Chestiunea zilei - 20.09.2019


Vezi rezultatele sondajului: Credeti ca Primaria Craiova, reprezentantii CNI si Victor Piturca vor ajunge la o intelegere pentru inlocuirea gazonului de pe Ion Oblemenco?

Votanţi
9. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

    4 44.44%
  • Nu

    5 55.56%
  • Nu ma intereseaza

    0 0%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei - 20.09.2019

    Credeti ca Primaria Craiova, reprezentantii CNI si Victor Piturca vor ajunge la o intelegere pentru inlocuirea gazonului de pe Ion Oblemenco?

    • Da
    • Nu
    • Nu ma intereseaza


    "Primarul orasului Craiova, Mihail Genoiu, a reactionat dupa ce Victor Piturca a amenintat ca va muta echipa de fotbal Universitatea intr-un alt oras.


    Nemultumit de fapatul ca Primaria din Craiova nu vrea sa monteze un gazon nou, hibrid, pe stadionul Ion Oblemenco, Piturca a spus ca a discutat cu jucatorii, care sunt de acord sa joace intr-un alt oras.

    Totusi, primarul Genoiu a batut in retragere dupa declaratiile lui Piturca si a anuntat ca va avea loc o intalnire pentru a gasi cea mai buna solutie.

    "Din punct de vedere tehnic trebuie sa stabilim exact ce tip de gazon trebuie pus. Simpla inlocuire a actualei suprafete cu un alt strat de iarba poate sa ne aduca in situatia de acum in cel mai scurt timp. Avem in spate experienta Arenei Nationale, unde s-a schimbat gazonul fara sa se umble la stratul suport, iar rezultatele nu au fost cele mai fericite. De aceea, pentru a nu repeta greselile de acolo, trebuie sa luam in calcul si schimbarea stratului de pamant de sub gazon, cel de suport intre drenaj si gazon. Problema juridica are in vedere urmatorul aspect: daca noi, Primaria Craiova, putem interveni sa schimba gazonul peste contractul de garantie pe care-l are CNI-ul cu constructorul. Un alt aspect este si gazonul hibrid, cerut de domnul Piturca, implica modificari la stratul de sub gazon, ceea ce inseamna schimbari la nivelul proiectului, ce trebuie avizate

    Am stabilit ca la inceputul saptamanii viitoare sa fie o intalnire in trei, aici la Craiova. Intre noi, Primaria Craiova, reprezentantii CNI si domnul Piturca pentru a lua cea mai buna decizie. Reprezentantii CNI vin la Craiova pentru a stabili in ce conditii pot interveni, sau ne vor da noua posibilitatea sa schimbam gazonul. Ce va pot spune cu siguranta e ca dupa jumatatea lunii octombrie gazonul va fi schimbat. In aceasta privinta, interesul nostru ca si reprezentanti ai comunitatii locale este sa oferim craiovenilor cele mai bune conditii pentru spectacolul fotbalistic", a spus Genoiu pentru 3minute.net.

    In aceste conditii, gazonul de pe Ion Oblemenco ar putea fi schimbat la mijlocul lunii octombrie."



  2. #2
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,795
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    180
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    da



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-02-2011
    Locaţie
    Craiova Brazda
    Sex
    F
    Mesaje
    4,964
    Mesaje bazar
    3568
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    3910
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Da
    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


    Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


    "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: