Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Chestiunea zilei 17.06.2014


Vezi rezultatele sondajului: Sunteti superstitiosi?

Votanţi
70. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

    16 22.86%
  • Nu

    53 75.71%
  • Nu raspund

    1 1.43%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei 17.06.2014

    Sunteti superstitiosi?

    • Da
    • Nu
    • Nu raspund


    "Superstitiile reprezinta punerea in practica a unor temeri pe care oamenii le au. Daca fiecare tara are propriile superstitii pe care cetatenii ei le respecta, care sunt cele mai importante astfel de obiceiuri care ajung in top 10 cele mai cunoscute superstitii din lume? Cei mai multi oameni nici nu stiu macar de ce se tem de vineri 13 sau de trecutul pe sub scari ori de pisicile negre. In cele ce urmeaza veti afla care sunt cele mai faimoase superstitii ale oamenilor din intreaga lume, obiceiuri care sunt respectate de majoritatea oamenilor cu frici de paranormal si neobisnuit.

    Pe pozitia a zecea in top 10 cele mai cunoscute superstitii se afla urarea „Noroc” dupa ce cineva stranuta. Desi poate parea a fi un semn de educatie sau maniere, aceasta actiune se trage dintr-o superstitie. Acest obicei vine din secolul sase, cand oamenii erau felicitati pentru ca au stranutat din cauza ca se credea ca astfel ei scot afara spirite rele care ii poseda. Chiar si romanii credeau ca stranutul este de bun augur pentru ca scoate sufletul omului si, pentru ca acesta sa se intoarca in corp, este nevoie de „Noroc”. Si in anii 1600 urarea de noroc dupa stranut era importanta deoarece, dupa cum decretase papa, oamenii care stranutau puteau sa moara in curand, avand in vedere plaga ce a lovit Europa in acea perioada. Urarea de noroc era urmata de un semn al crucii.

    Pozitia noua in top 10 cele mai cunoscute superstitii este luata de pisicile negre. Aceasta superstitie legata de pisici nu cade prea bine pentru iubitorii de animale, pentru ca in Evul Mediu se credea ca vrajitoarele au drept animale familiare pisici negre. De aici se trage frica oamenilor fata de aceste pisici care, dupa spusele multora, ar fi chiar vrajitoare deghizate.

    Locul opt in top 10 cele mai cunoscute superstitii este luat de un semn de noroc facut inainte de a iesi din casa: aruncatul cu sare peste umar. Inca din vechile timpuri, sarea era considerata o substanta importanta, capabila de purificare si indepartare a spiritelor rele. Superstitia spune ca, daca arunci cu sare peste umar, vei indeparta spiritele rele din jurul tau si vei scapa de nenoroc.

    Batutul de doua ori in lemn ocupa locul sapte in top 10 cele mai cunoscute superstitii din lume. Aceasta superstitie a fost pastrata inca din timpurile vechi in care oamenii credeau in zei. Se spune ca la originea acestei superstitii sta crezul ca zeii ar trai in interiorul copacilor, astfel ca, atunci cand se bate de doua ori in lemn, se primeste binecuvantarea zeilor si protectia acestora in fata raului.

    Superstitia conform careia, daca deschizi umbrela in casa vei avea ghinion, ocupa locul sase in topul 10 al celor mai faimoase superstitii lumesti. Totusi, la originea acestei superstiti sta un fapt adevarat; deschiderea umbrelei in casa duce la evenimente lipsite de noroc: distrugerea obiectelor de prin casa. Superstitiile spun ca deschiderea umbrelei – obiect magic folosit pentru a umbri omul de soarele zeificat – in interiorul casei ar aduce o ofensa zeilor. Pentru multe culturi, acest act ar insemna si provocarea sortii, aducerea de ghinion si chiar moarte atat pentru cel care deschide umbrela, cat si pentru cel care locuieste in casa in care s-a intamplat acest lucru.

    Gasirea unei potcoave echivaleaza cu locul cinci in top 10 cele mai cunoscute superstitii si aduce noroc. Multi cred chiar ca potcoava este cel mai norocos simbol dintre toate. In cazul in care se intampla sa gasiti o potcoava, superstitiile spun sa o ridicati de jos cu mana dreapta, sa scuipati la capatul ei si sa o aruncati peste umarul stang, lasand-o unde cade. Si potcoavele asezate deasupra casei cu cu partea deschisa in jos vor aduce noroc intregii familii care locuieste sub un astfel de acoperis.

    Pozitia 4 in top 10 cele mai cunoscute superstitii este luata de spargerea oglinzii. Faimos simbol al ghinionului, spartul oglinzilor atrage dupa el sapte ani de ghinion, vor spune cei mai multi. Se stie ca oglinda reprezinta o reflexie a sufletului si, daca aceasta este sparta, va provoca pagube si asupra spiritului. Pentru a contracara efectele negative ale spargerii, bucatile de oglinda trebuie aduse afara si ingropate in lumina lunii. Oglinzile trebuie pastrate cat mai bine pentru a proteja si sufletul si infatisarea camerei.

    Trecutul pe sub scara ocupa locul trei in top 10 cele mai cunoscute superstitii. Trecutul pe sub scari ar trebui evitat pentru ca obiectele aflate pe acestea ar putea cadea si v-ati putea rani. In plus, si obiceiuri din vechime incurajeaza evitarea trecerii pe sub scari. Simbolistica scarii este si ea importanta pentru oameni. In contact cu pamantul, scara formeaza un triunghi, considerat un semn al vietii de multi oameni. Cand o persoana trece pe sub scara, se spune ca aceasta ar pune la indoiala soarta si ar putea provoca trezirea spiritelor din interiorul treimii existente. Pentru a contracara o trecere fara intentie pe sub o scara puteti pune degetul mare intre aratator si degetul mijlociu. O alta metoda de a scapa de ghinionul scarii este de a incrucisa degetele de la maini drept semn de protectie impotriva raului.

    In top 10 cele mai cunoscute superstitii pe locul doi isi face aparitia scarpinatul mainii. Exista multe interpretari diferite ale acestui obicei, insa toate au un punct comun: acela ca scarpinatul mainii are legatura cu banii. Fie ca este vorba despre avutenie, lacomie sau dorinta de a avea bani, toate acestea ajuta intr-o oarecare masura la identificarea mancarimii in palma. Se pare ca exista diferente intre scarpinatul mainii stangi si cel al mainii drepte, pentru ca daca mana stanga este cea iritata, atunci acesta este semn de primire a banilor, iar daca mana dreapta este cea iritata, aceasta semnaleaza intalnirea unei persoane noi. Alta descriere a superstitiei spune ca daca mana dreapta este cea iritata bani vor veni, iar daca cea stanga este iritata atunci bani vor fi dati.

    Pozitia de top a listei de 10 cele mai cunoscute superstitii este ocupata de vineri 13. Aceasta zi reprezinta cea mai superstitioasa data posibila si are numeroase semnificatii. Cum majoritatea oamenilor se tem de numarul 13 inca din Evul Mediu, asocierea acestuia cu ziua de vineri produce efectul neasteptat de teama. Nu putine sunt localurile, blocurile sau hotelurile care evita numarul 13, unele avioane neavand randul cu numarul 13. Cea mai cunoscuta poveste privind frica de numarul 13 vine din vremea biblica, spunandu-se ca Iuda a fost cel de-al 13-lea invitat de la Cina cea de Taina, iar Iisus a fost rastignit intr-o vineri.

    Toate aceste superstitii la un loc insumeaza niste credinte populare respectate de-a lungul generatilor. Cum un rau nu se uita niciodata si chiar ajunge in centrul atentei tot mai des, in acest fel au fost create si superstitiile de rau augur. Cele bune au ajuns populare pentru a contracara efectul vorbelor negative."



  2. #2
    Junior D.C.'s Avatar D.C. este placut de toti D.C. este placut de toti D.C. este placut de toti
    Data de inscriere
    16-05-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    64
    Mesaje bazar
    76
    Putere Reputatie
    21
    Reputatie
    295
    Puncte CF
    5.5
    DA
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    NU

  4. #4
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Nu

  5. #5
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    Nu

  6. #6
    Addicted! piti_cata's Avatar piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    22-11-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    1,724
    Mesaje bazar
    359
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    3330
    Puncte CF
    197.5
    Da

  7. #7
    De-al casei victtor's Avatar victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    27-10-2008
    Varsta
    55
    Sex
    M
    Mesaje
    478
    Mesaje bazar
    131
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    573
    Puncte CF
    5.5
    Nu

  8. #8
    Fan Stiinta John.M's Avatar John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-12-2012
    Locaţie
    Fierbinți-Târg
    Sex
    M
    Mesaje
    680
    Mesaje bazar
    242
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    1732
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Nu.

  9. #9
    Insane reliviu's Avatar reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta
    Data de inscriere
    23-01-2006
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje
    5,323
    Mesaje bazar
    4989
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    1014
    Puncte CF
    4.5
    Usergroups:
    nu

  10. #10
    Rocker Deaconu Paul's Avatar Deaconu Paul este o raza de lumina in ochii tuturor Deaconu Paul este o raza de lumina in ochii tuturor Deaconu Paul este o raza de lumina in ochii tuturor Deaconu Paul este o raza de lumina in ochii tuturor Deaconu Paul este o raza de lumina in ochii tuturor Deaconu Paul este o raza de lumina in ochii tuturor Deaconu Paul este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    13-01-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    677
    Mesaje bazar
    827
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    738
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Nu
    Ei te vor needucat !
    Nu-ti place sa citesti,
    Esti mai usor de controlat

  11. #11
    Banned A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-03-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    1,635
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1498
    Puncte CF
    6.0
    Nu.

    Clasamentul superstițiilor din România (adevărat):

    1. Nu ești român adevărat până nu furi. Nu furi, nu ești deștept.
    2. Bea cât de mult poți ca să fii mai deștept.
    3.Fii cât mai gherțoi ca să te iubească femeile (când te uiți în oglindă și mori de drag, scuipă să nu te deochi)
    4. Femeile-s c...ve și îți aduc ghinion în viață (ar trebui să poarte văl pe față)
    ETC.
    Last edited by A%%; 17-06-2014 at 12:28.

  12. #12
    Oldtimer amadeus's Avatar amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    07-11-2008
    Varsta
    39
    Sex
    F
    Mesaje
    1,401
    Mesaje bazar
    45
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    2866
    Puncte CF
    120.0
    Usergroups:
    Nu

  13. #13
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,819
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    181
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    nu



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

  14. #14
    Afacerist ana maria's Avatar ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    30-04-2007
    Locaţie
    downtown
    Sex
    F
    Mesaje
    9,581
    Mesaje bazar
    3782
    Putere Reputatie
    82
    Reputatie
    20002
    Puncte CF
    822.0
    Usergroups:
    nu
    Perpetuum Mobile

  15. #15
    Senior Member last smoke's Avatar last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om
    Data de inscriere
    12-05-2006
    Locaţie
    IN YOUR MIND
    Sex
    M
    Mesaje
    931
    Mesaje bazar
    389
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    447
    Puncte CF
    25.0
    nu

  16. #16
    Senior Member didi130's Avatar didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    14-12-2010
    Locaţie
    世界
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    890
    Mesaje bazar
    434
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    2062
    Puncte CF
    4.0
    Usergroups:
    Nu.
    Nu semnez decat la notar.

  17. #17
    Spammer POOL's Avatar POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    2,073
    Mesaje bazar
    454
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    1633
    Puncte CF
    13.0
    Usergroups:
    in general da!

    nu suport superstitiile din partea altora! le consider PAGUBE!
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

  18. #18
    Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-02-2011
    Locaţie
    Craiova Brazda
    Sex
    F
    Mesaje
    4,964
    Mesaje bazar
    3568
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    3910
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    NU
    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


    Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


    "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!

  19. #19
    Oldtimer ragnarlodbrok23's Avatar ragnarlodbrok23 este o comoara de om ragnarlodbrok23 este o comoara de om ragnarlodbrok23 este o comoara de om ragnarlodbrok23 este o comoara de om
    Data de inscriere
    27-05-2009
    Locaţie
    Gotham City
    Sex
    M
    Mesaje
    1,094
    Mesaje bazar
    650
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    371
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Nea

  20. #20
    Spammer john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    15-08-2012
    Sex
    M
    Mesaje
    2,047
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1889
    Puncte CF
    78.0
    Nu
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: