Chestiunea zilei 13.07.2016


Vezi rezultatele sondajului: Va putea Ministrul Educatiei, sa creasca rata de promovare a examenului de bacalaureat in urmatorii ani?

Votanţi
53. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

    12 22.64%
  • Nu

    32 60.38%
  • Nu stiu / Nu ma intereseaza

    9 16.98%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei 13.07.2016

    Va putea Ministrul Educatiei, sa creasca rata de promovare a examenului de bacalaureat in urmatorii ani?

    • Da
    • Nu
    • Nu stiu / Nu ma intereseaza


    "Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, nu este multumit de rata de promovare a examenului de bacalaureat inregistrata in acest an - 66,7%.

    "Este procentul care reflcta in momentul de fata starea din invatamant. Nu ne poate multumi sub nicio forma acest procent.

    El, de fapt, reflecta o tendinta care s-a stabilizat deja in ultimii ani si speram ca prin masurile pe care le vom lua in urmatoarele luni si daca aceste masuri se vor putea confirma si in anii urmatori sa imbunatateasca situatia invatamantului in liceu si sa ajungem la procente mai bune", a declarat ministrul la Digi 24.

    Intrebat care ar fi cauzele rezultatelor slabe inregistrate la bacalaureat, ministrul a explicat ca acestea tin de modul in care functioneaza in momentul actual scoala generala si liceul din Romania.

    "Dar sunt si cauze care tin de modul in care sunt abordate aceste discipline pe care elevii trebuie sa le treaca in examenul de Bacalaureat. Toate aceste chestiuni in momentul de fata trebuie evaluate foarte atent de catre minister si inspectoratele scolare si trebuie luate masuri in asa fel incat in viitor aceste lucruri sa se imbunatateasca", a incheiat ministrul Educatiei.

    Rata de promovare inainte de contestatii in acest an este de 66,7%, putin mai mare fata de cea de anul trecut, cand a fost 66%."



  2. #2
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,800
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    181
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    nu

    din ce in ce mai multi retardati care nu sunt in stare sa ia un 6 de trecere... in concluzie, n-ai cu cine



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Spammer Anonim_User's Avatar Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    01-12-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    2,278
    Mesaje bazar
    102
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    2209
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Nu.
    Cat timp la liceu poti intra si cu nota 2 la evaluarea nationala, rata de promovabilitate la bac nu creste.

  4. #4
    Moderator rogedan's Avatar rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    10,452
    Mesaje bazar
    3838
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    13019
    Puncte CF
    611.0
    Usergroups:
    Nu

  5. #5
    Spammer Dan.Ucv's Avatar Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    20-06-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,267
    Mesaje bazar
    50
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    846
    Puncte CF
    13.5
    Usergroups:
    Nu

  6. #6
    Addicted! bog28ucv's Avatar bog28ucv este placut de toti bog28ucv este placut de toti bog28ucv este placut de toti
    Data de inscriere
    10-02-2009
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    1,589
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    268
    Puncte CF
    164.0
    Nu

  7. #7
    Moderator YouMakeMeSmile's Avatar YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    28-06-2009
    Varsta
    28
    Sex
    F
    Mesaje
    5,475
    Mesaje bazar
    112
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    28388
    Puncte CF
    78.5
    Usergroups:
    Nu
    The only person you should try to be better than is the person you were yesterday.

  8. #8
    Newcomer mkkk's Avatar mkkk reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-04-2011
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    20
    Mesaje bazar
    116
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    cum sa creasca rata? scazand nivelul intrebarilor de la examene? ne intereseaza procentul ala? sau ne intereseaza calitatea produsului care iese de pe bancile scolii. ne incalzeste cu ceva ca sunt note mari? sau ca ies oameni calificati si bine pregatiti?
    depinde de elevi daca vor sa invete ...

  9. #9
    Member Alfonso's Avatar Alfonso este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    12-04-2010
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    130
    Mesaje bazar
    258
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    31
    Puncte CF
    0.0
    Da, se poate, dar astfel:
    Un examen de capacitate putin mai greu sau la fel insa sa nu se accepte de catre nici un liceu mai putin de media 6 pentru a admite elevi.
    Apoi, examenele de bacalaureat sa se schimbe in sensul ca, daca faci un liceu cu profil tehnic, de exemplu, automatizari, electrotehnica, sa dai la bacalaureat, obligatoriu, una dintre materiile de profil(la alegere unul dintre module). Faci liceu de chimie, dat obligatoriu examen la chimie, faci liceu cu profil uman, n-ai ce cauta sa dai bac la matematica si asa mai departe.
    Cu alte cuvinte, nu au ce cauta anumite examene ca fiind obligatorii la bacalaureat daca profilul este, de exemplu, tehnic. Nu este corect sa impui sa dai la chimie, biologie, fizica. La fizica mai inteleg...dar de ce sa nu dai strict din specializarea ta?
    Caci se presupune ca atunci cand iti alegi o specializare la un liceu anume, cam ceea ce iti alegi aia vrei sa faci in viata. Am avut colegi care au terminat filologie
    si au venit la Automatica . Nu se poate asa ceva!
    Cred ca ati inteles ideea...parerea mea este ca se poate dar sa se incerce sa se predea materii strict pe profil si examinarile sa se faca tot pe materiile
    care apartin specializarii alese, astfel, vom ajunge ca austriecii, nemtii..si asa mai departe..am increderea aceasta pt ca Romania este un popor de oameni
    extrem de inteligenti si priceputi.

  10. #10
    Addicted! silver20's Avatar silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    09-10-2008
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje
    1,963
    Mesaje bazar
    64
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1664
    Puncte CF
    73.0
    Da

  11. #11
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Nu

  12. #12
    Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-02-2011
    Locaţie
    Craiova Brazda
    Sex
    F
    Mesaje
    4,964
    Mesaje bazar
    3568
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    3910
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    NU PRINCIPALA VINA ESTE A PARINTILOR TELEFOANE, BMW, DISTRACTI,CARTE NU.
    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


    Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


    "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!

  13. #13
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Da

  14. #14
    Addicted! di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-09-2008
    Varsta
    45
    Sex
    F
    Mesaje
    1,872
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1127
    Puncte CF
    65.0
    Nu

  15. #15
    Senior Member Rhondian3007's Avatar Rhondian3007 este placut de toti Rhondian3007 este placut de toti Rhondian3007 este placut de toti
    Data de inscriere
    11-03-2011
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    703
    Mesaje bazar
    506
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    256
    Puncte CF
    5.0
    Nu

  16. #16
    Insane reliviu's Avatar reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta
    Data de inscriere
    23-01-2006
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje
    5,323
    Mesaje bazar
    4989
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    1014
    Puncte CF
    4.5
    Usergroups:
    Nu stiu,nu ma intereseaza.

  17. #17
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    NU exact din motivul asta : BACUL si ELEVII/PARINTII vs PROFESORI

  18. #18
    De-al casei Katy&Katy's Avatar Katy&Katy este o comoara de om Katy&Katy este o comoara de om Katy&Katy este o comoara de om Katy&Katy este o comoara de om
    Data de inscriere
    19-12-2014
    Varsta
    41
    Sex
    F
    Mesaje
    299
    Mesaje bazar
    82
    Putere Reputatie
    20
    Reputatie
    307
    Puncte CF
    15.0
    nu,pt ca se merge pe ideea de indobitocire a poporului....

  19. #19
    De-al casei russel are ceva special... russel are ceva special...
    Data de inscriere
    12-04-2007
    Locaţie
    pe aici...pe colo...
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    416
    Mesaje bazar
    24
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    112
    Puncte CF
    19.0
    da

  20. #20
    Senior Member proiect are ceva special... proiect are ceva special...
    Data de inscriere
    13-05-2015
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    836
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    23
    Reputatie
    103
    Puncte CF
    0.0
    Nu
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: