Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Chestiunea zilei 06.02.2013


Vezi rezultatele sondajului: Cum vi se pare suma de 60.000.000 euro estimata ca s-ar obtine dupa privatizarea CFR Marfa?

Votanţi
112. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Mare, tinand cont de datoriile pe care le are CFR Marfa

    7 6.25%
  • Corecta, tinand cont de cat va trebui investit in reabilitarea CFR Marfa

    21 18.75%
  • Foarte mica, tinand cont de ce sustin sindicalistii CFR Marfa

    55 49.11%
  • Nu stiu / Nu ma intereseaza

    29 25.89%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei 06.02.2013

    Cum vi se pare suma de 60.000.000 euro pe care Guvernul estimeaza ca o va obtine dupa privatizarea CFR Marfa?


    • Mare, tinand cont de datoriile pe care le are CFR Marfa
    • Corecta, tinand cont de cat va trebui investit in reabilitarea CFR Marfa
    • Foarte mica, tinand cont de ce sustin sindicalistii CFR Marfa
    • Nu stiu / Nu ma intereseaza



    "CSAT a aprobat privatizarea CFR Marfă


    * Fierul vechi de la CFR Marfă costă de trei ori mai mult decât vrea să obţină Guvernul pe companie, potrivit sindicaliştilor *

    Privatizarea CFR Marfă a fost aprobată, ieri, de membrii Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), urmând ca, astăzi, să fie aprobată în Guvern Strategia prin care un pachet de 51% din acţiunile companiei vor fi vândute.

    "Ministerul Transporturilor va începe demersurile pentru privatizare. Mâine (n.r. astăzi), în şedinţa de Guvern, se va aproba strategia de privatizare, urmând ca până la jumătatea lunii iunie să avem desemnat câştigătorul la CFR Marfă. (...) Este vorba despre o privatizare cu un investitor strategic, cu o garanţie de participare de 10 milioane de euro, să nu mai avem participanţi de calibrul Olchim şi, de asemenea, va fi cu plic închis, deci licitaţie cu investitor strategic", a declarat vicepremierul Daniel Chiţoiu.

    Recent, după o întâlnire cu reprezentanţii delegaţiei FMI, ministrul transporturilor Relu Fenechiu a spus că privatizarea operatorului feroviar de marfă reprezintă "prioritatea numărul unu" a mandatului său, după ce, cu doar câteva zile înainte, anunţase că nu intenţionează să vândă CFR Marfă. Domnia sa a precizat că vrea ca, în câţiva ani, să vândă şi restul de 49% din acţiuni, aducând "statului un câştig considerabil".

    Guvernul estimează că va obţine pe CFR Marfă suma de 268.752.103 lei (puţin peste 60 de milioane de euro), care va fi vărsată la trezoreria statului, după cum reiese din proiectul de buget al Ministerului Trans-porturilor (MT) privind activitatea de privatizare pe anul 2013.

    Aşteptările nu par a fi foarte ridicate, dacă luăm în calcul preţul pe care autorităţile sperau să-l obţină în anii trecuţi pentru privatizarea operatorului feroviar de marfă - cel puţin 1 miliard de euro.

    Garanţia de participare la procedura de licitaţie va fi echivalentul în lei a sumei de 10 milioane de euro, reprezentând 17% din valoarea nominală a acţiunilor deţinute de stat. Valoarea taxei de participare la licitaţie este echivalentul în lei a sumei de 20.000 de euro.

    Iulică Măntescu, preşedintele Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă din România, a precizat, ieri, într-o conferinţă de presă, că fierul vechi de la CFR Marfă valorează mult mai mult decât intenţionează Guvernul să obţină pe întreaga companie.

    Domnia sa a declarat: "Se vrea vânzarea CFR Marfă pe preţ derizoriu. Societatea, cu tot ce înseamnă clădiri, terenuri, vagoane, ar trebui evaluată la nivelul pieţei. Doar fierul vechi ajunge la 200 de milioane de euro. Privatizarea trebuie să în-ceapă cu vânzarea unui pachet de 15%, să vedem dacă investitorul este capabil să aducă societatea pe profit. A scăpa de companii ca Oltchim sau CFR Marfă înseamnă desfiinţarea de locuri de muncă".

    Potrivit domnului Măntescu, CFR Marfă poate redeveni rentabilă în 30 de zile, dacă vor fi reeşalonate datoriile pe minim 7 ani, cu o perioa-dă de graţie de doi ani; dacă vor fi reduse accizele la motorină şi taxa de utilizare a infrastructurii, dacă energia electrică va putea fi achiziţionată de pe piaţa liberă şi dacă licitaţiile la care participă compania, pentru achiziţionarea serviciilor de transport de mărfuri, nu vor mai fi "cu dedicaţie".

    Grup Feroviar Român (GFR) s-a arătat interesat de privatizarea CFR Marfă, după cum ne-a declarat omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grampet Group, din care face parte GFR.

    Domnia sa ne-a precizat, însă, că implicarea GFR în procesul de privatizare depinde şi de evoluţiile aces-tui demers, subliniind: "Suntem interesaţi de privatizarea CFR Marfă, dar nu în orice condiţii. Este greu de crezut că statul român va şterge datoriile CFR Marfă. Implicarea grupului de companii Grampet - Grup Feroviar Român la procesul de privatizare depinde şi de evoluţiile acestui demers".

    Potrivit Strategiei de privatizare a CFR Marfă, a fost luată în calcul şi opţiunea conversiei datoriei CFR Marfă în acţiuni.

    Strategia mai arată că, în cazul în care MT nu va încheia contractul de privatizare cu investitorul/Grupul de investitori adjudecatar al procedurii de licitaţie, ministerul va putea decide reluarea procesului de privatizare a CFR Marfă, prin aplicarea oricărei metode de transfer a dreptului de proprietate asupra acţiunilor stabilite de legislaţia în vigoare, cu adaptarea corespunzătoare a Strategiei, sau, după caz, prin invitarea la negocieri în scopul încheierii contractului de vânzare - cumpărare de acţiuni, în ordinea clasamentului de la licitaţie, a următorilor investitori/Grupuri de investitori calificaţi/calificate.

    Conform Memorandumului Tehnic de Înţelegere negociat de partea română cu organismele financiare internaţionale, se intenţionează "aprobarea strategiei de privatizare «CFR Marfă» prin vânzarea unui pachet majoritar către un investitor strategic în prima parte a lunii februarie 2013, precum şi publicarea anunţului de privatizare până la mijlocul lunii martie 2013".

    Pentru implementarea actului normativ, vor fi necesare, în 2013, cheltuieli legate de pregătirea procesului de privatizare, în principal pentru serviciile de consultanţă şi pentru cele publicitare. Suma estimată pentru cheltuielile aferente întregului proces se ridică la 10 milioane de lei. Potrivit Strategiei, aces-tea vor fi suportate din bugetul de venituri şi cheltuieli al Ministerului Transporturilor

    O eventuală restructurare a CFR Marfă, ulterioară privatizării, ar putea duce la disponibilizarea unui anumit număr de salariaţi, potrivit Strategiei. Aceasta nu prevede păstrarea numărului de salariaţi.

    La jumătatea anului trecut, datoria "CFR Marfă" către bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale se ridica la 755 milioane lei.

    CFR Marfă deţine un parc de material rulant de peste 39.000 de vagoane, din care doar aproximativ 23.000 sunt utilizate în mod curent, şi peste 900 locomotive."



  2. #2
    Senior Member didi130's Avatar didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    14-12-2010
    Locaţie
    世界
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    890
    Mesaje bazar
    434
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    2062
    Puncte CF
    4.0
    Usergroups:
    Corecta, tinand cont de cat va trebui investit in reabilitarea CFR Marfa.
    Nu semnez decat la notar.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Junior 16:9HDMI's Avatar 16:9HDMI nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    22-06-2012
    Sex
    M
    Mesaje
    70
    Mesaje bazar
    106
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -43
    Puncte CF
    0.0
    Nu ma intereseaza.

    sa vanda tot, sa fim straini la noi in tara. sindicalistii au dreptate, un singur vagon de marfa gol are exact 22 de tone de fier, in lei la 1,5ron/kg cu cat se da fierul la vapor, un vagon costa 1,5*22000kg=33000RON=7333de euro. asta inseamna vreo 8000 de vagoane. doar vagoanele.
    Last edited by 16:9HDMI; 06-02-2013 at 10:04.

  4. #4
    Moderator rogedan's Avatar rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    10,452
    Mesaje bazar
    3838
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    13019
    Puncte CF
    611.0
    Usergroups:
    Foarte mica, tinand cont de ce sustin sindicalistii CFR Marfa

  5. #5
    Mintrubber MagicUser's Avatar MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    28-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    2,078
    Mesaje bazar
    877
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    3836
    Puncte CF
    94.5
    Usergroups:
    Corecta, tinand cont de cat va trebui investit in reabilitarea CFR Marfa
    When I was young I thought money and power will make me happy. I was right. Bill Gates.
    ...
    De cate ori apare un tip inteligent il poti recunoaste prin aceea ca toti tampitii se aliaza impotriva lui. J. Swift

  6. #6
    Maniac ReBeLu's Avatar ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-10-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    3,265
    Mesaje bazar
    655
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    6528
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Foarte mica, tinand cont de ce sustin sindicalistii CFR Marfa.

  7. #7
    Fan Stiinta John.M's Avatar John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-12-2012
    Locaţie
    Fierbinți-Târg
    Sex
    M
    Mesaje
    680
    Mesaje bazar
    242
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    1732
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Corecta, tinand cont de cat va trebui investit in reabilitarea CFR Marfa.

  8. #8
    Racer hexe's Avatar hexe este o comoara de om hexe este o comoara de om hexe este o comoara de om hexe este o comoara de om hexe este o comoara de om
    Data de inscriere
    08-11-2010
    Locaţie
    Blackpool
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    100
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    28
    Reputatie
    457
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Corecta,dar m-ai vedem,sigur o sa se faca o magarie,astia nu rateaza nici o ocazie pt a tepui pe cineva,in general pe noi ....
    Last edited by Moderator; 06-02-2013 at 10:54. Motiv: mai multa atentie in exprimare!
    Nu`ti pune mintea cu prostul! Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
    Caracteru’ romanesc te lasă des fără cuvinte…

  9. #9
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Corecta, tinand cont de cat va trebui investit in reabilitarea CFR Marfa.

  10. #10
    Utilizatorul Lunii OCT CrYSTy-fcv's Avatar CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    31-03-2009
    Locaţie
    C r a i o v a
    Sex
    M
    Mesaje
    2,338
    Mesaje bazar
    137
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    4375
    Puncte CF
    81.5
    Usergroups:
    Foarte mica, tinand cont de ce sustin sindicalistii CFR Marfa

    Aşteaptă-te la orice de la oricine, până la urmă şi diavolul a fost un înger.

    Dacă mă vorbeşti pe la spate, înseamnă că nu eşti în poziția în care să-mi poți da peste nas.

    Niciodată nu ne maturizăm cu adevărat. Învățăm doar să ne purtăm în public.

    Ceea ce ți se întâmplă în viață depinde de tine...şi doar de tine.

  11. #11
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Foarte mica, tinand cont de ce sustin sindicalistii CFR Marfa.

  12. #12
    Senior Member kta_oo7's Avatar kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    10-10-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    666
    Mesaje bazar
    98
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    2510
    Puncte CF
    38.0
    Usergroups:
    Foarte mica, tinand cont de ce sustin sindicalistii CFR Marfa
    Viata si cu mine suntem doua linii paralele care ne intalnim la moarte.
    "Prietenia inseamna un suflet in doua trupuri"(Aristotel)

  13. #13
    Banned CvF.Dan's Avatar CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta
    Data de inscriere
    17-03-2010
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    1,721
    Mesaje bazar
    198
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1928
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Foarte mica, tinand cont de ce sustin sindicalistii CFR Marfa

  14. #14
    Senior Member cristianb's Avatar cristianb este placut de toti cristianb este placut de toti cristianb este placut de toti
    Data de inscriere
    29-06-2009
    Varsta
    58
    Sex
    M
    Mesaje
    677
    Mesaje bazar
    393
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    201
    Puncte CF
    10.0
    SCRIU CU MAJUSCULE CA SA INTELEGETI DRAGI CITITORI AI CF CA SPECIAL NU S-AU FACUT DE A LUNGUL ANILOR INVESTITII MAJORE IN INFRASTRUCTURA CFR, PT CA NEAJUNSURILE SI GREUTATILE ACESTUIA SA-I CREASCA VALOAREA DATORIILOR, IAR APOI SA POATA FI VANDUT LA UN ASTFEL DE PRET . . . . IN CURAND VOM VEDEA SI CINE SUNT CUMPARATORII (O SA FIM SURPINSI?)

  15. #15
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Foarte mica, tinand cont de ce sustin sindicalistii CFR Marfa
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  16. #16
    Banned mario008's Avatar mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008
    Data de inscriere
    17-11-2012
    Locaţie
    Bora Bora
    Sex
    M
    Mesaje
    1,357
    Mesaje bazar
    291
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -2000
    Puncte CF
    86.0
    Usergroups:
    Ehe, trebuie foarte foarte multi bani pentru modernizarea infrastructurii CFR! Si chiar si asa mai trebuie reglementata si treaba cu spagile pe tren ...

  17. #17
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    Nu ma intereseaza
    God Forgives, I Don't...

  18. #18
    Banned [Micu]'s Avatar [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    01-04-2010
    Locaţie
    Îngroşcaru`
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    2,087
    Mesaje bazar
    497
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4285
    Puncte CF
    6.5
    Usergroups:
    Foarte mica, tinand cont de ce sustin sindicalistii CFR Marfa

  19. #19
    Senior Member _Strang3r_'s Avatar _Strang3r_ este deja o vedeta _Strang3r_ este deja o vedeta _Strang3r_ este deja o vedeta _Strang3r_ este deja o vedeta _Strang3r_ este deja o vedeta _Strang3r_ este deja o vedeta _Strang3r_ este deja o vedeta _Strang3r_ este deja o vedeta _Strang3r_ este deja o vedeta _Strang3r_ este deja o vedeta _Strang3r_ este deja o vedeta
    Data de inscriere
    09-02-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    512
    Mesaje bazar
    207
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    1992
    Puncte CF
    2.0
    Corecta sau cel putin acceptabila, tinand cont de cat va trebui investit in reabilitarea CFR Marfa.Pai CFR marfa este o ruina.Cred ca nici daca vor vinde toate sinele posibile la fier vechi nu ar obtine banii care ii cer astia.

  20. #20
    Addicted! p4ty's Avatar p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    04-01-2009
    Locaţie
    Craiova, RO
    Sex
    M
    Mesaje
    1,931
    Mesaje bazar
    2210
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    2667
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Foarte mica, tinand cont de ce sustin sindicalistii CFR Marfa.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: