Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Chestiunea zilei 13.05.2014


Vezi rezultatele sondajului: Sunteti de acord cu motiunea de cenzura pe care PNL intentioneaza sa o depuna impotriva Guvernului?

Votanţi
65. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

    31 47.69%
  • Nu

    5 7.69%
  • Nu ma pot pronunta

    29 44.62%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei 13.05.2014

    Sunteti de acord cu motiunea de cenzura pe care PNL intentioneaza sa o depuna impotriva Guvernului?

    • Da
    • Nu
    • Nu ma pot pronunta



    "Actualul Executiv condus de Victor Ponta duce România în orizontul 'întunecat şi corupt' din perioada 2001-2004, dar şi în perioada de dinainte de 1989, când partidul unic acaparase întreaga ţară, se susţine în textul moţiunii de cenzură pe care PNL intenţionează să o depună împotriva Guvernului.

    'Guvernul Ponta 3 duce România nu spre orizontul deschis şi european al anilor 2014-2020, ci spre cel întunecat, corupt şi de stagnare economică din perioada 2001-2004, ba chiar şi spre anii de dinainte de 1989, când un partid unic acaparase întreaga ţară. Românii vor democraţie, nu restauraţie, motiv pentru care avem astăzi obligaţia constituţională şi morală de a retrage sprijinul politic acordat acestui Guvern şi de a-l trimite direct la coşul de gunoi al istoriei', se arată în textul moţiunii, potrivit unui comunicat de presă remis de PNL luni AGERPRES.

    Moţiunea depusă de PNL are 15 pagini şi este intitulată 'Opriţi Guvernul Ponta 3 - Guvernul corupţiei, demagogiei şi minciunii'.

    Semnatarii documentului apreciază că în faţa unui tablou european plin de incertitudini în care toate guvernele statelor UE au adoptat poziţii ferme 'de susţinere a statului de drept, a valorilor democratice, a ideii de Europă Unită ca singură cale de progres şi pace durabilă pe continent', Victor Ponta 'a reuşit ca prin asurzitoarea tăcere păstrată şi incredibila lipsă de implicare să se plaseze mai degrabă într-o zonă gri, de aşteptare a desfăşurării evenimentelor'.

    PNL arată că premierul României a evitat să se pronunţe ferm împotriva practicilor Rusiei şi a evitat orice întâlnire cu trimişi americani de rang înalt la Bucureşti.

    'Din păcate, prim-ministrul României şi-a completat această atitudine non-combativă pe plan extern cu un discurs politic intern desprins parcă din trecutul comunist al ţării. Contrar normelor şi practicilor democraţiilor consolidate, Victor Ponta a atacat în repetate rânduri justiţia şi instituţiile puterii judecătoreşti pentru a da satisfacţie baronilor din propriul partid. S-a văzut clar că nu a fost deloc o simplă 'scăpare' intenţia PSD de a trece prin Parlament legea amnistiei şi graţierii, ci parte a unui plan al seniorilor feudali ai PSD din teritoriu', apreciază semnatarii.

    În opinia acestora, deşi este un premier tânăr, prin atacurile sale publice, virulente, la adresa statului de drept, lui Victor Ponta i s-ar potrivi mai bine statutul unui premier comunist, 'în care Partidul să aibă totul şi să le decidă pe toate, inclusiv în justiţie'.

    Semnatarii moţiunii consideră că Ponta şi Guvernul PSD au deturnat votul de învestitură dat de parlamentari în 4 martie.

    'Agenda guvernării este cu totul alta faţă de agenda cetăţeanului. PSD se ocupă de cu totul alte probleme decât cele care-i macină pe cetăţenii români. PSD se preocupă de minimalizarea opoziţiei şi de acapararea întregii puteri, în timp ce foarte mulţi cetăţeni români se luptă cu sărăcia, cu şomajul şi restanţele la întreţinere, pe care nu au cu ce să le plătească.
    Parlamentul României nu a acordat votul său de încredere pentru un guvern feudal, condus de către un premier-marionetă, uşor manevrabil, pe baza ameninţărilor şi şantajului electoral, de către baronii PSD din teritoriu', se susţine în textul documentului.

    Moţiunea face referire la cazul preşedintelui PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, care este calificat drept 'cel mai elocvent caz de corupţie guvernamentală postdecembristă, la cel mai înalt nivel, cel de prim-ministru'.

    Semnatarii moţiunii comentează şi decizia premierului de a-şi muta biroul la sediul MApN ca fiind, de asemenea, fără precedent în istoria postdecembristă a României.

    'Iniţiativa premierului Victor Ponta întregeşte imaginea unui prim-ministru hăituit de propriii baroni cu cereri şi favoruri de ordin personal şi care încearcă să se ascundă sau să negocieze cu aceştia, după caz, după zidurile unei unităţi militare.
    Oare, tot în biroul premierului Ponta din Ministerul Apărării Naţionale sunt primiţi şi oamenii de afaceri sau potenţialii investitori care doresc să creeze locuri de muncă?', se arată în textul moţiunii.

    Semnatarii îi reproşează premierului Ponta că este aservit dorinţelor baronilor PSD din teritoriu şi că a uitat de oamenii simpli, 'de problemele şi planurile lor, de promisiunile făcute tuturor românilor în 2012'.

    'Nici nu aveţi cum să realizaţi situaţia reală a românilor atunci când vă plimbaţi ca faraonul pe bărcuţa împinsă în apa ce nu trece de genunchi şi, la câteva zile distanţă, în loc de digurile şi lucrările de infrastructură aşteptate de cetăţeni, partenerul de plimbare, vicepremierul Liviu Dragnea, anunţă că va aloca zeci de milioane de euro pentru a face... un stadion modern fix în fieful dumneavoastră electoral, la Târgu Jiu', se menţionează în moţiune.

    Pe de altă parte, liberalii îi reproşează lui Ponta că din cele două măsuri de relaxare fiscală şi stimulare economică promise a adoptat numai una, dar nu pe cea mai importantă - reducerea CAS.

    'Prin atitudinea dumneavoastră duplicitară şi inconsecventă, sfidaţi oamenii cărora, cu toţii, le-am promis un trai mai bun! Sfidaţi oamenii de afaceri cărora le-am promis că în 2014 le vom reduce povara fiscală şi birurile, după ce vom face ordine în finanţele ţării şi vom readuce economia pe creştere, ceea ce s-a întâmplat în 2013. Anulaţi toate aceste perspective economice, punându-le sub semnul întrebării în faţa partenerilor internaţionali', afirmă parlamentarii care au semnat moţiunea.

    În opinia lor, prin refuzul de a implementa cele două măsuri împreună, se blochează şansa mediului de a afaceri de a oferi economiei 'câteva sute de mii de locuri de muncă' şi se anulează oportunitatea companiilor româneşti de a deveni competitive pe plan european.

    'Victor Ponta a ratat într-un mod de nepermis şansa de a stimula creşterea economică în România. După ce economia s-a stabilizat macroeconomic şi a fost consolidată fiscal-bugetar, în România existau cele mai bune condiţii pentru a se implementa măsuri de relaxare fiscală pentru relansarea economică, în vederea stimulării creşterii economice sustenabile, creării de noi locuri de muncă şi creşterii puterii de cumpărare a populaţiei. Deşi mediul de afaceri şi românii au solicitat aceste măsuri, Victor Ponta le-a oferit în schimb taxe noi şi impozite mai mari, care au condus la prăbuşirea puterii de cumpărare a populaţiei şi la intrarea a mii de firme în insolvenţă sau faliment', se apreciază în moţiune.

    Totodată, semnatarii îl acuză pe premier că direcţionează resursele bugetare în scopuri electorale, susţinând ca dovadă modul în care va fi utilizată acciza suplimentară de 7 eurocenţi la carburanţi.

    'Deşi aceasta trebuia să susţină construcţia de autostrăzi, iar ministrul Şova încearcă să ne convingă că aşa va fi prin tot felul de trasee colorate pe hartă, ea se va duce în sacul fără fund al bugetului de stat, de unde vor fi alimentaţi baronii PSD. Din banii adunaţi pe acciză, cei din care se plătesc şi pensiile şi salariile aşa cum ne-a anunţat doamna ministru a finanţelor, domnul Şova dă la o primă strigare nici mai mult nici mai puţin decât 697 de kilometri de autostradă', se mai arată în moţiune.

    Semnatarii acesteia susţin că adevăraţii aliaţi ai Guvernului Ponta 3 nu sunt românii şi nici mediu de afaceri şi investitorii străini, ci 'traficul de influenţă şi corupţia'.

    'Premierul Ponta şi întreg guvernul său sunt solidari cu baronii, nu cu românul care se află în căutarea unui loc de muncă, nu cu investitorul care aşteaptă un cadru fiscal predictibil şi transparent, nu cu partenerii internaţionali care monitorizează atent evoluţia statului de drept din România. (...) O guvernare curată şi responsabilă, asta aşteaptă românii şi asta aşteptăm cu toţii să avem după 24 de ani de democraţie! Asta aşteaptă şi partenerii noştri internaţionali. Nu dublu standard, nu ipocrizie şi nu minciună', spun parlamentarii opoziţiei.

    În opinia semnatarilor documentului, adoptarea acestei moţiuni de cenzură se impune 'pentru a da o şansă economiei şi cetăţenilor la bunăstare, iar României - oportunitatea de a-şi continua traseul european fără sincope, respectând valorile democratice, principiile transparenţei, ale bunei guvernări şi ale statului de drept'.

    Textul moţiunii de cenzură a fost semnat de 214 parlamentari, dintre care 140 ai PNL iar restul fiind afiliaţi PDL, Forţa Civică, PP-DD şi un senator independent, precizează comunicatul."


  2. #2
    Afacerist ana maria's Avatar ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    30-04-2007
    Locaţie
    downtown
    Sex
    F
    Mesaje
    9,581
    Mesaje bazar
    3782
    Putere Reputatie
    82
    Reputatie
    20002
    Puncte CF
    822.0
    Usergroups:
    Nu ma pot pronunta
    Perpetuum Mobile
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Oldtimer MFD's Avatar MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta
    Data de inscriere
    12-11-2010
    Locaţie
    in pat
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    1,236
    Mesaje bazar
    218
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1296
    Puncte CF
    42.5
    Usergroups:
    Nu ma pot pronunta.

  4. #4
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,794
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    180
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    nu mă pot pronunța

    habar n-am



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

  5. #5
    Fan Stiinta John.M's Avatar John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-12-2012
    Locaţie
    Fierbinți-Târg
    Sex
    M
    Mesaje
    680
    Mesaje bazar
    242
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    1732
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Nu mă pot pronunța.

  6. #6
    Insane reliviu's Avatar reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta
    Data de inscriere
    23-01-2006
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje
    5,323
    Mesaje bazar
    4989
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    1014
    Puncte CF
    4.5
    Usergroups:
    nu ma pot pronunta

  7. #7
    De-al casei Vento's Avatar Vento are ceva special... Vento are ceva special...
    Data de inscriere
    07-01-2009
    Varsta
    58
    Sex
    M
    Mesaje
    322
    Mesaje bazar
    138
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    143
    Puncte CF
    33.5
    da

  8. #8
    De-al casei victtor's Avatar victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    27-10-2008
    Varsta
    55
    Sex
    M
    Mesaje
    478
    Mesaje bazar
    131
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    573
    Puncte CF
    5.5
    Da

  9. #9
    Gamer IOrDaCH3's Avatar IOrDaCH3 are ceva special... IOrDaCH3 are ceva special...
    Data de inscriere
    22-07-2008
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    580
    Mesaje bazar
    957
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    116
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Nu sunt in tema -> Nu ma pot pronunta

  10. #10
    Helper bogdanfbj's Avatar bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    17-11-2011
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    4,377
    Mesaje bazar
    48
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    4297
    Puncte CF
    261.5
    Usergroups:
    Sunt de acord!
    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic!
    www.pescardejiu.blogspot.com

  11. #11
    Rocker Imhotep's Avatar Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    10-05-2010
    Locaţie
    St. Mesmin
    Sex
    M
    Mesaje
    1,465
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    3351
    Puncte CF
    75.0
    Usergroups:
    Da.
    Motiunea de cenzura, care, indubitabi, nu va trece, este, totusi, un exercitiu al democratiei parlamentare.
    "Nu înţelegi un lucru pe deplin decât dacă poţi să i-l explici bunicii." <Albert Einstein>

  12. #12
    Senior Member last smoke's Avatar last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om
    Data de inscriere
    12-05-2006
    Locaţie
    IN YOUR MIND
    Sex
    M
    Mesaje
    931
    Mesaje bazar
    389
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    447
    Puncte CF
    25.0
    da

  13. #13
    Maniac Florin_WES's Avatar Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova / Xanten / Amsterdam
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    3,039
    Mesaje bazar
    267
    Putere Reputatie
    53
    Reputatie
    3580
    Puncte CF
    393.0
    Nu mă pot pronunța.
    Moțiuni peste moțiuni, în loc să facă ceva...

  14. #14
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Pe principiul , eu am castigat Senatul ca membru USL iar tu functia de premier tot ca membru USL si in urma ruperii aliantei eu mi am dat demisia din Senat , tu nu din functia de premier , merita o astfel de situatie care este frectie la un picior de lemn , fiind majoritari oamenii premierului . Deci DA asa la oftica, pt ca alta valoare nu are .

  15. #15
    Banned A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-03-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    1,635
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1498
    Puncte CF
    6.0
    Da. Oricâte aș găsi împotriva opoziției de azi, nu pot să zic ”Nu”.
    Alianța PSD-PUNR-PC de astăzi ne pune categoric în rând cu state ca Bielorusia, Albania, Zona Crepusculară Transnistria, Venezuela și alte asemenea locuri triste ale planetei. Niciun partid din România nu s-a ridicat vreodată la măcar un sfert din nivelele de distrugere și de mafie ale PSD.

    PS- Pe strada mea tot au venit noaptea și au lipit afișe PSD, când dormea lumea mai adânc. Toate au fost rupte și aruncate la gunoi de oameni (și cam așa s-a întâmplat pentru price partid). E trist, totuși, dar e realitatea plină de ură (justificată) împotriva ”clasei politice”.
    Last edited by A%%; 13-05-2014 at 15:00.

  16. #16
    Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-02-2011
    Locaţie
    Craiova Brazda
    Sex
    F
    Mesaje
    4,964
    Mesaje bazar
    3568
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    3910
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    NU
    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


    Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


    "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!

  17. #17
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    Nu ma pot pronunta

  18. #18
    Spammer POOL's Avatar POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    2,073
    Mesaje bazar
    454
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    1633
    Puncte CF
    13.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Imhotep Vezi mesajele
    Da.
    Motiunea de cenzura, care, indubitabi, nu va trece, este, totusi, un exercitiu al democratiei parlamentare.
    + ca este datoria opozitiei sa mai miste si ei ceva+Reclama de campanie electorala!
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

  19. #19
    Maniac hiena's Avatar hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-12-2005
    Locaţie
    Disclosing location would violate the covenants of the Witness Protection Program
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    3,518
    Mesaje bazar
    1213
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    4103
    Puncte CF
    12.5
    Da !

    Ceea ce nu înțeleg la PNL, de ce s-a trezit tocmai acum, de ce atâția ani a susținut USL și tot ce dictează Iliescu & Năstase.. !

    Probabil o să mai treacă 2-3 mandate până când o să realizăm tot răul pe care PSD'ul îl face !!

    Nu ne-am învățat minte de la Iliescu și Bombonel..

  20. #20
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    da.daca se poate sa dispara toti sincer nu voi plange.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: