Un joc RPG cu peste 200,000 jucatori din toata lumea


  1. #1
    0-day Member Nizarinho reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    3
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:

    Un joc RPG cu peste 200,000 jucatori din toata lumea

    Probabil nu de putine ori ai incercat sau ai dorit sa schimbi ceva in Romania. Te-ai revoltat de nenumarate ori impotriva politicienilor si ti-ai spus ca, in cazul in care vei avea puterea, ai realiza nenumarate lucruri. Ei bine, a venit momentul schimbarii! Alatura-te comunitatii romane din Erepublik si rescrie viitorul. Tara ta are nevoie de tine pentru a creste.

    Erepublik este cel mai mare simulator social construit vreo data. Alturate unei comunitati de peste 10.000 de romani din toata lumea. Noi costruim viitorul, vrei sa faci parte si tu din el? eRepublik este un nou univers, o lume virtuala in care poti avea un inceput proaspat. In cele 700 de zile de la aparitia „Noii Lumi”, eRepublik numara nu mai putin de 220.000 de cetateni din toate tarile lumii.

    Un joc de strategie dus la urmatorul nivel, un simulator social, politic, economic si militar. Ce inseamna asta? Inseamna ca pornind de la zero iti vei construi un alt „tu”, care trebuie sa munceasca pentru painea cea de toate zilele si care trebuie sa lupte pentru tara. Insa asta nu e tot. Incet incet, poti deveni patronul unui mare imperiu economic, asta daca ai talent la afaceri. Poti fi membru de partid sau poti sa il conduci chiar tu. Trebuie sa te antrenezi zilnic pentru armata sau poti sa fii eroul care conduce trupele pe campurile de batalie, daca esti un bun strateg. Esti un actor social intr-o mare de oameni.

    Asa ca fa-ti curaj si incepe o noua viata, suntem siguri ca ai multe de oferit. Te asteptam pe eRepublik sa fii urmatorul Presedinte al Romaniei. Sau poate urmatorul Ministru al Apararii. Sau urmatorul Media Mogul. Sau urmatorul Battle Hero. Desi va trebui multa munca din partea ta sa convingi de exemplu mii de alegatori ca esti cel mai potrivit sa fii Presedinte, toti am inceput de jos. Aici doar tu iti pui limitele si doar tu stii pana unde vrei sa urci.
    De asemenea poti gasi aici un tutorial despre ce sa faci la inceputul jocului
    Last edited by Nizarinho; 21-11-2009 at 15:31.

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: