Deschidere magazin online de it&c...


  1. #1
    Newcomer johnyk_vl's Avatar johnyk_vl reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    20-08-2007
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Sex
    M
    Mesaje
    20
    Mesaje bazar
    40
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0

    Exclamation Deschidere magazin online de it&c...

    In urmatoarea perioada vreau sa imi deschid un magazin online care sa vanda componente de it&c,telefonie mobila,fota,video etc...(nu veniti cu raspunsuri de genul ca "piata este saturata","ca nu mai este loc","ca mai bine sa stau degeaba","sa ma reprofilez si sa gasesc alta nisa neexploatata"...).

    Ideea este ca am banii necesari,suport logistic,echipa care sa se ocupe de realizarea si administrarea site-ului...Pe mine ma intereseaza cadrul legal pe care trebuie sa-l ai ca sa devii distribuitor(reseller), de produse it&c,mai exact in ce si cum trebuie sa ma constitui(din punct de vedere legal) ca sa pot sa inchei contracte cu furnizorii de componente it&c.

    Ma-m documentat aici pe forum,dar si pe alte site-uri si as vrea niste raspunsuri,completari sau niste confirmari sau infirmari a celor de mai jos:
    Pai,am inteles ca trebuie sa ma constitui SRL,capital social subscris 200RON,cont bancar si ca este important sa aleg ca si domeniu de activitate "comertul online' din codul CAEN(m-ar interesa despre inregistrarea la registrul comertului,ce am nevoie din punct de vedere legal ca sa inregistrez societatea comerciala).Ca sediul firmei poate sa fie si la domiciliul meu.Ma intereseaza si cum este cu plata taxelor si a impozitelor(am inteles ca te poti constitui ca IMM,si sa platesti 2% din venit).
    Astept niste raspunsuri si niste completari,confirmari sau infirmari a celor spuse de mine mai sus...

  2. #2
    Junior thesaint reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-01-2006
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    92
    Mesaje bazar
    2
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    20.0
    sal!
    sa-ti spun cum am facut eu un SRL-ul! In rubrica prestari servicii din gazeta am cautat pe unu care se ocupa cu deschideri/inchideri de societati.
    Am sunat , mi-a zis ca cat ma costa (aprox 2mil comisionul, plus 10mil firma, asta acum 3ani) i-am dus toate actele necesare, si in 7 zile am avut firma.
    Acum trebuie sa sti ca daca nu ai ceva cunostinte pe la ONRC , fisc sau alte institutii din astea o sa stai cam 1luna chiar 2.(isi bat joc de tine , ca nu ai aia, ca aia nu e buna etc).
    BAFTA!
    PS. cel mai bine este asa : societate mica, impozit pe profit , platitor de tva si cat mai putini angajati (asta pana te mai ridici un pic...dupa aia e bine sa creezi locuri de munca).
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: