Chestiunea zilei 18.03.2014


Vezi rezultatele sondajului: O eventuala refacere a USL va avea acelasi impact in fata electoratului?

Votanţi
53. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

    7 13.21%
  • Nu

    37 69.81%
  • Nu ma pot pronunta

    9 16.98%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei 18.03.2014

    O eventuala refacere a USL va avea acelasi impact in fata electoratului?

    • Da
    • Nu
    • Nu ma pot pronunta


    "Călin Popescu Tăriceanu este de acord cu premierul Ponta, care a vorbit astăzi de posibilitatea refacerii USL după 25 mai, precizând că acest lucru se poate întâmpla şi înaintea alegerilor europarlamentare. Fostul preşedinte al PNL a adăugat că dacă liberalii vor lua un scor sub 25% la europarlamentare se vor ridica "multe semne de întrebare" asupra deciziilor luate de Crin Antonescu în fruntea acestui partid.

    Fostul preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că refacerea USL este posibilă fie acum, fie după alegerile europarlamentare, iar rezultatul de la aceste alegeri va reprezenta un decont pentru acţiunile şi deciziile politice pe care le-a luat în ultima perioadă, inclusiv cea privind ruperea USL.

    „Refacerea USL este posibilă şi de-acum, nu trebuie să aşteptăm europarlamentarele. Sigur că PNL şi-a propus să obţină un scor de cel puţin 25% la europarlamentare, ceea ce mă gândesc că nu ar fi rău, deoarece în Parlamentul European ar trebui să existe o reprezentare liberală consistentă. Cred că în acelaşi timp neatingerea acestui obiectiv poate să aducă nişte consecinţe în ceea ce priveşte poziţionarea partidului pe scena politică şi politica lui de alianţe. Atunci, sigur, că în aceste condiţii s-ar putea pune problema refacerii USL”, a spus Tăriceanu.

    El a adăugat că are „anumite îndoieli” că referendumul pentru revizuirea Constituţiei va fi organizat simultan cu aceste alegeri, deoarece trecerea proiectului noii legi Fundamentale prin Parlament poate să nu fie un obiectiv realizabil.

    Întrebat ce se va întâmpla dacă PNL va lua sub 25% la europarlamentare, Tăriceanu a precizat că un astfel de scor „ar ridica multe semne de întrebare.

    „În mod normal PNL a participat la guvernare, ar trebui să fructifice această poziţie, ar trebui să justifice deciziile politice de ieşire din USL Se va face decontul unor acţiuni şi decizii politice pe care PNL le-a luat”, a precizat Tăriceanu.

    Călin Popescu Tăriceau a demisionat din PNL şi a fost susţinut pentru preşedinţia Senatului de PSD, PC, UNPR şi UDMR."



  2. #2
    De-al casei Vento's Avatar Vento are ceva special... Vento are ceva special...
    Data de inscriere
    07-01-2009
    Varsta
    58
    Sex
    M
    Mesaje
    322
    Mesaje bazar
    138
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    143
    Puncte CF
    33.5
    NU CRED CA E POSIBIL!...SI DACA S-AR REFACE, CINE AR MAI AVEA INCREDERE?!...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    Nu

  4. #4
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    Nu ma pot pronunta.








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.

  5. #5
    Afacerist ana maria's Avatar ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    30-04-2007
    Locaţie
    downtown
    Sex
    F
    Mesaje
    9,581
    Mesaje bazar
    3782
    Putere Reputatie
    82
    Reputatie
    20002
    Puncte CF
    822.0
    Usergroups:
    nu
    Perpetuum Mobile

  6. #6
    Insane reliviu's Avatar reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta
    Data de inscriere
    23-01-2006
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje
    5,323
    Mesaje bazar
    4989
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    1014
    Puncte CF
    4.5
    Usergroups:
    nu

  7. #7
    Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-02-2011
    Locaţie
    Craiova Brazda
    Sex
    F
    Mesaje
    4,964
    Mesaje bazar
    3568
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    3910
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    nu pai ce facem plecam venim negociem ca la piata ponta i-a luat pe ungurii aia care cer independenta acum in ungaria cu ei sa se duca acolo in ungaria sa ceara acolo crin ala decat se plange dar a facut ceva usl?
    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


    Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


    "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!

  8. #8
    Banned A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-03-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    1,635
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1498
    Puncte CF
    6.0
    Nu prea mă interesează și nici nu prea mai contează.
    Resursele României se duc afară, sunt în mâna străinilor, iar scumpirile la gaze, electricitate etc vor extermina -mai rapid sau mai lent- România.
    Nu prea mă mai interesează acest PNL, care de douăzeci de ani încoace e aproape la fel ca PSD, cu care se înțelege destul de bine.
    O să mă intereseze PNL atunci când va fi un partid al Românilor. Până atunci...să stingem lumina și gazele (ca să le poată jefui alte țări), deoarece nu mai sunt ale noastre și nici prețuri pentru noi nu mai au. Așa vor FMI și ”liderii politici” din România.
    Mai bine v-ați pregăti pentru scumpirile ce vor urma, de 200% pentru următorii doi ani, pentru falimente și pentru sute de mii de concedieri.
    Vi se pare apocaliptic? De fapt, asta e realitatea de douăzeci de ani.

  9. #9
    Senior Member last smoke's Avatar last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om
    Data de inscriere
    12-05-2006
    Locaţie
    IN YOUR MIND
    Sex
    M
    Mesaje
    931
    Mesaje bazar
    389
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    447
    Puncte CF
    25.0
    nu ma pot pronunta

  10. #10
    Oldtimer mickyraven's Avatar mickyraven este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mickyraven este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mickyraven este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mickyraven este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mickyraven este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mickyraven este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mickyraven este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mickyraven este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mickyraven este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mickyraven este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mickyraven este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    16-11-2012
    Locaţie
    Somewhere on Earth
    Varsta
    54
    Sex
    M
    Mesaje
    1,086
    Mesaje bazar
    17
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    2006
    Puncte CF
    3.0
    Nu.
    Poate isi schimba palaria dar tot Maria se numeste. Si dupa cum s-a vazut este o ,,fufa'' Maria asta, deci nu mai merita incredere.
    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."
    Ion Creanga

    "Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."
    Voltaire

    "Somnul ratiunii naste monstri."
    Goya

    "Un popor de oi naste un guvern de lupi."

    Edward R. Morrow

  11. #11
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    Nu
    God Forgives, I Don't...

  12. #12
    Fan Stiinta John.M's Avatar John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-12-2012
    Locaţie
    Fierbinți-Târg
    Sex
    M
    Mesaje
    680
    Mesaje bazar
    242
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    1732
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Nu.

  13. #13
    Senior Member cristianb's Avatar cristianb este placut de toti cristianb este placut de toti cristianb este placut de toti
    Data de inscriere
    29-06-2009
    Varsta
    58
    Sex
    M
    Mesaje
    677
    Mesaje bazar
    393
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    201
    Puncte CF
    10.0
    Nu vorbesc de impact, ci de faptul ca nu cred ca se va reface un nou sau vechi partid dintre PSD, PNL si altele. Poate decat o alianta intre aceste partide, dar nelegalizate de un partid.
    Imi pare rau ca l-am injurat pe Brucan, cand a zis treaba aia cu 20 de ani. Cata dreptate avea.

  14. #14
    The GodFather SAM's Avatar SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    14-10-2005
    Locaţie
    In your mind
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    10,726
    Mesaje bazar
    843
    Putere Reputatie
    91
    Reputatie
    8701
    Puncte CF
    215.0
    Usergroups:
    Nu

  15. #15
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Cum in tara noastra totul e posibil , nici nu mai trebuie sa votam noi pe aici, oricum nimic bun pt populatie nu se face . Poate avem " norocul " si ne cotropeste Rusia aia comunista si revenim la cartelele de altadata . Un pic sa se faca spre noi si ne am ......... la semnal.
    Acuma vedem ce inseamna gazele de sist =autonomie fata de rusi ,in schimb noi dam cu pietre pe la Pungesti ,pietre platite 100% de rusi .

  16. #16
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    nu.ce naiba ling unde au scuipat?

  17. #17
    Fan Stiinta valoare's Avatar valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-07-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    517
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1457
    Puncte CF
    24.0
    Usergroups:
    Da. La cat de "eficienti" au fost pana acum, eu zic ca electoratul va pune botul din nou... si din nou. Obiectivul nr. 1 al programului USL a fost sa scape de Basescu, asta e limpede; partea a doua, inevitabila (si bine ascunsa, de altfel) a fost sa-si impuna propriile reguli si proprii jucatori in pozitiile cheie... evident, pentru a prelua controlul. Scapam de unii, dam de altii... ca primii.
    Cei care au votat USL-ul in campaniile trecute au dat dovada de o naivitate puerila. Din punct de vedere ideologic, este ilogic ca un partid de centru-dreapta sa guverneze cu un partid de stanga. Ruptura era inevitabila. Dar din perspectiva ciolanului, orice e posibil. Bineinteles, interesele politicienilor sunt mai mari decat ideologia partidelor din care fac parte si, prin diverse metode si mijloace, reusesc cumva sa fenteze electoratul. Daca se vor reuni, prostimea ii va crede din nou. Si ii va vota din nou.

    ---------- Post added 18-03-2014 at 23:20 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de cristianb Vezi mesajele
    Nu vorbesc de impact, ci de faptul ca nu cred ca se va reface un nou sau vechi partid dintre PSD, PNL si altele. Poate decat o alianta intre aceste partide, dar nelegalizate de un partid..
    Off topic
    Fara nicio suparare, tu esti unul din cei multi care pot fi aburiti. In primul rand, USL nu a fost partid, ci alianta politica. Ceea ce ai scris mai sus este o contradictie...
    Din lipsa de documentare, foarte multi au votat in necunostinta de cauza... unii si-au vandut votul pe mici, galeti, faina si zahar...

    Fii tu însuți schimbarea pe care o vrei în lume!

    http://www.youtube.com/watch?v=PMAk5cJ_Vm4

  18. #18
    Senior Member didi130's Avatar didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    14-12-2010
    Locaţie
    世界
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    890
    Mesaje bazar
    434
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    2062
    Puncte CF
    4.0
    Usergroups:
    Nu.
    Nu semnez decat la notar.

  19. #19
    Spammer gabrrieel's Avatar gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta
    Data de inscriere
    02-04-2013
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    2,034
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    1363
    Puncte CF
    4.0
    Nu
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: