Chestiunea zilei 20.11.2020


Vezi rezultatele sondajului: Unitățile școlare din Craiova și județ au transmis părinților declarații pe propria răspundere că se obligă să nu înregistreze prin nici un procedeu activitățile didactice și că nu le multiplică sub nici o formă fără acordul cadrului didactic. Sunteti de acord cu acest demers?

Votanţi
5. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

    0 0%
  • Nu

    4 80.00%
  • Nu ma pot pronunta

    1 20.00%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei 20.11.2020

    Unitățile școlare din Craiova și județ au transmis părinților declarații pe propria răspundere că se obligă să nu înregistreze prin nici un procedeu activitățile didactice și că nu le multiplică sub nici o formă fără acordul cadrului didactic. Sunteti de acord cu acest demers?

    • Da
    • Nu
    • Nu ma pot pronunta


    "Părinții, revoltați că pot răspunde penal dacă înregistrează activitățile didactice

    Unitățile școlare din Craiova și județ au transmis părinților declarații pe propria răspundere că se obligă să nu înregistreze prin nici un procedeu activitățile didactice și că nu le multiplică sub nici o formă fără acordul cadrului didactic. Părinții se obligă și să ia măsuri pentru a preveni stocarea materialelor. Cei care au luat la cunoștință de întregul conținut al declarației intră și sub incidența prevederilor Codului Penal. Părinții spun că sunt puși să semneze în condițiile în care se lucrează pe messenger-ul de la Facebook, pe WhatsApp, aplicații care stochează automat materiale didactice și poze cu copiii să vadă cadrele didcatice cum s-a lucrat. În plus, la activitățile online se folosesc device-urile personale ale fiecărei familii, care pot fi supuse atacurilor informatice.(...)'


  2. #2
    Moderator domingo's Avatar domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    23-09-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    2,446
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    7067
    Puncte CF
    115.0
    Usergroups:
    Nu
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    Nu

  4. #4
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Nu, o prostie de declaratie.

  5. #5
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Daniël Verlaan, un jurnalist olandez a demonstrat că oricine poate să intre într-o videoconferinţă, chiar dacă este secretă şi susţinută “la nivel înalt”.

    Profitând de o gafă de securitate a unuia dintre participanţi, tânărul a făcut cunoştinţă, în direct, cu miniștrii europeni ai Apărării. “Cineva a intrat peste noi şi trebuie să-l oprim. Cine eşti tu?”.

    Tânărul a reuşit să pună la cale toată acţiunea după ce a văzut pe internet o fotografie, postată chiar de ministrul olandez al Apărării.

    Imaginea îl prezenta pe oficial, în timp ce participa la videoconferință. În imagine erau vizibile 5 din cele 6 cifre ale codului de acces. După câteva încercări, jurnalistul a reuşit să îl descifreze pe de-a-ntregul, şi aşa a putut să le facă cu mâna, în direct, miniştrilor europeni ai Apărării.

    ″– Salut! Ce faci?
    – Eu fac bine. Tu?
    – Știi că ai intrat într-o conferință secretă?
    – Da, da. Îmi pare rău. Sunt un jurnalist din Olanda. Îmi cer scuze că v-am întrerupt conferinţa. Mă voi deconecta. Vă mulţumesc!”.

    Incidentul a avut totuși un prim efect: premierul olandez a cerut guvernului să consolideze securitatea digitală.

    Mark Rutte, premierul olandez: “Această întâmplare ne-a arătat cât de atent trebuie să fim postările pe Twitter legate de întâlnirile de lucru. Ministrul Ank Bijleveld realizează abia acum acest lucru. Astfel de fapte ne arată cât de atenţi trebuie să fim în legătură cu securitatea cibernetică. Cândva şi eu postam imagini de acest fel de la întâlniri, dar acesta este un avertisment clar care ne arată cât de periculoase sunt astfel de lucruri”.https://www.gds.ro/eveniment/2020-11...e-ai-apararii/

    Altfel spus , cine isi expune o filmare /eveniment pe o platforma de gen , va putea pati o astfel de intamplare .[COLOR="Silver"]
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: