tot mai multe pagini web sunt alimentate zilnic de catre utilizatori, cu diverse materiale (foto, video,text) fara ca cei ce le uploadeaza sa poata beneficia de ceva, in cazul in care materialul este chiar interesant. astfel dreptul asupra materialului se pierde el devenind public, iar oricine il poate folosi in scop comercial fara ca titularul initial sa se poata opune, sau detinatorul legal al paginii web poate intra in posesia de drept a materialului, in momentul in care sunteti de acord cu uploadarea materialului. nimeni nu se gandeste ca acel material poate fi o sursa de venit pentru el ( exceptie fac materialele preluate de la TV, radio, sau orice alta sursa, acestea nefiind considerate creatii proprii), in functie de interesul oamenilor fata de acel material. niste oameni mai "sariti" s-au gandit ca poate exista si persoane ce vor sa-si valorifice talentul si au initiat un proiect prin care orice persoana care detine, sau poate crea un material interesant (foto, video, text), material ce poate starni interesul publicului, sa poata obtine un venit de pe urma lui. evident acest venit nu este de genul : il vei detrona pe Tiriac, Vantu sau Patriciu din top, insa poate acoperi cateva din cheltuielile curente, in functie de calitate si aprecierea publicului.
initiatorii acestui proiect nu indeamna pe nimeni sa nu posteze materiale unde doreste doar pentru "glorie" ci indica oamenilor si o alternativa de a fi eligibil unui posibil castig material de pe urma efortului, mai mic sau mai mare de a crea ceva, mai mult sau mai putin calitativ; sa fim seriosi, nu este un mare efort sa scoti telefonul din buzunar si sa filmezi ceva interesant sau sa faci o fotografie reusita, la fel cum nici sa scri un text util si interesant, iar toate aceste materiale postate pe un site, pot fi vazute, citite, comentate; asta inseamna aprecierea publicului (preferabil ar fi ca materialele tale sa fie comentate pozitiv, insa si comentariile negative se contorizeaza)
ca o concluzie: acest proiect speram sa devina realitate cel tarziu miercuri sau joi, iar daca esti interesat poti primi detalii PM. (nu public denumirea proiectului din mai multe motive: 1. momentan este in constructie;2. poate fi considerat spam sau reclama de catre administratorii forumului si nu dorim acest lucru, fara acordul lor; 3. in principal ne intereseaza parerile pozitive si negative)
pe masura ce proiectul avanseaza va vom informa, sau ne puteti cere detalii.