Chestiunea zilei - 06.06.2017


Vezi rezultatele sondajului: Considerati ca se impune schimbarea Premierului Sorin Grindeanu?

Votanţi
12. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

    8 66.67%
  • Nu

    1 8.33%
  • Nu ma pot pronunta

    3 25.00%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei - 06.06.2017

    Considerati ca se impune schimbarea Premierului Sorin Grindeanu?

    • Da
    • Nu
    • Nu ma pot pronunta


    "Premierul Sorin Grindeanu îi transmite propriului partid, pe Facebook, că adversarii PSD sunt în afara formațiunii, în contextul în care liderul social-democrat Liviu Dragnea și primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-au criticat pe prim-ministru la scenă deschisă.

    După ce Banca Mondială a revizuit în creștere estimările privind creșterea economică a României, Grindeanu a scris pe Facebook că România are nevoie de "stabilitate" și de "obiective și priorități" comune în coaliția de guvernare pentru continuarea pe același traseu.

    "A fi prim-ministru reprezintă o răspundere imensă, pe care o iau în serios în fiecare secundă, de când PSD mi-a făcut onoarea de a-mi acorda această încredere (...) avem creștere economică - cea mai mare din Europa -, ne respectăm promisiunile din campanie, avem mai multe locuri de muncă, se înființează din ce în ce mai multe firme, încrederea investitorilor e în creștere. Banca Mondială a îmbunătățit prognoza legată de creșterea economică de anul acesta. Așa cum am spus întotdeauna, mai avem foarte multe de făcut - acesta este drumul pe care am pornit și pe care suntem deciși să mergem în continuare. Pentru asta avem nevoie de stabilitate, de obiective si priorități pe care le împărtășim cu toții", a scris Grindeanu.

    "Adversarii PSD se află în afara partidului", menționează acesta, în contextul criticilor pe care i le-au adus Dragnea și Firea. Liderul PSD forțează o remaniere, în timp ce primarul Capitalei a acuzat cabinetul Grindeanu că blochează toate proiectele Bucureștiului.

    Liderul PSD, Liviu Dragnea, vrea schimbarea unor miniștri pentru o mai mare viteză la guvernare. "O guvernare obişnuită nu este suficientă. Este o provocare uriaşă pentru România. 5,6% creştere economică - e bună, dar nouă nu ne este suficient. Ca ţară, nu ne mai putem permite să aşteptăm ani şi ani de zile. Viteza trebuie să fie foarte mare şi, atunci, trebuie să vedem cum facem ca viteza de implementare a programului să fie mai mare, că, de fapt, asta este mai important decât orice persoană", a spus Dragnea recent."



  2. #2
    Moderator domingo's Avatar domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    23-09-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    2,446
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    7067
    Puncte CF
    115.0
    Usergroups:
    Nu ma pot pronunta
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-02-2011
    Locaţie
    Craiova Brazda
    Sex
    F
    Mesaje
    4,964
    Mesaje bazar
    3568
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    3910
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Da
    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


    Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


    "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!

  4. #4
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,744
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    180
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    da



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

  5. #5
    Spammer @#I's Avatar @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-11-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,872
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1105
    Puncte CF
    0.0
    Ce rost ar avea? Ar aduce PSD pe unul și mai distrus, mai slugarnic. E clar că scandalul e fals și că s-au înțeles între ei.
    Dragnea se preface supărat că Grindeanu nu-l lasă să mărească salariile! S-au gândit pe cine să arunce vina, l-au lăsat pe Grindeanu să vadă că n-are bani pentru mita electorală (minciunile din campania electorală), iar acum sar în capul lui. Uite cine nu lasă PSD să dea bani oamenilor! Grindeanu! PSD vrea, dar există dușmanul Grindeanu care nu lasă poporul să trăiască bine!
    Șmecheria PSD e evidentă, la mintea copiilor. PSD a mințit și acum caută o soluție ca să nu mai dea salariile promise.
    De fapt, nu prea mai sunt bani nici pentru salariile care sunt acum. Nu știu câți știu că bugetul e pe MINUS, pentru că s-a dat mai mult de la buget și s-a încasat MAI PUȚIN, DECI TREBUIE SĂ FACĂ ROST DE CÂTEVA MILIARDE CA SĂ PLĂTEASCĂ SALARIILE DE ACUM! Cei mai mari specialiști pesediștii ăștia
    Felicitări celor care au stat acasă în ziua votului! Acum să înghită minciunile despre creșterea economică, despre salarii și alte minciuni puturoase.
    Creșterea economică cu care se laudă PSD se datorează țărilor mari din UE care AU ECONOMIE REALĂ, adică unora din afara României.
    PSD nu face decât să distrugă efectele benefice pe care le-ar fi putut avea în România creșterea economică internațională. Au crescut mult prețurile la mâncare, utilități, la toate, iar salariile au crescut și vor crește cu cioaca.
    Niște idioți mincinoși care au risipit banii pe pomeni și ciordeli. N-au investit banii ca să producă bani, ca să avem o creștere sănătoasă care să poată susține creșteri REALE de salariu.
    Au tocat banii deja, sunt pe minus, iar prețurile au crescut ca naiba. V-au mituit cu niște minciuni ca să nu mergeți la vot, acum să trăiți cu minciunile!
    Chiar și acum, când s-a dovedit că PSD face praf România, care e reacția românului? Stă cu gura căscată, atât. Gură-cască la țoapa aia proastă. Stupida aia și cu țărănoiul hoț conduc România .
    Dom' doftor, nu-i așa că n-ai votat? Dom' profesor? Nici matale. Ați crezut că vă fac ăștia salarii de mii de euro, ”telectualii” p... ce sunteți. Moluște.
    PS. Știați că în țările vecine (Croația, de exemplu), țări cu resurse naturale foarte mici (de exemplu GAZ) salariile au crescut foarte puțin, dar prețul la GAZ a scăzut foarte mult. La noi au CRESCUT prețurile foarte mult. Așa e când ești milog și aștepți pomană de la PSD, de la hoți. Primești pppp peste bot.
    Last edited by @#I; 06-06-2017 at 16:22.
    NU EXISTĂ votant sau membru PSD+ALDE cinstit.
    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/
    IMPORTANȚA VOTULUI

  6. #6
    Addicted! di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-09-2008
    Varsta
    45
    Sex
    F
    Mesaje
    1,872
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1127
    Puncte CF
    65.0
    Da

  7. #7
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    Nu ma pot pronunta

  8. #8
    Spammer Dan.Ucv's Avatar Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    20-06-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,267
    Mesaje bazar
    50
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    846
    Puncte CF
    13.5
    Usergroups:
    Da
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: