Chestiunea zilei - 08.11.2018


Vezi rezultatele sondajului: Poliţia Română încearcă să-i determine pe şoferi să renunțe la obiceiul de a se avertiza în trafic prin flash-uri cu privire la prezența radarelor pe traseu. Cum vi se pare aceasta initiativa?

Votanţi
17. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Necesara

    2 11.76%
  • Inutila

    15 88.24%
  • Nu ma pot pronunta

    0 0%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei - 08.11.2018

    Poliţia Română încearcă să-i determine pe şoferi să renunțe la obiceiul de a se avertiza în trafic prin flash-uri cu privire la prezența radarelor pe traseu. Cum vi se pare aceasta initiativa?
    • Necesara
    • Inutila
    • Nu ma pot pronunta



    "Într-o ”scrisoare deschisă către unii conducători auto”, polițiștii explică că, astfel, șoferii ar putea veni în ajutorul unor persoane certate cu legea, date în urmărite națională sau internațională. Același obicei ar putea să-i încurce la volan pe șoferii începători, care ar putea să frâneze brusc și să provoace incidente în trafic.

    Iată mesajul polițiștilor către ”unii conducători auto”:

    ”Dragă șoferule,

    Te-aș ruga să nu mai dai flash-uri în trafic și îți spun și de ce am această rugăminte.

    Imaginează-ți că mergi cu mașina de acasă spre serviciu și observi un echipaj de poliție. Care este primul tău gând? Te-ai gandit că stau la pândă și sunt cu radarul, nu? Ei bine, poate nu e așa!

    După ce treci de echipajul de poliție, vezi o altă mașină care circulă din sens opus... sau poate două, trei.... , iar ție ți se pare că ar merge cu viteză și te gândești să le dai flash-uri și ,,să-i scapi de amendă”. Nimic de zis, ai un spirit civic desăvârșit.

    Dar dacă într-una din acele mașini este un urmărit național sau internațional și ,,datorită” spiritului tău civic, el nu mai ajunge la echipajul de poliție, nu mai este oprit și reținut?

    Te-ai gandit la asta? Probabil că nu. Să-ți reamintesc că el se îndrepta către locul din care veneai tu și că există posibilitatea ca el să fie căutat pentru fapte deosebit de grave.

    Alege tu aici câteva fapte din Codul Penal. Dacă te-ai gândit să dai flash-uri, sigur știi și ,,lucrurile astea”.

    Aceeași situație... observi un echipaj de poliție, dai flash-uri, (da, da..spiritul civic, că despre el vorbim aici), iar una dintre mașinile din sens opus este condusă de un șofer începător...și DA, a auzit el/ea ceva că dacă cineva îți dă flash-uri, înseamnă că sigur în față se află un radar.

    Să revenim...un șofer începător, care nefiind experimentat în ale condusului, așa ca tine, frânează brusc, pierde controlul asupra volanului și se oprește într-un copac. Interesant, nu? Dar măcar l-ai scăpat de amendă, o să spui, probabil.

    Și dacă tot vorbim de ,,flash-uri”, te-aș ruga să dai dovadă de experiența pe care crezi că o ai și să nu mai mergi în banda nr. 2, cu viteză, iar când cineva din fața ta merge cu viteză regulamentară, să te apuci și să dai, iar, flash-uri ca ”să se dea la o parte ”, pentru că te grăbești și te gândești că ,,asta e, mă ia radarul, plătesc o amendă”…pentru că știm amândoi că nu este așa. Dacă te oprește un polițist, sigur îl apostrofezi - ,,dar pe ceilalți nu-i vezi?”

    Ba sigur că îi vede și i-ar și opri din a produce vreun accident rutier, dacă tu nu ai sta atât de mult să-i explici că ai permisul de mult timp și chiar dacă mergi tare, nu ai ,,făcut niciun accident”.

    Îți mulțumesc încă de pe acum pentru atenție și sper să ne vedem în trafic, doar pentru a ne saluta.

    Nu uita! Pe toți ne așteaptă cineva drag acasă!"



  2. #2
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,800
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    181
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    inutilă !



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Afacerist ana maria's Avatar ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    30-04-2007
    Locaţie
    downtown
    Sex
    F
    Mesaje
    9,581
    Mesaje bazar
    3782
    Putere Reputatie
    82
    Reputatie
    20002
    Puncte CF
    822.0
    Usergroups:
    Probabil inutila . Problema e mult mai complexa ca sa fie dezbatuta aici . Oricum trebuie avertizati prin flashuri toti bizonii care au un comportament inadecvat la volan , poate se sperie si merg legal .
    Perpetuum Mobile

  4. #4
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Inutila

  5. #5
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    Necesara

  6. #6
    Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-02-2011
    Locaţie
    Craiova Brazda
    Sex
    F
    Mesaje
    4,964
    Mesaje bazar
    3568
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    3910
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Inutila
    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


    Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


    "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!

  7. #7
    Oldtimer Daemonus's Avatar Daemonus va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    20-09-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    1,336
    Mesaje bazar
    631
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    67
    Puncte CF
    8.0
    Usergroups:
    Mesajul Politiei Romane este lipsit de esenta, limbajul de lemn deja ne-am obisnuit cu el.
    Cand :
    -ii voi vedea ca stau cu radarul sau cu filtre in locuri cu adevarat periculoase
    -ii voi vedea ca vor cu adevarat preventia si nu umbla dupa aprecieri din partea sefilor
    -voi avea certitudinea ca legea este la fel si pentru mine si pentru un oarecare X
    Atunci in mod clar s-a schimbat ceva. Si daca s-a schimbat acolo, s-a schimbat in strada si pe sosele. Sa nu uitam: "Pestele de la cap se impute". Nu poti sa ai pretentii de corectitudine, de respectare a legii cata vreme in ograda proprie sunt atatea nereguli.
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

  8. #8
    Member ARIAN's Avatar ARIAN va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    02-09-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    102
    Mesaje bazar
    83
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    95
    Puncte CF
    16.5

    ...

    Inutila

  9. #9
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Inutila la fel ca toata militia romana.. De la niste capete seci de creta nu ai la ce sa te astepti bun. Dau flashuri.. iau la ocazie (fara sa cer bani).. fac ce vreau cu masina mea..
    Bine dracu ca nu au zis in scrisoarea deschisa ca sa nu mai anunte lumea pe waze unde e garda

    din 100 de gabori 90 sunt corupti, mana in mana cu infractorii, nu stiu sa vorbeasca si sa se comporte, se cred Dumnezei pe pamant ori pur si simplu isi fac meseria scarbiti.. Restul de 10 gabori din 100 sunt prea putini sa faca vreo diferenta asa ca militia romana alaturi de jandarmeria romana reprezinta doua institutii scursuri sociale

  10. #10
    Spammer Anonim_User's Avatar Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    01-12-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    2,278
    Mesaje bazar
    102
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    2209
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Inutila
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: