Chestiunea zilei - 14.06.2017


Vezi rezultatele sondajului: Sustineti decizia premierului, Sorin Grindeanu, de a nu demisiona?

Votanţi
13. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

    7 53.85%
  • Nu

    3 23.08%
  • Nu raspund

    3 23.08%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei - 14.06.2017

    Sustineti decizia premierului, Sorin Grindeanu, de a nu demisiona?

    • Da
    • Nu
    • Nu raspund


    "A fost o zi de „marţi 13” ca la carte pentru relaţia dintre şeful Guvernului şi şeful partidului care a dat Guvernul. Concluzia din ajunul judecăţii politice la vârf este, acum, aşa: Liviu Dragnea îi cere premierului să plece, Sorin Grindeanu nu vrea să demisioneze. Oficial, nimeni nu admite că situaţia ar fi ajuns în punctul fără de întoarcere. Dar nimeni nu contestă tensiunea uriaşă din acest moment.

    chimbarea premierului nu mai e o simplă speculaţie. Sunt informaţii că oameni importanţi din PSD i-au cerut - şi nu doar o dată - lui Sorin Grindeanu să demisioneze. Solicitări refuzate până acum de cel care e şeful Guvernului de doar şase luni. Şi totul se învârte în jurul evaluării miniştrilor şi a discuţiilor pe care prim-ministrul le-a avut în ultimele zile cu şeful PSD, Liviu Dragnea.

    De zile bune, tot mai multe voci din interiorul PSD vorbesc despre o demisie a lui Sorin Grindeanu. Şeful Guvernului a anunţat, însă, că nu va depune armele atât de uşor.

    În ședința Comitetului Executiv al PSD de mâine, social-democrații au două posibilități: fie îi retrag sprijinul politic lui Sorin Grindeanu și miniștrii din Cabinet își prezintă demisiile, fie îl susțin în continuare pe premier, cu o serie de condiții.

    Pe de altă parte, există și variantă moțiunii de cenzură care ar urma să fie depusă de PSD împotriva propriului guvern.(...)"



  2. #2
    Addicted! di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-09-2008
    Varsta
    45
    Sex
    F
    Mesaje
    1,872
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1127
    Puncte CF
    65.0
    Nu raspund
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,819
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    181
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    nu



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

  4. #4
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Nu ma intereseaza. Totusi se pare ca acest grindeanu aka butthead de Timisoara nu a furat suficient de mult cat sa-i faca pe plac lui Dracnea.

  5. #5
    Spammer Dan.Ucv's Avatar Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    20-06-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,267
    Mesaje bazar
    50
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    846
    Puncte CF
    13.5
    Usergroups:
    Da

  6. #6
    Moderator domingo's Avatar domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    23-09-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    2,446
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    7067
    Puncte CF
    115.0
    Usergroups:
    Da

  7. #7
    Spammer @#I's Avatar @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-11-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,872
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1105
    Puncte CF
    0.0
    Nu știu, chiar nu prea contează. Pleacă ăsta și vine altă slugă, alt țap ispășitor. E doar a șmecherie a pesediștilor, o supărare a penalilor că nu le-a ieșit șmecheria cu Ordonanța 13, că fosta nevastă a lui Dragnea are dosar penal, că ministrul Justiției, Tudorel, nu prea vrea să modifice legile după cum vrea mușchiul lui Dragnea, că minciunile din campania electorală nu țin loc de bani, locuri de muncă și stat democrat și PSD caută să prostească poporul în continuare...În timp ce economia României e pe marginea prăpastiei, la evaziune și justiție stăm tot mai prost, datoriile Românie cresc în ritm amețitor, la capitolul democrație stăm prost, românii continuă să emigreze, orașele și comunele sunt în continuare moșia personală a unor gherțoi ceaușiști etc.
    PSD și ALDE duc România la fund. Astea două organizații criminale sunt necazul cel mare și indiferența românilor care trăiesc cu sloganuri bolșevice (că toți sunt la fel, că fură, dar ne dau și nouă...mizerii KGB-iste).
    E treaba lor ce fac. Dacă pleacă Grindeanu, PSD poate mai prostește un timp...prostimea. Au încercat să aburească un timp mințile prostimii cu acest Grindeanu, să facă o impresie mai bună după alegeri în ochii naivilor, că e din Timișoara, că e mai tânăr...Abureli. Și trebuie pus cineva care să îi salveze pe penali mai repede și să aibă un motiv pentru amânarea creșterii salariilor.
    E foarte posibil ca salariile să nu mai crească în următorii ani deloc, deoarece nu sunt bani, iar guvernul Grindeanu să nu fie singurul demis/schimbat.
    Dragnea conduce, secondat de terminați gen Olga, Firea, Vâlcov, Oprișan - tot felul de dinozauri penali și zdrențe. Nu contează numele gvernului. Este eșecul PSD și al interlopilor PSD.

    ---------- Post added 14-06-2017 at 22:01 ----------

    Scuze pentru spam, dar e interesant și important de observat că:
    1. Cei care au scris așa-zisul program de guvernare al PSD, adică prostia aia fără egal, sunt penali cu școala la seral = Darius Vâlcov.
    2. Tot acest penal stupid face evaluarea guvernului! Tare de tot. Nu e ăla care umbla cu sacii de bani prin cimitir? Băieții ăia ne-au făcut ”program de guvernare”, conduc țara și ”evaluează” guverne!
    3. După ”evaluarea” făcută de niște infractori semianalfabeți jegoși, singurii miniștri de valoare din guvern sunt Olga și încă o panaramă (un oarecare X).
    4. De fapt, datele despre marea creștere economică a României sunt false. România acumulează datorii, inflația crește, prețurile cresc, investițiile se reduc , (adică nu mai producem bani, deci va trebui să tai bani de undeva ca să restabilești echilibrul - ADICĂ SĂ TAI CA SĂ MAI AI BANI DE LUCRURI DE BAZĂ, MÂNCARE ETC).
    Să crești salariile în astfel de condiții înseamnă să fii criminal. Să sărăcești și să depopulezi în continuare cam 90% din România, în timp ce numai câteva procente din români vor trăi la fel sau mai bine.
    Dar ce contează? Important e să trăiască bine Dragnea și Tăriceanu, să-și păstreze miliaonele de euro furate, să li se șteargă dosarele penale, să nu o supere procurorii pe Bombonica lui Dragnea. Ăsta e programul adevărat al PSD+ALDE.
    Last edited by @#I; 14-06-2017 at 22:11.
    NU EXISTĂ votant sau membru PSD+ALDE cinstit.
    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/
    IMPORTANȚA VOTULUI

  8. #8
    Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-02-2011
    Locaţie
    Craiova Brazda
    Sex
    F
    Mesaje
    4,964
    Mesaje bazar
    3568
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    3910
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Da
    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


    Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


    "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!

  9. #9
    Newcomer ixula's Avatar ixula va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    26-02-2012
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    40
    Mesaje bazar
    131
    Putere Reputatie
    25
    Reputatie
    66
    Puncte CF
    4.0
    Da, il sustin, desi nu sunt fan PSD, Dragnea si Tariceanu trebuie sa plece!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: