Chestiunea de week-end 29-30.07.2017


Vezi rezultatele sondajului: Mihai Tudose cere decaderea din drepturile parintesti ale celor care refuza vaccinarea contrar declaratiei lui Liviu Dragnea ; Anti-vaccinisti il ameninta. Ce ar trebui sa faca premierul?

Votanţi
10. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Sa finalizeze legea vaccinarii, care sa cuprinda obligativitatea parintilor de a-si imuniza copiii si sanctiuni pentru cei care refuza sa o faca.

    7 70.00%
  • Sa adopte o lege de forma, fara sanctiuni pentru cei care se opun vaccinarii.

    2 20.00%
  • Nu ma pot pronunta

    1 10.00%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea de week-end 29-30.07.2017

    Mihai Tudose cere decaderea din drepturile parintesti ale celor care refuza vaccinarea contrar declaratiei lui Liviu Dragnea ; Anti-vaccinisti il ameninta. Ce ar trebui sa faca premierul?

    • Sa finalizeze legea vaccinarii, care sa cuprinda obligativitatea parintilor de a-si imuniza copiii si sanctiuni pentru cei care refuza sa o faca.
    • Sa adopte o lege de forma, fara sanctiuni pentru cei care se opun vaccinarii.
    • Nu ma pot pronunta


    "(...)Mihai Tudose cere decaderea din drepturile parintesti ale celor care refuza vaccinarea

    Mihai Tudose, noul prim-ministru, si-a contrazis seful si a cerut in ultima sedinta de Guvern ca ministrul Sanatatii Florian Bodog sa finalizeze legea vaccinarii, iar aceasta sa cuprinda obligativitatea parintilor de a-si imuniza copiii si sanctiuni pentru cei care refuza sa o faca.

    "Din punctul meu de vedere, va spun ca acel parinte care refuza vaccinarea si pune in pericol inconstient viata copilului, decide el asupra copilului, daca face sau nu poliomielita, face sau nu rujeola, moare sau nu, eu cred ca aici tot ce inseamna servicii sociale, protectia copilului... Alti parinti sunt decazuti din drepturi pentru fapte mult mai putin grave. Cand un parinte isi condamna copilul practic la moarte, nu stiu in ce masura se mai poate vorbi despre drepturi parintesti", a declarat prim-ministrul Mihai Tudose.

    Aceasta declaratie il impinge pe seful Executivului intr-o confruntare directa cu anti vaccinistii romani si se pozitioneaza in opozitie cu Liviu Dragnea care si-ar dori o lege de forma, fara sanctiuni pentru cei care se opun vaccinarii.

    "Si acum, la ordinele Big Pharma, jigodiile astea vin si vor sa ne ia copiii daca nu ii vaccinam. Daca nu ii vaccinam cu niste vaccinuri produse de straini, pline de chimicale, vaccinuri despre care nu se stie daca fac bine sau mai mult rau. Pai, voi aveti tupeul sa veniti sa ne luati copiii, animalelor? Eu am un copil. Jur in fata oamenilor si a lui Dumnezeu ca mi-l voi apara cu pretul vietii. Jur ca nu va voi lasa sa mi-l luati sau daca mi-l luati, voi lua si eu cativa dintre voi", a scris pictorul Paul Hitter pe pagina sa de Facebook, reactionand dur la declaratia premierului Tudose.

    Paul Hitter si Olivia Steer, fosta vedeta TV, sunt doua voci puternice si radicale care promoveaza ideea ca vaccinul poate dauna grav sanatatii.

    Ministrul Florian Bodog n-a reusit sa finalizeze legea si sa o supuna dezbaterii publice, dar i-a promis sefului sau Mihai Tudose ca o va face cat de curand. E de asteptat ca discutiile sa fie extrem de tensionate in jurul acestui text, iar efectele politice neasteptate. Exista posibilitatea sa asistam la o noua confruntare intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea pe tema sanctiunilor din noua lege a vaccinarii."


  2. #2
    Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-02-2011
    Locaţie
    Craiova Brazda
    Sex
    F
    Mesaje
    4,964
    Mesaje bazar
    3568
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    3910
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Sa adopte o lege de forma, fara sanctiuni pentru cei care se opun vaccinarii
    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


    Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


    "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Fara sanctiuni. Nu poti sa obligi pe cineva sa faca ceva ce nu vrea.

  4. #4
    Moderator domingo's Avatar domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    23-09-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    2,446
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    7067
    Puncte CF
    115.0
    Usergroups:
    Sa finalizeze legea vaccinarii

  5. #5
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,740
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    180
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    Sa finalizeze legea vaccinarii, care sa cuprinda obligativitatea parintilor de a-si imuniza copiii si sanctiuni pentru cei care refuza sa o faca.


    nu poti sa-ti condamni copilul la moarte ca asa ti se scoala tie



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

  6. #6
    Addicted! di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-09-2008
    Varsta
    45
    Sex
    F
    Mesaje
    1,872
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1127
    Puncte CF
    65.0
    Nu ma pot pronunta

  7. #7
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    Sa finalizeze legea vaccinarii

  8. #8
    Spammer Dan.Ucv's Avatar Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    20-06-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,267
    Mesaje bazar
    50
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    846
    Puncte CF
    13.5
    Usergroups:
    Sa finalizeze legea vaccinarii, care sa cuprinda obligativitatea parintilor de a-si imuniza copiii si sanctiuni pentru cei care refuza sa o faca.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: