Chestiunea zilei - 18.03.2019


Vezi rezultatele sondajului: Proiect de lege: Soferii sa aleaga cand sa le fie suspendat permisul, intr-un an de la savarsirea contraventiei. Pro sau contra?

Votanţi
14. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Pro

    3 21.43%
  • Contra

    10 71.43%
  • Nu ma pot pronunta

    1 7.14%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei - 18.03.2019

    Proiect de lege: Soferii sa aleaga cand sa le fie suspendat permisul, intr-un an de la savarsirea contraventiei. Pro sau contra?

    • Pro
    • Contra
    • Nu ma pot pronunta


    "Deputatul ALDE Stefan-Alexandru Baisanu a depus la Senat o initiativa legislativa prin care soferii pot alege perioada de suspendare a permisului auto, potrivit faptei contraventionale pe care a savarsit-o, intr-un interval de un an de la data contraventiei.


    "In cazul suspendarii provizorii a permisului auto, conducatorul auto poate sa-si aleaga perioada suspendarii, potrivit faptei contraventionale pe care a savarsit-o. Conducatorul auto poate sa-si aleaga perioada suspendarii, potrivit faptei contraventionale pe care a savarsit-o intr-o perioada de 365 de zile de la data savarsirii faptei contraventionale", arata deputatul ALDE in proiectul de lege depus, in procedura de urgenta, la Senat.

    Exceptiile de la prevederile mentionate o fac faptele deosebit de grave, "care prezinta un pericol social, fiind savarsite cu vinovatie si care sunt prezentate de legea penala si sunt pedepsite de aceasta - infractiuni", potrivit sursei citate.

    In expunerea de motive, deputatul ALDE noteaza ca de aceasta lege ar beneficia soferii care "pentru o incalcare minora a unei reguli de circulatie nu mai pot lucra si raman << fara paine >> ".

    "Sunt de parere ca la nivel national avem o problema mare legata de suspendarea permiselor de conducere ale soferilor. Imi exprim speranta ca aceasta initiativa legislativa va gasi sustinatori indiferent de doctrina politica, drept pentru care va supun aceasta propunere legislativa spre dezbatere si adoptare", sustine Alexandru Baisanu, in expunerea de motive a proiectului.

    Initiativa deputatului ALDE Stefan-Alexandru Baisanu a fost inregistrata la Senat, prim for sesizat, decizionala fiind Camera Deputatilor.

    Potrivit Codului Rutier, soferii pot fi sanctionati prin suspendarea permisului pentru o perioada de 30, 60 sau 90 de zile.(...)"



  2. #2
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,799
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    180
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    contra



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Contra.. bine ca nu aleg daca sa le fie sau nu suspendat..

  4. #4
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    Contra
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: