Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima

Chestiunea de week-end 23-24.08.2014


Vezi rezultatele sondajului: Va incepe demolarea stadionului Ion Oblemenco dupa 24 august, asa cum promite Primarul Craiovei Lia Olguta Vasilescu, tinand cont ca aceasta a mai precizat la sfarsitul anului 2013 ca demolarea va avea loc undeva in luna februarie - martie 2014?

Votanţi
99. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

    23 23.23%
  • Nu

    26 26.26%
  • Nu stiu

    24 24.24%
  • Nu ma intereseaza

    26 26.26%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea de week-end 23-24.08.2014

    Va incepe demolarea stadionului Ion Oblemenco dupa 24 august, asa cum promite Primarul Craiovei Lia Olguta Vasilescu, tinand cont ca aceasta a mai precizat la sfarsitul anului 2013 ca demolarea va avea loc undeva in luna februarie - martie 2014?

    • Da
    • Nu
    • Nu stiu
    • Nu ma intereseaza


    Primarul Craiovei a anunţat, că Liviu Dragnea, vicepremierul României, a confirmat despre Complexul Sportiv, care va fi realizat la Craiova, că va fi bugetat anul viitor, urmând să fie realizat integral de Compania Națională de Investiții (CNI). Totodată, edilul a precizat că "Stadionul Ion Oblemenco se va demola undeva în luna februarie-martie”.

    Vasilescu a vorbit şi despre motivul pentru care proiectul pentru construcţia complexului nu a fost prins în buget. "Discuțiile cu privire la stadion sunt continue, am avut o surpriză neplăcută în sensul că doi parlamentari de la PDL au cerut o serie de lămuriri domnului Dragnea în comisia pe buget. Din ce am înțeles nu prea ar fi vrut să se construiască acest stadion", a afirmat aceasta.

    „Domnul Dragnea a confirmat că acest Complex Sportiv va fi bugetat anul viitor și va fi realizat integral de Compania Națională de Investiții. Noi va trebui să contruim stadionul de antrenament și pista de atletism care nu erau prevăzute în proiect. Încercăm să fim gata cu studiul de fezabilitate pentru stadionul mic până la sfârșitul acestei luni să putem să bugetăm, urmând ca până la jumătatea anului viitor să fie gata. Stadionul Ion Oblemenco se va demola undeva în luna februarie-martie”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.


    A fost anunțat câștigătorul licitației pentru noua arena de 5 stele. SC Proiect Bucuresti SRL este firma ce va construi bijuteria de stadion comparat cu Mercedes-Benz-Arena din Stuttgart.

    Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu promite că noua bijuterie destintă sportului rege din Cetatea Băniei va fi gata în 2016, urmând totodată ca demolarea bătrânului stadion “Ion Oblemenco” să înceapă după meciul cu Petrolul Ploiesti, din 24 august.
    „În septembrie începe demolarea la stadionul "Oblemenco". Noul stadion va fi finalizat înainte de terminarea mandatului meu, cum nici nu indrăzneam să sper...”, a scris Olguța Vasilescu pe pagina personală de Facebook.

    Noul stadion va avea o capacitate de 40.000 de locuri, tribunele vor fi acoperite și va fi destinat exclusiv pentru fotbal. Arena va fi de categoria UEFA IV, unde vor putea fi organizate meciuri sub egida UEFA si FIFA.

    Pentru arhitectura exterioară a stadionului proiectantul spune că s-a inspirat din lucrarea "Domnișoara Pogany" a lui Constantin Brâncuși.

    "Complexul Sportiv va include și actuala Sala Polivalenta, recent extinsă și modernizată, un centru sportiv dedicat scrimei și altor sporturi de sală, fără spații de antrenament la momentul actual, care se vor amenaja în zone aflate sub gradenele stadionului, un teren de antrenament pentru fotbal cu pistă de atletism și tribună acoperită cu 5000 de locuri, unde se vor putea organiza meciuri cu spectatori pe perioada construirii noului stadion și o serie de amenajări exterioare cuprinzând parcări, alei de acces pietonale și carosabile, spații verzi, împrejmuiri și porți de acces."



  2. #2
    Banned mario008's Avatar mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008
    Data de inscriere
    17-11-2012
    Locaţie
    Bora Bora
    Sex
    M
    Mesaje
    1,357
    Mesaje bazar
    291
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -2000
    Puncte CF
    86.0
    Usergroups:
    Nu stiu
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Member oVviDiNHoo's Avatar oVviDiNHoo este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    14-07-2009
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    118
    Mesaje bazar
    204
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    25
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    e usor sa demolezi, dar sa vedem cand/daca o sa puna ceva in locul actualului stadion.

    Dupa parerea mea, trebuia sa faca ceva cu actualui "Tineretului" de 5000 de locuri si abia dupa sa se apuce de oblemenco !
    Rog seriozitate


  4. #4
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    cre`ca da

  5. #5
    Afacerist ana maria's Avatar ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    30-04-2007
    Locaţie
    downtown
    Sex
    F
    Mesaje
    9,581
    Mesaje bazar
    3782
    Putere Reputatie
    82
    Reputatie
    20002
    Puncte CF
    822.0
    Usergroups:
    da
    Perpetuum Mobile

  6. #6
    De-al casei victtor's Avatar victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    27-10-2008
    Varsta
    55
    Sex
    M
    Mesaje
    478
    Mesaje bazar
    131
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    573
    Puncte CF
    5.5
    Nu stiu

  7. #7
    Insane reliviu's Avatar reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta
    Data de inscriere
    23-01-2006
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje
    5,323
    Mesaje bazar
    4989
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    1014
    Puncte CF
    4.5
    Usergroups:
    cred ca da

  8. #8
    Maniac Florin_WES's Avatar Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova / Xanten / Amsterdam
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    3,039
    Mesaje bazar
    267
    Putere Reputatie
    53
    Reputatie
    3580
    Puncte CF
    393.0
    Nu știu!

  9. #9
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,818
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    181
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    da



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

  10. #10
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    NU, mananca ca de obicei

  11. #11
    Fan Stiinta v1rushel's Avatar v1rushel este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati v1rushel este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati v1rushel este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati v1rushel este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati v1rushel este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati v1rushel este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati v1rushel este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati v1rushel este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati v1rushel este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati v1rushel este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati v1rushel este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    21-10-2008
    Locaţie
    كرايوفا
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    1,712
    Mesaje bazar
    297
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    3455
    Puncte CF
    41.5
    Usergroups:
    Da

  12. #12
    Addicted! piti_cata's Avatar piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    22-11-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    1,724
    Mesaje bazar
    359
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    3330
    Puncte CF
    197.5
    Nu stiu dar este posibil

  13. #13
    Member v3gh3a's Avatar v3gh3a are ceva special... v3gh3a are ceva special...
    Data de inscriere
    30-10-2006
    Sex
    F
    Mesaje
    128
    Mesaje bazar
    24
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    143
    Puncte CF
    31.0
    Da

  14. #14
    Helper bogdanfbj's Avatar bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    17-11-2011
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    4,377
    Mesaje bazar
    48
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    4297
    Puncte CF
    261.5
    Usergroups:
    Nu stiu
    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic!
    www.pescardejiu.blogspot.com

  15. #15
    Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-02-2011
    Locaţie
    Craiova Brazda
    Sex
    F
    Mesaje
    4,964
    Mesaje bazar
    3568
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    3910
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    nu cred
    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


    Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


    "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!

  16. #16
    Banned kartman va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    12-03-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    868
    Mesaje bazar
    80
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    80
    Puncte CF
    0.0
    ma doare-n basca. mai simplu ar fi fost sa le dea tiganilor mana libera, in 2 saptamani n-ar mai fi ramas nimic. gratis !

  17. #17
    Senior Member kuno's Avatar kuno este o comoara de om kuno este o comoara de om kuno este o comoara de om kuno este o comoara de om kuno este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    671
    Mesaje bazar
    60
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    434
    Puncte CF
    689.0
    Nu stiu

  18. #18
    Senior Member last smoke's Avatar last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om
    Data de inscriere
    12-05-2006
    Locaţie
    IN YOUR MIND
    Sex
    M
    Mesaje
    931
    Mesaje bazar
    389
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    447
    Puncte CF
    25.0
    nu stiu

  19. #19
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    Nu stiu .

  20. #20
    Oldtimer amadeus's Avatar amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    07-11-2008
    Varsta
    39
    Sex
    F
    Mesaje
    1,401
    Mesaje bazar
    45
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    2866
    Puncte CF
    120.0
    Usergroups:
    Nu stiu
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: