Chestiunea zilei - 08.09.2017


Vezi rezultatele sondajului: Ce varianta ar trebui sa aleaga municipalitatea craioveană pentru numele noii arene din Bănie?

Votanţi
46. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Sa organizeze o licitație pentru denumirea stadionului dupa modelul Allianz Arena, al lui Bayern.

    14 30.43%
  • Sa pastreze numele "Ion Oblemenco"

    28 60.87%
  • Nu raspund

    4 8.70%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei - 08.09.2017

    Ce varianta ar trebui sa aleaga municipalitatea craioveană pentru numele noii arene din Bănie?

    • Sa organizeze o licitație pentru denumirea stadionului dupa modelul Allianz Arena, al lui Bayern.
    • Sa pastreze numele "Ion Oblemenco"
    • Nu raspund


    Cu data finalizării încă incertă, la fel și cea a inaugurării, stadionul proaspăt construit la Craiova mai naște o dilemă: care-i va fi numele? Decizia în această privință este greu de luat, fiindcă municipalitatea trebuie să găsească o soluție practică în acest sens, care ar fi bine să-i aducă și un ajutor financiar.

    Municipalitatea craioveană este cea care va hotărî ce nume să îi dea noii arene din Bănie. S-ar contura două soluții, însă, în momentul de față, este greu de spus care va fi aleasă. Spre exemplu, fostul edil, Olguța Vasilescu, sugerează ca denumirea să fie atribuită în urma unei licitații. ”Dacă ar fi după mine aș organiza o licitație pentru denumirea stadionului, cu firmele mari, exact cum este în Occident, care vor să dea denumirea acestui stadion, să plătească cheltuielile utilităților și așa mai departe. Ar fi un ajutor foarte mare și pentru primărie, mai ales că, să nu uităm, Oblemenco este deja înregistrat la OSIM de familie”, a opinat Olguța Vasilescu.

    Pe de altă parte, primarul în funcție al Craiovei, Mihail Genoiu, este de părere că ideea, deși atractică pentru municipalitate, nu va atrage prea multe firme, fiindcă mai întâi este nevoie ”să crească echipa”, așa încât marile companii să fie dornice să se asocieze cu formația și stadionul din Craiova.

    În altă ordine de idei, acesta a precizat, pentru Craiova Forum, că familia fostului mare jucător Ion Oblemeco ar fi deschisă să ia parte la o discuție cu autoritățile pentru o eventuală înțelegere asupra numelui acestuia.



    Comunicat Clara Pigulea - fiica lui Ion Oblemenco

    ”Dragi prieteni ai Universitatii Craiova,
    Țin să vă asigur, de la bun început, de bunele mele intenții, așa cum au fost dintodeauna, față de Clubul Universitatea Craiova, față de suporterii acestei echipe, față de toți cei care au scris istoria “Campioanei unei mari iubiri”.

    Tocmai de aceea, văzând ultimele declarații apărute în spațial public referitoare la numele pe care urmează să-l poarte noua arena de fotbal din Craiova, trebuie să precizez, că ar fi o onoare și o bucurie imensă pentru noi, cei din familie, că stadionul cel nou să poarte numele “Ion Oblemenco”.

    E adevărat, am înregistrat noi, ce din familie, numele ” Ion Oblemenco” la OSIM pentru a-l proteja și a-l feri de eventuale și nedorite situații și contexte publice care să-i fi daunat imaginii și memoriei tatălui meu. Dar asta nu înseamnă sub nicio formă, că noi, cei din familie, am pretinde bani sau orice altă recompensă materială din partea Primăriei Municipiului Craiova, în cazul în care această instituție ar decide să păstreze numele “Ion Oblemenco”. Nu pretindem nimic în afară de respectul față de numele “ Ion Oblemenco”. Așa cum suntem siguri că îl vom avea și în cazul în care alta ar fi alegerea oficialităților orașului Craiova.

    Iubirea față de o mare legendă nu are preț și noi știm asta, și o știu mai bine decât noi, suporterii Științei, cei care l-au iubit și pretuit pe “Tunarul” din Banie, indiferent dacă oamenii zilelor noastre nu au poate întotdeauna timp să-și aducă aminte de cei care au construit istoria, la fel de frumoasă ca noul stadion. Și poate chiar mai frumoasă… Clara Pigulea”
    - a declarat fiica lui Ion Oblemenco.


  2. #2
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,817
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    181
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    sa pastreze numele "Ion Oblemenco"



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    PSD Arena

  4. #4
    Moderator domingo's Avatar domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    23-09-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    2,446
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    7067
    Puncte CF
    115.0
    Usergroups:
    Sa pastreze numele "Ion Oblemenco"

  5. #5
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    Ion Oblemenco

  6. #6
    Member Dreniku's Avatar Dreniku va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    08-12-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    160
    Mesaje bazar
    109
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    85
    Puncte CF
    0.0
    E o tema falsa. Denumirea va fi Arena Telekon - "Ion Oblemenco" ex. Deci practic o sponsorizare o alaturare de nume. Exact ca in cazul Liga1 Betano, Orange, etc. Intrebarea este, daca de merita si daca se va plati cu adevarat o suma de bani importanta pentru aceasta sponsorizare... Eu unul nu cred. Dar cred ca e buna si o suma mai mica💶💶💶💰💰💰

  7. #7
    Newcomer romanu17's Avatar romanu17 are ceva special... romanu17 are ceva special...
    Data de inscriere
    14-12-2008
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    36
    Mesaje bazar
    122
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    106
    Puncte CF
    0.0

    Oblemenco!

    Oblemenco!

  8. #8
    Newcomer andydome's Avatar andydome va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    22-09-2006
    Locaţie
    ROMANYA
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    14
    Mesaje bazar
    13
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    90
    Puncte CF
    0.0

    Alt nume!!!

    E alt stadion... pot pune acolo o placa memoriala cu fostul nume...
    TRUST CAN KILL YOU OR SET YOU FREE !!!

  9. #9
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    Citat Mesaj iniţiat de Dragos2005 Vezi mesajele
    PSD Arena
    LOV PSD Arena

  10. #10
    Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-02-2011
    Locaţie
    Craiova Brazda
    Sex
    F
    Mesaje
    4,964
    Mesaje bazar
    3568
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    3910
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Sa pastreze numele "Ion Oblemenco"
    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


    Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


    "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!

  11. #11
    Addicted! di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-09-2008
    Varsta
    45
    Sex
    F
    Mesaje
    1,872
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1127
    Puncte CF
    65.0
    Ion Oblemenco

  12. #12
    Banned rusfelix28's Avatar rusfelix28 nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    04-09-2017
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    2
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -24
    Puncte CF
    0.0
    Cum am mai zis si pe subiectul de stiri cu stadionul, exista doar o singura varianta, si anume pesede arena, sau in engleza daca va place mai bine pesede stadium. Oblemenco nu mai are rost, si farmec. Omul asta nu are nimic in comun cu clonatii de Bucuresti. Oricum astia vor sa fure bani, n-au sa dea pentru drepturile de autor sa plateasca familiei pentru folosirea numelui. pesede arena nu cere nici un ban. Eu zic sa bagati asta in sondaje sa vedeti ca o sa castige deliberat, asa cum voteaza aplaudacii si paranoici mafiei rosii la orice subiect cand este vorba de pesede si rahaturile lor.
    Last edited by Moderator; 10-09-2017 at 19:29. Motiv: Flame

  13. #13
    Senior Member OVY's Avatar OVY va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    04-12-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    909
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    86
    Puncte CF
    5.0
    Usergroups:
    Mi s'ar parea ok sa se dea numele unui sponsor puternic si sa se creeze o atmosfera pozitiva in jurul echipelor din Craiova, insa daca nu se gaseste o varianta de sponsor, Ion Oblemenco este si va ramane cea mai buna varianta.
    Sunt destule stadioane in Europa, care au 2 nume. San Siro este unul dintre ele. Nu as vedea o problema in asta, adica sa se pastreze si numele vechi si sa se utilizeze si numele nou.

  14. #14
    Banned rusfelix28's Avatar rusfelix28 nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    04-09-2017
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    2
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -24
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de OVY Vezi mesajele
    Mi s'ar parea ok sa se dea numele unui sponsor puternic si sa se creeze o atmosfera pozitiva in jurul echipelor din Craiova, insa daca nu se gaseste o varianta de sponsor, Ion Oblemenco este si va ramane cea mai buna varianta.
    Sunt destule stadioane in Europa, care au 2 nume. San Siro este unul dintre ele.
    Care mare sposor mare sa vina aici in foamea asta ? Tu nu sti ca investitorii sunt goniti de pesede in Dolj daca nu dau spaga ceruta de mafiotii rosii ? Asta daca nu stiai cum sta treaba cu investitorii la Craiova si in Dolj, sau sa nu te mai miri de ce nu vin. Cand aud ca li se cere spaga o iau inapoi la fuga. Cat despre numele de Oblemenco alcoolgaskaya spunea de ceva vreme ca domne ca familia nu ar mai vrea sa cedeze drepturile de autor, ca babauri dastea, defapt ea nu mai vrea numele, deci pesede arena sau pesede stadium e numele cel ami potrivit, dar sa faca si ceva cu rosu la el macar Cat despre San Siro iti spun eu care este treaba acolo. Stadionul ala se cheama in doua feluri pentru simplul fapt ca este impartit de doua mari echipe. Se cheama San Siro cand joaca AC. Milan acasa, si se cheama Giuseppe Meazza cand joaca Inter Milano.

  15. #15
    Spammer Anonim_User's Avatar Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    01-12-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    2,278
    Mesaje bazar
    102
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    2209
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Sa pastreze numele "Ion Oblemenco"

  16. #16
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    CLONE ARENA !!

  17. #17
    Moderator rogedan's Avatar rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    10,452
    Mesaje bazar
    3838
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    13019
    Puncte CF
    611.0
    Usergroups:
    Sa pastreze numele "Ion Oblemenco"

  18. #18
    Spammer Dan.Ucv's Avatar Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    20-06-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,267
    Mesaje bazar
    50
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    846
    Puncte CF
    13.5
    Usergroups:
    Sa pastreze numele "Ion Oblemenco"

  19. #19
    Rocker Imhotep's Avatar Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    10-05-2010
    Locaţie
    St. Mesmin
    Sex
    M
    Mesaje
    1,465
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    3351
    Puncte CF
    75.0
    Usergroups:
    "Ion Oblemenco" Arena
    "O iubire alb-albastra" Arena
    "A white-blue love" Arena
    "Nu înţelegi un lucru pe deplin decât dacă poţi să i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: