa ne dea Europa. Daca munceam singuri pana acum, fara sa mai asteptam ba pe americani in perioada interbelica, ba pe rusi, ba pe UE acum, am fi ajunt departe si poate am fi facut si noi ca elvetienii, adica am refuza UE. Dar la noi asa a fost mentalitatea de la inceput si greu de crezut ca se va schimba cat de curand in bine(desi au inceput sa se vada progrese destul de imbucuratoare).
    Her: I wish I were creative.
    Him: You are. You're great at creating difficult situations.

  7. #7
    Fotograf Xia's Avatar Xia reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-09-2006
    Locaţie
    Downtown
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje
    449
    Mesaje bazar
    2
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    romanii nu sunt prosti.. ci pur si simplu fac toate lucrurile ''de mantuiala'' ca asa au fost invatati si chiar daca sunt modalitati mai bune ei sunt obisnuiti cu asta totusi majoritatea romanilor sunt prea saraci pentru a-si permite lucruri ieftine si proaste (un tricou mai ieftin care dupa 2 spalari incepe sa arate oribil si care necesita cumpararea altuia sa fie o afacere mai buna decat unul mai scump care te tine de 10 ori mai mult?), dar totusi le prefera pe aceastea..
    ne-a citit profesoara de romana acu vreo luna un fragment dintr-o opera a unui scriitor Petru Cimpoiescu si anume ''Simion liftierul'', care se intitula ''sarma la romani'' - la inceputul lumii Dumnezeu da fiecarui popor cate ceva: neamtului iscusinta, evreului indemanarea de a face bani, francezilor spirit artistic samd, iar pentru romani nu mai ramane decat o bucata de sarma pentru ca acestia sunt capabili de a o folosi la orice si pentru a repara diverse lucruri cu ea, facand munca de mantuiala in loc de a face o treaba buna a singura data.
    idea asta ilustreaza destul de bine caracterul popurului nostru..

    iar referitor la dacii,bune erau acelea facute in 80'. bunicul meu a avut dacie 24 de ani si a mers struna.. merge si acum in posesia noului proprietar, dupa ce bunicul a vandut-o. am mers si cu loganuri care din cativa in cativa km se stricau

    alte lucruri facute prost la noi? sistemul de invatamt care se axeaza numai pe teorie si lipsesc lucrurile practice, astfel multi din noi nu ajungem niciodata sa ne folosim pe deplin ceea ce invatam in scoala..

    si cred ca lista poate continua
    - The Korova milkbar sold milk-plus, milk plus vellocet or synthemesc or drencrom, which is what we were drinking. This would sharpen you up and make you ready for a bit of the old ultra-violence. -

  8. #8
    Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    15,072
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    113
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    apropos de Coca-Cola

    Pot sa spun ca cea din Romania este mult mai buna decat cea din Italia.
    In schimb, Fanta din Italia este mult mai buna, fiind ceva asemanator cu Orangina de la noi (cu fruct).
    Nici cea din Franta nu mi-a placut dar parca era ceva mai buna decat cea din Italia. Comparabila cu a noastra este varianta ungureasca si cea din Austria.
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

  9. #9
    Banned Cozmax's Avatar Cozmax reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-03-2006
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    2,463
    Mesaje bazar
    434
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    CE imi place la noi ca este tara tuturor posibilitatilor si noi suntem cei mai inventivi....

  10. #10
    Jace's archivist ratonbox's Avatar ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova/Bucuresti
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    3,744
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    423
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Cozmax Vezi mesajele
    CE imi place la noi ca este tara tuturor posibilitatilor si noi suntem cei mai inventivi....
    Pacat ca nu suntem inventivi in lucruri bune! Sau mai bine zis cei care sunt inventivi si inventeaza lucruri bune(nu ca faza cu masinile de cusut) nu raman in Romania.
    Her: I wish I were creative.
    Him: You are. You're great at creating difficult situations.

  11. #11
    Member johannalex's Avatar johannalex reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    109
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    31.0
    Usergroups:
    Respect! tuturor celor care au postat pana acum in acest thread!

    Citat Mesaj iniţiat de Cozmax Vezi mesajele
    CE imi place la noi ca este tara tuturor posibilitatilor si noi suntem cei mai inventivi....
    Pacat ca nu folosim aceasta capacitate
    Alexander,
    Toate la timpul lor si la momentul potrivit, nu grabi lucrurile pt ca viata isi pierde din farmec!

  12. #12
    Senior Member RaDuu's Avatar RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-05-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    577
    Mesaje bazar
    24
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    572
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    Nu cred ca suntem o tara de prosti, suntem o tara unde toti vor sa fie totul mai bun dar nu face nimeni nimic. O tara unde fiecare are mentalitatea " De ce sa ma schimb eu ca oricum n-o sa se schimbe ceilalti". Suntem mai mult nepasatori decat nespalati si hoti cum spun unii ( "The Sun" - Romania o tara de tigani si de hoti) si nu stim sa ne organizam. Insa cel mai rau aspect al tarii (d.p.m.d.v) este ca suntem ai naibii de corupti, si faptul ca la noi cei cu functii mari fura mult si cu nesimtire si nepasare...
    "You have 99 problems... and bitches are all of them"

  13. #13
    Hater tajka's Avatar tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    3,614
    Mesaje bazar
    324
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    2737
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    Hai să vă contrazic puţin cu românii
    păi să mai dau exemple ... o mică paralelă între românia şi sua două ţări a tutulor posibilităţilor.
    românii l-au împuşcat pe ceauşescu şi pe antonescu, altfel doi dictatori -> americanii i-au împuşcat pe lincoln şi pe JFK, doi oameni deschişi la minte, care au făcut multe pentru ţara lor. Păi şi nea Nicu şi mareşalul au făcut pentru noi ... vezi România Mare, canalul Dunăre-Marea Neagră, plătit toate datoriile externe, etc.
    noi ne revoltăm mereu împotriva politicienilor, a fotbaliştilor, a tuturor celor care apar pe post. americanii au ridicat în top personaje ca Michael Jackson? Sau nemţii nu i-au ridicat în top pe Modern Talking şi pe urmă i-au huiduit la scenă deschisă, pentru că au limbaj de mahala, acelaşi limbaj pe care nu-l observaseră până atunci?
    Oamenii se plictisesc şi uită repede ... nu contează naţionalitatea.
    bunăoară prieteni, să nu uităm luptele pe care le-au dat americanii împotriva indienilor, ba chiar nordul contra sudul pe criteriul abolirii sclaviei ... ce s-a întâmplat cu negrii după aia, cred că problemele noastre cu minorităţile sau fight-urile mineri-intelectuali sunt jucării la nr. de morţi raportat la ce s-a întâmplat pe continentul nord american.
    Dacia + Logan ... e una dintre cele mai mari realizări ale româniei. pe lângă Petrom, brand neaoş reprezintă echivalentele Chrysler şi Shell la scară mai mică, raportat la nr. de locuitori.
    Hai să mai facem comparaţii tot la scară... Microsoft cu GeCAD, Coca Cola cu Brifcor, KENT cu Carpaţi, IBM - Felix , etc
    Păcat de cei 50 de ani pe care i-am irosit ... nu pot să uit că străbunicul meu a venit aici în românia în perioada interbelică pentru că în .it se trăia foarte prost. Pe vremurile alea ţara noastră era a 3-a din europa. Şi cred că am putea ajunge din nou între primele lume. Dar nu cu mentalitatea de looseri pe care o avem la ora asta.

  14. #14
    Senior Member RaDuu's Avatar RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-05-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    577
    Mesaje bazar
    24
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    572
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de tajka Vezi mesajele
    Hai să vă contrazic puţin cu românii
    păi să mai dau exemple ... o mică paralelă între românia şi sua două ţări a tutulor posibilităţilor.
    românii l-au împuşcat pe ceauşescu şi pe antonescu, altfel doi dictatori -> americanii i-au împuşcat pe lincoln şi pe JFK, doi oameni deschişi la minte, care au făcut multe pentru ţara lor. Păi şi nea Nicu şi mareşalul au făcut pentru noi ... vezi România Mare, canalul Dunăre-Marea Neagră, plătit toate datoriile externe, etc.
    noi ne revoltăm mereu împotriva politicienilor, a fotbaliştilor, a tuturor celor care apar pe post. americanii au ridicat în top personaje ca Michael Jackson? Sau nemţii nu i-au ridicat în top pe Modern Talking şi pe urmă i-au huiduit la scenă deschisă, pentru că au limbaj de mahala, acelaşi limbaj pe care nu-l observaseră până atunci?
    Oamenii se plictisesc şi uită repede ... nu contează naţionalitatea.
    bunăoară prieteni, să nu uităm luptele pe care le-au dat americanii împotriva indienilor, ba chiar nordul contra sudul pe criteriul abolirii sclaviei ... ce s-a întâmplat cu negrii după aia, cred că problemele noastre cu minorităţile sau fight-urile mineri-intelectuali sunt jucării la nr. de morţi raportat la ce s-a întâmplat pe continentul nord american.
    Dacia + Logan ... e una dintre cele mai mari realizări ale româniei. pe lângă Petrom, brand neaoş reprezintă echivalentele Chrysler şi Shell la scară mai mică, raportat la nr. de locuitori.
    Hai să mai facem comparaţii tot la scară... Microsoft cu GeCAD, Coca Cola cu Brifcor, KENT cu Carpaţi, IBM - Felix , etc
    Păcat de cei 50 de ani pe care i-am irosit ... nu pot să uit că străbunicul meu a venit aici în românia în perioada interbelică pentru că în .it se trăia foarte prost. Pe vremurile alea ţara noastră era a 3-a din europa. Şi cred că am putea ajunge din nou între primele lume. Dar nu cu mentalitatea de looseri pe care o avem la ora asta.
    Nu cred ca poti sa compari moartea lui Jfk si a lui Lincoln cu moartea lui Ceausescu si a lui Antonescu. Jfk si Lincoln au fost omorati de nebuni, la noi a fost revolutie impotriva lui Ceausescu. Moartea lui Jfk a fost datorata unui singur om, pe cand moartea lui Ceausescu era dorita de multi...

    Noi ne impotrivim impotriva politicienilor si a fotbalistilor pt ca sunt inculti, mincinosi si hoti majoritatea. Sa nu mentionez momentul cand politicienii au votat bugetul alocat pt ei (imens) si cand a venit vorba de banii pt tinerele mame au dat bir cu fugitii.

    Adica un roman de rand, sau chiar un patron, poate utiliza o masina atatia ani, dar ei nu pot ??? Isi aloca fonduri pt plecari in alte tari (in interes politic cica...aha) si stau acolo cu burta la soare si in senat dorm baietii, n-au ei treaba...toti sunt pe interes, nu mai e ca atunci cand conducerea chiar voia binele tarii...
    Hai ca suntem culmea...
    "You have 99 problems... and bitches are all of them"

  15. #15
    Banned Cozmax's Avatar Cozmax reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-03-2006
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    2,463
    Mesaje bazar
    434
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de johannalex Vezi mesajele
    Respect! tuturor celor care au postat pana acum in acest thread!
    Pacat ca nu folosim aceasta capacitate

    De ce pacat.....in alte tari sunt platiti oamenii pentru asa ceva....la noi cine este platit daca descopera ceva? Nu mai are rost sa iti bati capul pentru nimic...

  16. #16
    Senior Member young_noble's Avatar young_noble reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-10-2005
    Locaţie
    unde talentele se nasc frustrant de des...
    Sex
    M
    Mesaje
    766
    Mesaje bazar
    27
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de tajka Vezi mesajele
    Hai să vă contrazic puţin cu românii
    păi să mai dau exemple ... o mică paralelă între românia şi sua două ţări a tutulor posibilităţilor.
    românii l-au împuşcat pe ceauşescu şi pe antonescu, altfel doi dictatori -> americanii i-au împuşcat pe lincoln şi pe JFK, doi oameni deschişi la minte, care au făcut multe pentru ţara lor. Păi şi nea Nicu şi mareşalul au făcut pentru noi ... vezi România Mare, canalul Dunăre-Marea Neagră, plătit toate datoriile externe, etc.
    noi ne revoltăm mereu împotriva politicienilor, a fotbaliştilor, a tuturor celor care apar pe post. americanii au ridicat în top personaje ca Michael Jackson? Sau nemţii nu i-au ridicat în top pe Modern Talking şi pe urmă i-au huiduit la scenă deschisă, pentru că au limbaj de mahala, acelaşi limbaj pe care nu-l observaseră până atunci?
    Oamenii se plictisesc şi uită repede ... nu contează naţionalitatea.
    bunăoară prieteni, să nu uităm luptele pe care le-au dat americanii împotriva indienilor, ba chiar nordul contra sudul pe criteriul abolirii sclaviei ... ce s-a întâmplat cu negrii după aia, cred că problemele noastre cu minorităţile sau fight-urile mineri-intelectuali sunt jucării la nr. de morţi raportat la ce s-a întâmplat pe continentul nord american.
    Dacia + Logan ... e una dintre cele mai mari realizări ale româniei. pe lângă Petrom, brand neaoş reprezintă echivalentele Chrysler şi Shell la scară mai mică, raportat la nr. de locuitori.
    Hai să mai facem comparaţii tot la scară... Microsoft cu GeCAD, Coca Cola cu Brifcor, KENT cu Carpaţi, IBM - Felix , etc
    Păcat de cei 50 de ani pe care i-am irosit ... nu pot să uit că străbunicul meu a venit aici în românia în perioada interbelică pentru că în .it se trăia foarte prost. Pe vremurile alea ţara noastră era a 3-a din europa. Şi cred că am putea ajunge din nou între primele lume. Dar nu cu mentalitatea de looseri pe care o avem la ora asta.
    romanii sunt unicul popor sau printre putinele de pe mapamond la care merge chestia "las-o ma asa" sau " merge si asa"...daca un strain vine,vede un utilaj care nu merge la capacitate maxima si ii zice romanului,romanul sare imediat cu un "merge si asa"...din pacate,cei ce trebuiau sa stopeze comunismul in 89 nu au fost altceva decat continuatorii lui,numai ca de data asta nu s-a mai facut pe fata...daca nici liderii actuali nu-s in stare si nici nu prea par interesati de o schimbare,de la omu' de rand ce pretentii sa mai ai?nu generalizez,sunt oameni care arunca la cos/sunt oameni care arunca hartiile pe spatiile verzi,sunt oameni care te calca si apoi se uita cu o fata de nesimtit la tine/sunt oameni care isi cer scuze...as vrea sa zic ca viitorul e al nostru,insa nu prea e asa...ce e mai bun in tara pleaca si asta e o mare pierdere,toti olimpicii nationali,internationali,toti copiii dotati au ca prim gand zborul spre germania,sua,canada...eu inteleg ca acolo sunt platiti de 2-3 ori mai bine ca aici,insa ce fel de om esti daca iti parasesti tara pentru cateva bancnote in plus?
    domnu' tajka,Ceausescu a platit intr-adevar datoriile externe...dar vedeti dumneavoastra,uitati sa specificati pretul platit:aproape intregile productii agricole si industriale au fost exportate,de aici rezultant lipsa de alimente,de aici rezultant cozile alea infernale...
    Pace,unitate,respect,mila,iubire...

  17. #17
    Member johannalex's Avatar johannalex reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    109
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    31.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de RaDuu Vezi mesajele
    Nu cred ca suntem o tara de prosti, suntem o tara unde toti vor sa fie totul mai bun dar nu face nimeni nimic. O tara unde fiecare are mentalitatea " De ce sa ma schimb eu ca oricum n-o sa se schimbe ceilalti". Suntem mai mult nepasatori decat nespalati si hoti cum spun unii ( "The Sun" - Romania o tara de tigani si de hoti) si nu stim sa ne organizam. Insa cel mai rau aspect al tarii (d.p.m.d.v) este ca suntem ai naibii de corupti, si faptul ca la noi cei cu functii mari fura mult si cu nesimtire si nepasare...
    hai sa fim noi cei care facem ceva spre o tara mai buna! Fi tu primul care iti duci hartia in buzunar pana la primul cos, iar cand vei ajunge in functie mare promite sa nu fi corupt.

    Sunt sigur ca in curand nu va mai merge coruptia si nepotismul pt ca se vor consuma resursele din care cu totii furam, sau marea noastra parte, si atunci cu totii vom fi obligati sa muncim si sa producem cu adevarat
    Alexander,
    Toate la timpul lor si la momentul potrivit, nu grabi lucrurile pt ca viata isi pierde din farmec!

  18. #18
    Trance Addicted! Reaver's Avatar Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje
    1,994
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de RaDuu Vezi mesajele
    Nu cred ca poti sa compari moartea lui Jfk si a lui Lincoln cu moartea lui Ceausescu si a lui Antonescu. Jfk si Lincoln au fost omorati de nebuni, la noi a fost revolutie impotriva lui Ceausescu. Moartea lui Jfk a fost datorata unui singur om, pe cand moartea lui Ceausescu era dorita de multi...
    Haha. Asta crezi tu? Aia a fost pusa la cale cu cap, ce mai marii statelor. Nebunul ala a fost platit, antrenat pt asta.

  19. #19
    Senior Member RaDuu's Avatar RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-05-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    577
    Mesaje bazar
    24
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    572
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    johannalex, crede-ma ca nu sunt omul care merge pe strada cu hartia in mana, trece pe langa un cos de gunoi, si o arunca pe jos...nu fac chestii de acest gen. Fac si eu ce pot...dar cand esti singur faci degeaba...
    Cand o sa ajung in functie mare ( presupunere ) salariul imi va fi de ajuns. Nu sunt lacom, prefer sa muncesc pt bani decat sa ii fur, sunt un om cu frica lui Dumnezeu...

    Reaver, nu stiu despre trasul cu pusca cu luneta desi presupun ca nu-ti trebuie mult antrenament, ci mai degraba rabdare, pt momentul oportun. Cat despre partea "Aia a fost pusa la cale cu cap, de mai marii statelor." crede-ma ca si tu te bazezi pe niste zvonuri la fel cum m-am bazat si eu. Dar eu am ales varianta mai agreata de lume...

    Haideti sa revenim la "eterna si fascinanta Romanie" nu la asasinari in S.U.A sau altele
    "You have 99 problems... and bitches are all of them"

  20. #20
    Senior Member DonCoskailo's Avatar DonCoskailo reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-07-2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    542
    Mesaje bazar
    11
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    legat de treaba ca romanii dau vina pe fotbalisti si pe politicieni....mereu trebuie sa dai vina pe cineva ...asa iti mai ridici moralul....poate la un meci de fotbal sunt vinovati suporterii ca i-au injurat la o faza...la politicieni suntem noi ca i-am ales....daca nici un roman nu ar mai da spaga asa din senin....nimeni nu ar mai cere...dar daca numai eu sau voi nu dati noi ne ducem la fund...si aia care dau supravietuiesc...sau daca ajungi intr-o functie inalta si nu iei spaga poate o sa iti urmeze altii exeplu dar cand vezi ca secretara are vila si tu director stai la garsoniera incepi sa intinzi mana ca nu se mai poate..




    Traiesc in lumea mea...dar e ok...aici toata lumea ma cunoaste
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: