Mai pot depune Plangere la Politie,dupa aproape un an?


  1. #1
    0-day Member acotut reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    01-08-2013
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Mai pot depune Plangere la Politie,dupa aproape un an?

    O sa incerc sa va povestesc pe scurt despre ce este vorba,si sper sa'mi puteti spune daca mai are rost sa depun plangere acum,sau nu.

    Acum aproximativ un an,ma ocupam de consultanta seo pentru diferite afaceri internationale.Am avut o oportunitate sa plec in strainatate,si nu am stat prea mult pe ganduri.Problema sta in felul urmator,la o saptamana dupa ce am plecat,un "prieten" mi'a furat majoritatea parolelor,inclusiv PayPal,Email Principal,Skype si forumurile unde'mi desfasuram activitatea.Prin chestia asta,pur si simplu mi'a ruinat "afacerea",pentru ca nu aveam access la banii mei,banii clientilor,si nici o optiune de ai contacta sau a returna fondurile(+ ca eram intr'o tara straina).La aproximativ 3-4 zile,timp in care eu nu aveam access la conturile mele,prietenul meu drag a intrat pe un magazin online din Romania,si a incercat sa'si comande o plasma sau laptop in valoare de 200e (afacerea mea producea in jur de 2-3k/luna la acel moment,asta ca sa vedeti pentru ce suma de bani a stricat totul).Greseala lui,a fost ca totul a fost comandat pe numele si adresa lui,dar de pe contul meu.

    Bineinteles,plasma nu a mai ajuns la el pentru ca am resuit sa contactez paypal'ul si sa fac chargeback la toate tranzactiile facute in ultimele zile.La cateva zile am resuit sa contactez si magazinul,si mi s'a spus ca vor lua masuri impotriva acestei tentative de frauda(dupa cum o vad eu),insa nu s'a luat nici o masura pana acum.In noiembrie cand am ajuns in tara,desii eram aproape falit,am zis sa nu ma duc la politie,pentru ca il cunosteam pe tip din copilarie,si pe moment am ales sa'l ignor.

    Totul s'a schimbat acum cateva zile cand m'am intalnit intamplator pe strada cu el si tipul mi'a ras in fata.In loc sa'i rup gatul in mijlocul strazii,am decis sa merg mai departe si sa ma informez despre ce as putea face in legatura cu el.

    Credeti ca as reusii ceva daca m'as duce la politie?

  2. #2
    Member klauss78 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    06-06-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    126
    Mesaje bazar
    367
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    20
    Puncte CF
    34.0
    O sa incerce sa te convinga ca daca faci plangere nu au ce face, etc
    Dupa mine e tarziu
    ____________________________
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned makeru's Avatar makeru are ceva special... makeru are ceva special...
    Data de inscriere
    04-11-2006
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    132
    Mesaje bazar
    561
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    105
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Dupa mintea mea, o frauda e frauda chiar daca plangerea este facuta tarziu. daca incerci sa o iei pe cale legala, fa-ti rost de dovezi, documentatie, si o limba ascutita pentru cand te vei duce la politie. Tot dupa mintea mea, avand dovezi, poti sa il dai in judecata pe acest prieten si sa ceri daune cu ajutorul unui avocat bunicel. nu cunosc sistemul juridic prea bine, dar daca as fii in locul tau as incerca asa.

  4. #4
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Nu-i face nimeni nimic. Data viitoare fi mai atent cu prietenii . In plus tot tu iti strici nervii si timpul prin salile de judecata ca pe el oricum il doare undeva..

  5. #5
    De-al casei pgc's Avatar pgc este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    08-10-2009
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    271
    Mesaje bazar
    394
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    30
    Puncte CF
    11.5
    daca ai dovezi solide ,daca nu.....

  6. #6
    linux freedom Bubu_021's Avatar Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    30-09-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    2,569
    Mesaje bazar
    91
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    3116
    Puncte CF
    43.0
    Usergroups:
    vorbeste cu un avocat pentru a afla exact.
    nu cred ca vei obtine un rezultat satisfacator pentru ca nu s-a creat vreun prejudiciu material (ai blocat tranzactiile si ti-ai recuperat banii)

  7. #7
    Banned A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-03-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    1,635
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1498
    Puncte CF
    6.0
    I-ar fi, totusi, buna o sperietura ”prietenului”. Uneori conteaza sa faci ”scandal”. Se mai potolesc baietii, nu mai ”ataca” si pe altii, iti creste si tie stima de sine si te obisnuiesti sa te aperi. Face foarte bine la moral si noua, tuturor, in general. Nu mai traiesti tot timpul cu sentimentul ca esti numai o prada, un fraier si le dai peste bot unor cacanari .
    Poate parea aiurea , dar nu e. Eu cred ca nu e bine deloc sa ne furisam asa prin viata, multumiti ca am scapat ieftin si speriati ca oricand putem fi inselati si nu se vor lua masuri si-i ii mai si vezi cum iti rad in fata lipsiti de teama si respect.
    Da-i putin peste bot, ticalosului! Chiar daca reusesti numai sa-l cheme putin pe la Politie, sa vezi cum tremura chilotii pe el!
    Ca asa e omul...tremura numai de frica si rade de tine pana cand vede un politist care-l ia la intrebari, moment in care-i cade fata si vocea .
    Fii rau! (pentru banii tai)
    Last edited by A%%; 04-08-2013 at 14:04.

  8. #8
    Member sabin_cv9's Avatar sabin_cv9 este o raza de lumina in ochii tuturor sabin_cv9 este o raza de lumina in ochii tuturor sabin_cv9 este o raza de lumina in ochii tuturor sabin_cv9 este o raza de lumina in ochii tuturor sabin_cv9 este o raza de lumina in ochii tuturor sabin_cv9 este o raza de lumina in ochii tuturor sabin_cv9 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    17-03-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    248
    Mesaje bazar
    39
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    712
    Puncte CF
    28.0
    Fereşte-mă, Doamne, de prieteni, că de duşmani mă apăr singur!
    Din cate am auzit eu poti sa-l dai pe ``cacanar``in judecata si sper sa o faci, dar e greu ca a trecut timp. Insa merita sa incercati ! din cate stiu e un termen de 3 ani...
    "Nu lasa pe maine ce poti face azi"
    0764684887
    nanu.sabin@yahoo.com

    Facebook: http://www.facebook.com/media/set/?s...1924067&type=3

  9. #9
    Newcomer alibabanul's Avatar alibabanul reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    26-03-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    30
    Mesaje bazar
    107
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    1.0
    termenul legal este de 60 de zile pt a depune o plangere

  10. #10
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    incearca sa nu fii {calcat in picioare|
    speriel macar

  11. #11
    Trance Addicted! Reaver's Avatar Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje
    1,994
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Bubu_021 Vezi mesajele
    vorbeste cu un avocat pentru a afla exact.
    nu cred ca vei obtine un rezultat satisfacator pentru ca nu s-a creat vreun prejudiciu material (ai blocat tranzactiile si ti-ai recuperat banii)
    Chiar si asa, ceea ce a facut acel "prieten" intra la "Tentativa de furt", care se pedepseste penal. Oricum, doar simplul fapt ca i-a furat parolele si le-a schimbat, interzicandu-i accesul la propriile informatii, tot furt se numeste.
    Consulta un avocat. Daca ai chef sa pompezi ceva bani doar sa ii faci zile negre, s-ar putea sa se merite
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: