Spatii comerciale /haine turcia - doua dileme


  1. #1
    Banned bebel's Avatar bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om
    Data de inscriere
    13-04-2007
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    33
    Sex
    F
    Mesaje
    327
    Mesaje bazar
    198
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    381
    Puncte CF
    6.5
    Usergroups:

    Spatii comerciale /haine turcia - doua dileme

    Buna!Am si eu o mare,mare nedumerire si din pacate pana acum nu am gasit o explicatie valabila care sa ma convinga de faptul ca este corect cum procedeaza unii. Una dintre nedumeririle mele este legata de spatiile comerciale de inchiriat.Pe zi ce trece vad tot mai multe spatii comerciale -goale care sunt de inchiriat .Numai pe strada Amaradia sunt cel putin 5 spatii comeciale, unele vechi de mai bine de-un an si nimeni nu se incumeta sa inchirieze spatii atat de scumpe...Fratilor care este logica marketingului vostru? Preferati sa stai cu spatiile goale pe gratis sau sa gasiti persoane care sa inchirieze la un pret mai mic dar totusi iei bani pe chestia asta?Mi se pare o prostie fudulia si in acelasi timp prostia ..stau si astept sa vina X sa-mi dea 700 de euro( nu conteaza daca stau 1 an,doi pana il gasesc pe acel X) dar nu las chiria macar la 500 de euro ca sa se poata inchira de maini......Ma lamuriti va rog?


    P.S: Cine aduce haine din Turcia?Vreau sa gasesc si eu o persoana serioasa care aduce haine din Turcia ,pentru a-mi achizitiona ceva si in acelasi timp pentru o colaborare.


    Va pup si sper sa va distrati de ZILELE CRAIOVEI

  2. #2
    linux freedom Bubu_021's Avatar Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    30-09-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    2,569
    Mesaje bazar
    91
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    3116
    Puncte CF
    43.0
    Usergroups:
    separa si tu povestile, ca de exemplu sa deschizi alt topic pt hainele din turcia.
    singura conexiune pe care o vad intre cele doua e un magazin cu haine de turcia intr-un spatiu comercial inchiriat.


    si pe mine m-a uimit cand am fost in craiova multitudinea de spatii comerciale goale. imi spunea un prieten ca un spatiu de aprox 200 mp de la titulescu e gol de aproape 2 ani si proprietarii nu lasa la pret.
    calculul e simplu : pe 12 luni poti sa inchiriezi 6 luni la 1000 euro/ luna sau 12 luni la 500 de euro pt aceiasi bani totali. diferenta e ca il gasesti MULT mai usor si mai repede pe ala care sa dea pretul mic, poate sa reziste mai usor in piata si ai continuitate in incasarea chiriei, iar comerciantul are un profit in loc de senzatia ca munceste doar ca sa plateasca chiria, contabila si taxele.
    de ce nu fac si proprietarii de spatii comerciale genul asta de calcule nu stiu, pot decat sa speculez si cred ca rezida intr-o mentalitate de "vai cine sunt eu", care se bate cap in cap cu adaptarea la noile cerinte ale pietei : criza / lipsa de bani -> las la pretul chiriei.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: