Starcraft 2


  1. #1
    Spammer house's Avatar house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    20-06-2010
    Varsta
    28
    Sex
    M
    Mesaje
    2,164
    Mesaje bazar
    348
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    4001
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:

    Starcraft 2

    Starcraft 2 este dezvoltat de Blizzard Entertainment si reprezinta continuarea popularului StarCraft, lansat in 1998. Dezvoltarea jocului a inceput in 2003 si va fi disponibil pe Windows XP, Windows Vista si Mac OS. In octombrie 2008, Activision-Blizzard a anuntat ca Starcraft 2 va fi o trilogie, fiecare joc lansat urmand a fi orientat pe campania unei rase.

    Cele trei rase din jocul original: Protosii, Terranii si Zergii vor reveni, nefiind adaugate altele noi. Stracraft 2 va fi creat punand accentul pe jocul multiplayer, fiind aduse multiple modificari platformei battle.net, pentru a selecta jucatori cu aceeasi experienta sau pentru a imbunatati modul "replay" prin care se pot inregistra si revedea jocurile. La fel ca predecesorul, vor fi folosite scene cinematice intre nivele, pentru a continua firul epic al jocului. Imbunatatiri semnificative au fost aduse atat detaliilor legate de teren, cat si detaliilor legate de unitati si structuri.
    Povestea din Starcraft 2 are loc la patru ani dupa StarCraft: Brood War si aduce inapoi o serie de eroi precum Zeratul, Arcturus Mengsk, Artanis, Sarah Kerrigan sau Jim Raynor. Un editor complex pentru crearea campaniilor va fi inclus in joc, pentru a se realiza harti si moduri de joc personalizate. Unitatile care au fost scose din Starcraft I, vor putea fi introduse cu ajutorul editorului.





    Blizzard a decis sa imparta fiecare campanie in trei jocuri diferite, urmand a fi lansate trei jocuri Starcraft 2, fiecare fiind orientat pe o singura rasa. Jocurile vor fi de sine statoare, doar pentru jocul multiplayer fiind nevoie de achizitionarea tuturor titlurilor pentru jucarea tuturor raselor.

  2. #2
    Racer Crazy_Dragosh's Avatar Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    30-03-2010
    Locaţie
    RoVinE.
    Sex
    M
    Mesaje
    2,787
    Mesaje bazar
    989
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    2032
    Puncte CF
    5.5
    Usergroups:
    e dragut jocu. mult peste starcraft 1..
    Dacia Solenza 1.9D, 2004, no A/C, no ABS, no ESP, no EBD = more FUN.

    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Member `Bunicu's Avatar `Bunicu este placut de toti `Bunicu este placut de toti `Bunicu este placut de toti
    Data de inscriere
    07-07-2010
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    181
    Mesaje bazar
    6
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    214
    Puncte CF
    0.0
    Frumos intradevar
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: