Chestiunea zilei - 14.03.2019


Vezi rezultatele sondajului: Presedintele FRF anunta o decizie istorica pentru fotbalul romanesc: toti juniorii sub 16 ani vor avea libertate de miscare intre cluburi. Cum vi se pare aceasta decizie?

Votanţi
7. Nu poţi vota in acest sondaj
 • Foarte buna

  1 14.29%
 • Buna

  3 42.86%
 • Proasta

  0 0%
 • Foarte proasta

  1 14.29%
 • Nu ma pot pronunta

  2 28.57%
 1. #1
  OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
  Data de inscriere
  30-10-2005
  Locaţie
  In the future
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  20,325
  Mesaje bazar
  396
  Putere Reputatie
  129
  Reputatie
  27811
  Puncte CF
  121.0
  Usergroups:

  Chestiunea zilei - 14.03.2019

  Presedintele FRF anunta o decizie istorica pentru fotbalul romanesc: toti juniorii sub 16 ani vor avea libertate de miscare intre cluburi. Cum vi se pare aceasta decizie?
  • Foarte buna
  • Buna
  • Proasta
  • Foarte proasta
  • Nu ma pot pronunta

  "Presedintele FRF, Razvan Burleanu, anunta ca in curand va fi luta o decizie istorica pentru fotbalul romanesc.


  Acesta spune hotararea care vizeaza libera circulatie a juniorilor de sub 16 ani va fi adoptata la jumatatea lunii aprilie.

  "Pot sa va spun ca avem o decizie istorica la nivelul Comitetului Executiv, in sensul in care vom avea capacitatea sa implementam tot ceea ce presupune libera circulatie a jucatorilor juniori pana la 16 ani. Credem ca e o masura care trebuia sa se petreaca de mai mult timp in fotbalul romanesc. In urmatoarea sedinta de Comitet Executiv din 16 aprilie vom avea un vot final pe aceste modificari. Dupa acest vot final, jucatorii amatori pana la 16 ani pot pleca liberi la final de sezon competitional.

  O masura similara se va lua si pentru jucatorii de fotbal amator de peste 19 ani, care si acestia vor putea sa plece liberi la final de sezon", a declarat Razvan Burleanu la Telekomsport.

  Dupa ce aceasta masura a FRF va fi adoptata si implementata in fotbalul romanesc, toti juniorii sub 16 ani vor avea libertate de miscare intre cluburi.

  Fotbalistii din Romania nu pot semna contracte de profesionisti pana cand nu implinesc varsta de 16 ani.

  Prin urmare, va fi extrem de interesant de vazut ce se va intampla cu pustii de mare perspectiva ai echipelor cunoscute, Craiova si FCSB debutand la seniori, in Cupa Romaniei, tineri de 15 si, respectiv, 14 ani." 2. #2
  De-al casei costyn0714 este placut de toti costyn0714 este placut de toti costyn0714 este placut de toti
  Data de inscriere
  03-03-2011
  Sex
  M
  Mesaje
  360
  Mesaje bazar
  465
  Putere Reputatie
  18
  Reputatie
  241
  Puncte CF
  2.5
  Greu de zis avand in vedere ca sunt tineri si poate nu au nici sustinere sa poata sa ia o decizie buna! Asa la un club exista un manager,un consilier ceva care ii poate indruma!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  nebunu beavis's Avatar beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
  Data de inscriere
  13-06-2006
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  31
  Sex
  M
  Mesaje
  23,662
  Mesaje bazar
  504
  Putere Reputatie
  144
  Reputatie
  24354
  Puncte CF
  211.0
  Usergroups:

  Post

  foarte bună  Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

  MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

 4. #4
  Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
  Data de inscriere
  31-07-2007
  Locaţie
  BlueSud
  Sex
  M
  Mesaje
  7,379
  Mesaje bazar
  365
  Putere Reputatie
  60
  Reputatie
  2379
  Puncte CF
  23.5
  O decizie buna.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: