Chestiunea zilei 20.01.2021


View Poll Results: Sindicaliștii din învățământul preuniversitar cer ministrului Educației să reducă, în regim de urgență, efectivele claselor a IX-a învățământ liceal și profesional, de la 28 la 24 de elevi. Pro sau contra?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Pro

    4 80.00%
  • Contra

    1 20.00%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Join Date
    30-10-2005
    Location
    In the future
    Age
    51
    Sex
    M
    Posts
    20,899
    Posts bazar
    396
    Rep Power
    142
    Reputation
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei 20.01.2021

    Sindicaliștii din învățământul preuniversitar cer ministrului Educației să reducă, în regim de urgență, efectivele claselor a IX-a învățământ liceal și profesional, de la 28 la 24 de elevi. Pro sau contra?

    • Pro
    • Contra


    "Sindicaliștii spun că micșorarea efectivelor de elevi la clasa a IX-a ar fi o soluție pentru securitatea în sănătate dar și pentru a crește calitatea actului instructiv-educativ. Ei susțin că această modificare nu ar implica în nici un fel cheltuieli mai mari de personal decât până acum.

    Prevederi contradictorii în legislația actuală

    La învățământul primar clasele trebuie să aibă, după modificările de anul trecut, un maximum de 22 elevi, iar la gimnaziu efectivele să fie de maximum 26 de elevi. Sindicatele solicită o reducere a efectivelor și la clasele a IX-a. Liderii cadrelor didactice spun că măsura reducerii efectivelor la clasă ar fi necesară și la clasa a IX-a învățământ liceal și profesional, în contextul actual al pandemiei dar și pentru că în acest fel ar putea crește calitatea actului instructiv-educativ. Totodată, reprezentanții profesorilor spun că metodologia pentru fundamentarea cifrei de școlarizare contravine prevederilor Legii Educației.(...)"


    Last edited by Moderator; 20-01-2021 at 09:20.

  2. #2
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Join Date
    15-11-2009
    Location
    bals
    Age
    50
    Sex
    M
    Posts
    7,002
    Posts bazar
    480
    Rep Power
    65
    Reputation
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    Pro
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    De-al casei vasile_bujor67's Avatar vasile_bujor67 are ceva special... vasile_bujor67 are ceva special...
    Join Date
    23-05-2008
    Age
    37
    Sex
    M
    Posts
    282
    Posts bazar
    323
    Rep Power
    34
    Reputation
    115
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Contra.

    Sindicatele par o idee buna teoretic, dar in practica ajung niste mafii.

    ---------- Post added 23-01-2021 at 01:57 ----------

    Contra.

    Sindicatele par o idee buna teoretic, dar in practica ajung niste mafii.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: