Chestiunea zilei - 14.03.2019


Vezi rezultatele sondajului: Presedintele FRF anunta o decizie istorica pentru fotbalul romanesc: toti juniorii sub 16 ani vor avea libertate de miscare intre cluburi. Cum vi se pare aceasta decizie?

Votanţi
7. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Foarte buna

    1 14.29%
  • Buna

    3 42.86%
  • Proasta

    0 0%
  • Foarte proasta

    1 14.29%
  • Nu ma pot pronunta

    2 28.57%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei - 14.03.2019

    Presedintele FRF anunta o decizie istorica pentru fotbalul romanesc: toti juniorii sub 16 ani vor avea libertate de miscare intre cluburi. Cum vi se pare aceasta decizie?

    • Foarte buna
    • Buna
    • Proasta
    • Foarte proasta
    • Nu ma pot pronunta


    "Presedintele FRF, Razvan Burleanu, anunta ca in curand va fi luta o decizie istorica pentru fotbalul romanesc.


    Acesta spune hotararea care vizeaza libera circulatie a juniorilor de sub 16 ani va fi adoptata la jumatatea lunii aprilie.

    "Pot sa va spun ca avem o decizie istorica la nivelul Comitetului Executiv, in sensul in care vom avea capacitatea sa implementam tot ceea ce presupune libera circulatie a jucatorilor juniori pana la 16 ani. Credem ca e o masura care trebuia sa se petreaca de mai mult timp in fotbalul romanesc. In urmatoarea sedinta de Comitet Executiv din 16 aprilie vom avea un vot final pe aceste modificari. Dupa acest vot final, jucatorii amatori pana la 16 ani pot pleca liberi la final de sezon competitional.

    O masura similara se va lua si pentru jucatorii de fotbal amator de peste 19 ani, care si acestia vor putea sa plece liberi la final de sezon", a declarat Razvan Burleanu la Telekomsport.

    Dupa ce aceasta masura a FRF va fi adoptata si implementata in fotbalul romanesc, toti juniorii sub 16 ani vor avea libertate de miscare intre cluburi.

    Fotbalistii din Romania nu pot semna contracte de profesionisti pana cand nu implinesc varsta de 16 ani.

    Prin urmare, va fi extrem de interesant de vazut ce se va intampla cu pustii de mare perspectiva ai echipelor cunoscute, Craiova si FCSB debutand la seniori, in Cupa Romaniei, tineri de 15 si, respectiv, 14 ani."



  2. #2
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,803
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    181
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    foarte bună



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    O decizie buna.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: