Chestiunea zilei - 19.02.2019


Vezi rezultatele sondajului: Anumite firme ar putea fi obligate să angajeze pensionari pe post de consilieri. Sunteti de acord cu aceasta initiativa legislativa?

Votanţi
11. Nu poţi vota in acest sondaj
 • Da

  3 27.27%
 • Nu

  6 54.55%
 • Nu ma intereseaza

  2 18.18%
 1. #1
  OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
  Data de inscriere
  30-10-2005
  Locaţie
  In the future
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  20,325
  Mesaje bazar
  396
  Putere Reputatie
  129
  Reputatie
  27811
  Puncte CF
  121.0
  Usergroups:

  Chestiunea zilei - 19.02.2019

  Anumite firme ar putea fi obligate să angajeze pensionari pe post de consilieri. Sunteti de acord cu aceasta initiativa legislativa?
  • Da
  • Nu
  • Nu ma intereseaza

  "Societățile comerciale private cu o cifră de afaceri mare ar putea fi nevoite să angajeze persoane ieșite la pensie cu titlul de consilier, altfel vor risca amenzi de mii de lei. Măsura se regăsește într-o inițiativă legislativă a cetățenilor aflată la începutul parcursului legislativ, respectiv publicată recent în Monitorul Oficial.


  Obligația suplimentară pe care ar urma s-o aibă anumite firme din țara noastră este prevăzută într-o inițiativă legislativă a cetățenilor (propunere legislativă privind valorificarea experienței profesionale acumulată de persoanele de vârsta a III-a prin angajarea în sectorul privat) ce a fost publicată recent în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 122/2019.

  Documentul se află în primele faze ale procesului ce îl va transforma într-un act normativ. Astfel, după publicarea în Monitorul Oficial, acesta are nevoie, pentru a se putea aplica, de strângerea a cel puțin 100.000 de semnături aparținând unor cetățeni cu drept de vot ce susțin această inițiativă, de votul favorabil al Parlamentului, de acordul președintelui țării și de publicare în Monitorul Oficial.

  În esență, dacă această inițiativă cetățenească va ajunge să se aplice, firmele private din România care au înregistrat, la sfârșitul lui 2018, cifre de afaceri de peste cinci milioane de lei vor fi nevoite să angajeze cel puțin un pensionar pe post de consilier în domeniul în care activează companiile.(...)"


 2. #2
  nebunu beavis's Avatar beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
  Data de inscriere
  13-06-2006
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  31
  Sex
  M
  Mesaje
  23,662
  Mesaje bazar
  504
  Putere Reputatie
  144
  Reputatie
  24354
  Puncte CF
  211.0
  Usergroups:

  Post

  nu mă interesează  Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

  MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  15-11-2009
  Locaţie
  bals
  Varsta
  45
  Sex
  M
  Mesaje
  6,515
  Mesaje bazar
  477
  Putere Reputatie
  51
  Reputatie
  8191
  Puncte CF
  17.0
  Usergroups:
  Nu
  Tineretul din ce sa trăiască?

 4. #4
  Spammer domingo's Avatar domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  23-09-2008
  Sex
  F
  Mesaje
  2,361
  Mesaje bazar
  43
  Putere Reputatie
  33
  Reputatie
  6902
  Puncte CF
  115.0
  Usergroups:
  Nu


 5. #5
  Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
  Data de inscriere
  31-07-2007
  Locaţie
  BlueSud
  Sex
  M
  Mesaje
  7,379
  Mesaje bazar
  365
  Putere Reputatie
  60
  Reputatie
  2379
  Puncte CF
  23.5
  Da.. sa dea sfaturi comuniste !!

 6. #6
  Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  15-02-2011
  Locaţie
  Craiova Brazda
  Sex
  F
  Mesaje
  4,811
  Mesaje bazar
  3548
  Putere Reputatie
  41
  Reputatie
  3847
  Puncte CF
  240.5
  Usergroups:
  Nu ma intereseaza
  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


  Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


  "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!

 7. #7
  Afacerist ana maria's Avatar ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
  Data de inscriere
  30-04-2007
  Locaţie
  downtown
  Sex
  F
  Mesaje
  9,450
  Mesaje bazar
  3782
  Putere Reputatie
  72
  Reputatie
  19830
  Puncte CF
  856.0
  Usergroups:
  Da , uneori tineretul da dovada de infantilism, e nevoie de sfatul unui senior , cateodata.
  Tel : 0768 32 22 23

  Facebook : Sport Trainers
  Perpetuum Mobile

 8. #8
  Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  05-10-2005
  Locaţie
  in eter
  Sex
  M
  Mesaje
  4,404
  Mesaje bazar
  603
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  11931
  Puncte CF
  19.0
  NU


  De ce sa fie obligati ?
  E clar diferenta de experienta intre tineri si " batrani " , cei tineri pot sa invete multe cum spune ana maria , chiar si sfaturi comuniste cum zice koss , uneori au mult adevar in ele , gen cine n a facut armata nu e barbat ..........
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: