Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima

Kefirul - alimentul minune


  1. #1
    Senior Member CRYSSA's Avatar CRYSSA reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-12-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    41
    Sex
    F
    Mesaje
    803
    Mesaje bazar
    23
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:

    Kefirul - alimentul minune

    Eu am auzit de kefir acum aprox. 1 luna si ma gandeam cati dintre voi ati auzit de el?
    sau poate ca unii chiar il folositi .

    Citat Mesaj iniţiat de DESPRE KEFIR- extras din diverse articole
    Kefirul este o băutura lactat acida ce se obţine din granule de Kefir care fermentează lactoza din lapte (zaharul din lapte) cu formare de acid lactic dioxid de carbon şi alcool ."graunte" de kefir sunt de fapt o colonie vie de microorganisme (bacterii si drojdii aflate intr-un mediu de proteine si lipide) de forma unei bucati de conopoda, care fermenteaza laptele si produc aceasta bautura
    Kefirul, acest derivat al laptelui, este considerat de nutriţionişti o băutură "binecuvantată de natură". Pentru valoroasele calităţi nutriţionale, a reprezentat, secole de-a randul, hrana privilegiată a multor locuitori din Munţii Caucaz.
    Gustul lui este similar cu cel al unui iaurt acidulat. Beneficiile kefirului pentru sănătate continuă să fie descoperite şi explorate. Consumarea acestui produs lactat e o modalitate simplă şi relativ ieftină de a adăuga vitamine, minerale şi bacterii sănătoase în alimentaţie.
    Consumatorii statornici de kefir au o imunitate crescută la infecţii şi sunt ocoliţi de neplăcerile date de alergii, eczeme sau astm, precum şi de complicaţiile date de colesterol. Alimentul se poate prepara şi în casă, în vase de lut, la temperaturi de 18-20 de grade. Ca tonic, se consumă cam două-trei căni pe zi. Este recomandat mai cu seamă celor care suferă de anemie.
    cateva BENEFICII ale kefirului pentru organismul uman
    Kefirul este un aliment cu o valoare nutriţionala foarte ridicata, considerat de unii chiar un "aliment-minune".
    Este foarte indicat după tratamente cu antibiotice pentru ca restabileşte flora bacteriana din organism, deci chiar sănătatea organismului, aduce in organism un complex preţios de proteine si vitamine B.
    Ridica nivelul de imunitate al organismului, astfel fiind indicat pentru femeile gravide, pentru copii si bătrâni. Am inteles ca s-au făcut cercetări (chiar si la noi) care arata ca cei care consuma kefir in mod regulat sunt mai longevivi si au mai puţine probleme de sanatate decat cei care nu consuma. Spre exemplu s-a constatat ca prezenta kefirului in alimentaţie imbunatateste funcţiile organelor si protejează vasele de sânge.
    Este indicat celor care au intoleranta la lactoza pentru ca kefirul prelucrează lactoza. Fiind bogat in enzime active este foarte bun pentru cei care au probleme de digestie, sau probleme cu stomacul.


    Stimulează sănătatea sistemului imunitar
    Kefirul este eficient pentru modularea imunitară pozitivă, necesară pentru a distruge viruşii şi bacteriile care intră în organism. Într-un studiu efectuat publicat în 2006 în “Journal of Immunobilogy” se arată că acest produs poate distruge celulele tumorale.

    E bogat în vitamine
    Kefirul e o bogată sursă de vitamine de tipul B şi K, dar şi de minerale importante precum calciul şi magneziul. Aceşti compuşi nutritivi ajută la regla-rea funcţionării tuturor organelor interne.

    Ajută funcţia digestivă
    Kefirul este o sursă importantă de microorganisme sănătoase, cunoscute sub denumirea de probiotice care pot ajuta la păstrarea funcţiei digestive în parametri normali. Aceasta poate fi de ajutor în tratamentul diareei, poate reduce flatulenţa şi reglează digestia. Folosit în timpul tratamentului cu antibiotice poate ajuta la refacerea florei intestinale şi scade riscul de diaree asociată cu utilizarea de antibiotice.

    Previne cancerul de sân
    Un studiu publicat în “Journal of Medicinal Foods” în anul 2007 spune despre kefir că poate stopa dezvolta-rea celulelor canceroase de la sân. Din acest motiv, multe femei care au fost diagnosticate cu cancer de sân au introdus kefirul în alimentaţie.

    Uşurează descompunerea lactozei
    Persoanele cu intoleranţă la lactoză pot consuma kefir, ca o alternativă sănătoasă la lapte sau la iaurt. Kefirul conţine o varietate de bacterii despre care se crede că descompun lactoza din stomacul persoanelor care au o deficienţă naturală a enzimei lactice.

    Citat Mesaj iniţiat de PREPARARE
    Preparearea este foarte simpla, si la indemana orcui. Ai nevoie doar de lapte, un borcan si conopidutele de kefir.
    -Cum se prepara:
    Se pune o liungura de Kefir, intr-un borcan de sticla si se toarna deasupra 200-300 ml de lapte . Se lasa la fermentat 24 de ore, in borcanul acoperit .
    Laptele se strecoara printr-o sita mica, iar ciuperca ramasa se spala cu apa plata (sau fiarta si racita). Se reia procesul
    . Este bine ca laptele sa fie schimbat zilnic, pentru a pastra ciuperca sanatoasa. Atunci cind ea are toate proprietatile activate este alba, ca in poza trimisa de Maria.

    -Dupa 12 ore, Kefirul are deja toate proprietatile terapeutice.
    -Pentru a fermenta 250 ml lapte e de ajuns o lingura plina de kefir.
    -Dupa 24 de ore gusta kefirul, nu va fi nici prea acru si nici prea acidulat, daca vrei sa-i ridici aciditatea mai lasa-l inca 24 ore.
    -merge orice tip de lapte nu conteaza daca e pasteurizat, ultrapasteurizat, crud, degresat, semidegresat, sau de orice alt fel...
    - temperatura optima de fermentare a kefirului este de 18-20 grade, tot ce e peste accelereaza procesul, deci trebuie tinut mai putin sau puse cateva ore la rece.
    Atasament 135556
    Kefirul traditional se prepara doar cu aceste colonii, cel din comert, din cate am inteles, nu se prepara prin folosirea acestor colonii ci doar a unor drojdii izolate

    Hai ca am scris ceva ))
    Last edited by CRYSSA; 06-05-2009 at 13:39.
    Succesul înseamnă a continua când alţii renunţă

  2. #2
    Moderator v1peritza's Avatar v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    1,807
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:
    eu am auzit, dar nu am facut si nu am baut niciodata.
    in schimb, acum cativa ani, faceam un suc dintr-un soi de alge (asa se numeau, dar erau niste chestii mici si albe) si apa.
    La gust semana cu sucul de soc. si cica ar avea aceleasi beneficii ca si kefirul.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    E prima oara cand aud ,probabil daca m as uita la cireasa de pe tort as invata mai multe. Pe timpul lui ceausescu era bagata soia in mezeluri si lumea facea gat si acum se uita sa ia fel si fel de produse din soia. O fi fost si asta bagat in ceva si acum se redescopera iar.

    Citat Mesaj iniţiat de TYSON Vezi mesajele
    E prima oara cand aud ,probabil daca m as uita la cireasa de pe tort as invata mai multe. Pe timpul lui ceausescu era bagata soia in mezeluri si lumea facea gat si acum se uita sa ia fel si fel de produse din soia. O fi fost si asta bagat in ceva si acum se redescopera iar.
    Sa nu intelegeti cumva ca plang vremurile trecute , spun doar ca atunci vorbeam de rau anumite produse care iata azi le dam importanta si printre aceste produse poate s o fi aflat si kefirul.
    Last edited by TYSON; 06-05-2009 at 10:41. Motiv: Automerged Doublepost

  4. #4
    Troll sharpe's Avatar sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Aici
    Sex
    M
    Mesaje
    1,988
    Mesaje bazar
    180
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    1075
    Puncte CF
    36.0
    Usergroups:
    daca ne spui si de unde se ia maclavais de-aia din care se face Kefirul esti mare
    Ti-ai dori uneori sa fi canibal, nu atat din placerea
    de a-l devora pe cutare sau cutare, cat din aceea de
    a-l vomita.


    http://www.nucarpatica.org/

  5. #5
    Helper gramada86ro's Avatar gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    538
    Mesaje bazar
    652
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    1341
    Puncte CF
    14.5
    Usergroups:
    Kefirul traditional se prepara doar cu aceste colonii, cel din comert, din cate am inteles, nu se prepara prin folosirea acestor colonii ci doar a unor drojdii izolate
    Si unde putem sa gasim Kefirul traditional?


    RCS & RDS 0761656449

  6. #6
    Senior Member CRYSSA's Avatar CRYSSA reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-12-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    41
    Sex
    F
    Mesaje
    803
    Mesaje bazar
    23
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Ciupercuta se inmulteste foarte repede. La 5-6 folosiri aproape se dubleaza.
    Eu acum cateva zile am dat unei prietene si in cateva zile o sa mai am o portie. Cand vin in Craiova pot sa aduc si eu.

    Daca nu se gaseste nici un forumist care are kefir (si sigur are in plus la cum se inmulteste) o sa o rog pe sora mea(care este in Craiova) sa va dea si apoi , cand se inmulteste se poate da unul de la altul. E suficent sa aiba cativa.

    @sharpe - tie iti aduc eu, personal. Macar asa sa ne mai intalnim si noi

    Se gaseste si de vanzare pe net, dar e pacat sa dati bani pe ea.
    Succesul înseamnă a continua când alţii renunţă

  7. #7
    Helper gramada86ro's Avatar gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    538
    Mesaje bazar
    652
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    1341
    Puncte CF
    14.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de CRYSSA Vezi mesajele
    Ciupercuta se inmulteste foarte repede. La 5-6 folosiri aproape se dubleaza.
    Eu acum cateva zile am dat unei prietene si in cateva zile o sa mai am o portie. Cand vin in Craiova pot sa aduc si eu.

    Daca nu se gaseste nici un forumist care are kefir (si sigur are in plus la cum se inmulteste) o sa o rog pe sora mea(care este in Craiova) sa va dea si apoi , cand se inmulteste se poate da unul de la altul. E suficent sa aiba cativa.

    @sharpe - tie iti aduc eu, personal. Macar asa sa ne mai intalnim si noi

    Se gaseste si de vanzare pe net, dar e pacat sa dati bani pe ea.
    As vrea sa incerc si eu. Cand poti imi dai si mie o portie?


    RCS & RDS 0761656449

  8. #8
    Senior Member CRYSSA's Avatar CRYSSA reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-12-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    41
    Sex
    F
    Mesaje
    803
    Mesaje bazar
    23
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Am vorbit cu sora mea si va poate da luni, cand se va intoarce de acasa. Pana atunci..poate se mai gasesc persoane care au.

    Citat Mesaj iniţiat de v1peritza Vezi mesajele
    eu am auzit, dar nu am facut si nu am baut niciodata.
    in schimb, acum cativa ani, faceam un suc dintr-un soi de alge (asa se numeau, dar erau niste chestii mici si albe) si apa.
    La gust semana cu sucul de soc. si cica ar avea aceleasi beneficii ca si kefirul.
    cred ca te referi la kefirul de apa. Am auzit ceva, dar nu am incercat inca
    Last edited by CRYSSA; 06-05-2009 at 13:40. Motiv: Automerged Doublepost
    Succesul înseamnă a continua când alţii renunţă

  9. #9
    Troll sharpe's Avatar sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Aici
    Sex
    M
    Mesaje
    1,988
    Mesaje bazar
    180
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    1075
    Puncte CF
    36.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de CRYSSA Vezi mesajele
    @sharpe - tie iti aduc eu, personal. Macar asa sa ne mai intalnim si noi
    bine bine...sa vii cu sor-ta cu tot
    Ti-ai dori uneori sa fi canibal, nu atat din placerea
    de a-l devora pe cutare sau cutare, cat din aceea de
    a-l vomita.


    http://www.nucarpatica.org/

  10. #10
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Da de ce domne sharpe e privilegiat ? Noi avem gripa porcina ?

  11. #11
    Moderator v1peritza's Avatar v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    1,807
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de CRYSSA Vezi mesajele
    cred ca te referi la kefirul de apa. Am auzit ceva, dar nu am incercat inca
    sincer, nu stiu cum se numeau. Noi le spuneam alge, asa le spuneau si cei de la care am luat atunci....

  12. #12
    Oldtimer *Bigger, Longer & Uncut*'s Avatar *Bigger, Longer & Uncut* va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    in the weak and the wounded
    Sex
    M
    Mesaje
    1,068
    Mesaje bazar
    650
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    57
    Puncte CF
    40.0
    CRYSSA stii ca esti pr-ul meu preferat , cand imi dai si mie cateva micoze?
    Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence.


  13. #13
    Senior Member CRYSSA's Avatar CRYSSA reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-12-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    41
    Sex
    F
    Mesaje
    803
    Mesaje bazar
    23
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de *Bigger, Longer & Uncut* Vezi mesajele
    CRYSSA stii ca esti pr-ul meu preferat , cand imi dai si mie cateva micoze?
    Bigger..tu o stii pe sora mea.
    Eventual te intalnesti tu cu ea si ti le da tie.
    Intr-o saptamana se vor inmulti si vei da si la altii.
    Se vor inmulti mai repede pt. s-a facut f. cald afara.

    Ai de gand sa ai tu grija de ele??? SSa am incredere ca ai grija de ele???
    Succesul înseamnă a continua când alţii renunţă

  14. #14
    Banned By.Zu's Avatar By.Zu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-04-2009
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    89
    Mesaje bazar
    26
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    e prima data cand aud...unde se poate gasii acest kefir..?

  15. #15
    Senior Member CRYSSA's Avatar CRYSSA reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-12-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    41
    Sex
    F
    Mesaje
    803
    Mesaje bazar
    23
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    se poate comanda si de pe net, dar poti sa faci rost de la o persoana care are (se inmultesc relativ repede)
    Succesul înseamnă a continua când alţii renunţă

  16. #16
    Senior Member CRYSSA's Avatar CRYSSA reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-12-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    41
    Sex
    F
    Mesaje
    803
    Mesaje bazar
    23
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Astazi vin in Craiova si as putea sa aduc o portie. Asa ca, daca doreste cineva ii aduc.

    @ sharpe - cred ca si colonia ta s-a marit ceva
    Succesul înseamnă a continua când alţii renunţă

  17. #17
    Troll sharpe's Avatar sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Aici
    Sex
    M
    Mesaje
    1,988
    Mesaje bazar
    180
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    1075
    Puncte CF
    36.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de CRYSSA Vezi mesajele
    Astazi vin in Craiova si as putea sa aduc o portie. Asa ca, daca doreste cineva ii aduc.

    @ sharpe - cred ca si colonia ta s-a marit ceva
    o-hoooo
    imi transforma 1 litru de lapte in kefir in mai putin de 12 ore
    sunt si eu gata s-o injumatatesc pentru cineva care vrea sa incerce sa faca kefir in casa
    Ti-ai dori uneori sa fi canibal, nu atat din placerea
    de a-l devora pe cutare sau cutare, cat din aceea de
    a-l vomita.


    http://www.nucarpatica.org/

  18. #18
    Senior Member CRYSSA's Avatar CRYSSA reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-12-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    41
    Sex
    F
    Mesaje
    803
    Mesaje bazar
    23
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    iti transforma asa pt ca este cald. incearca sa alternezi cu frigiderul
    Eu ziua il tin in frigider si seara il pun langa..dimineata e numai bun

    Deci ...ce pot spunde concret despre kefir :
    1. mi-au disparut toate cosurile. Probabil pt. ca detoxifica organismul si intareste sist. imunitare.
    Aveam probleme cu asta de cand m-am mutat in Buc. AM incercat in toate felurile pana acum : dermato, cosmetica, naturiste, etc. Au avut ceva rezulattte dar cum nu ma demacheam o seara sau stateam in praf, cum isi faceau de cap... un chin.
    De o luna nu mai am probleme, nu imi vine sa cred.

    2. Digestia e mai buna

    3. Il folosesc la manacre si e super bun. Chiar acum fierb niste legume (coopida, morcov mazare sai pastai) in kefir . Ies delicioase, ca si cum ar fi cu parmezan.
    Last edited by CRYSSA; 27-05-2009 at 17:46.
    Succesul înseamnă a continua când alţii renunţă

  19. #19
    Troll sharpe's Avatar sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Aici
    Sex
    M
    Mesaje
    1,988
    Mesaje bazar
    180
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    1075
    Puncte CF
    36.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de CRYSSA Vezi mesajele
    iti transforma asa pt ca este cald. incearca sa alternezi cu frigiderul
    Eu ziua il tin in frigider si seara il pun langa..dimineata e numai bun
    eu faceam fix invers,pana seara afara sa se faca,dupa aia sa se pastreze la frigider pana dimineata,cand il execut
    Ti-ai dori uneori sa fi canibal, nu atat din placerea
    de a-l devora pe cutare sau cutare, cat din aceea de
    a-l vomita.


    http://www.nucarpatica.org/

  20. #20
    Senior Member CRYSSA's Avatar CRYSSA reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-12-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    41
    Sex
    F
    Mesaje
    803
    Mesaje bazar
    23
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Vad ca nu vrea nimeni ciupercutele mele asa ca o sa le dau unei colege care ma tot bate la cap.
    asa ca portia de kefir va fi data

    Dar, ma bazez pe sharpe pt. doritori,
    Succesul înseamnă a continua când alţii renunţă
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: