Chestiunea zilei - 22.10.2018


Vezi rezultatele sondajului: Olguta Vasilescu propune diferentierea salariului minim in functie de studii sau vechimea de peste 15 ani. Cum vi se pare aceasta propunere?

Votanţi
12. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Foarte buna

    4 33.33%
  • Buna

    3 25.00%
  • Proasta

    0 0%
  • Foarte proasta

    5 41.67%
  • Nu ma pot pronunta

    0 0%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei - 22.10.2018

    Olguta Vasilescu propune diferentierea salariului minim in functie de studii sau vechimea de peste 15 ani. Cum vi se pare aceasta propunere?

    • Foarte buna
    • Buna
    • Proasta
    • Foarte proasta
    • Nu ma pot pronunta



    "Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, sambata, ca Guvernul ia in calcul majorarea salariului minim pe economie inca de la 1 noiembrie 2018, in loc de 1 ianuarie 2019 cum este prevazut in programul de guvernare.

    In plus, asa cum a mai spus, Olguta Vasilescu sustine o majorare mai mare a salariului minim brut la 2.080 de lei (fata de 2.050 de lei, varianta initiala) . Acum ministrul vine si cu un document de la Comisia de Prognoza care recomanda data de start - 1 noiembrie.

    "Iar "s-a blocat Guvernul", iar "nu mai sunt bani de pensii si salarii", iar "nu se aplica Legea Salarizarii".

    Asta aud de la Opozitie din doua in doua luni. Si iar raspundem: asa cum nu ne-am blocat pana acum si cum am gasit fondurile necesare platii pensiilor si salariilor, asa se va intampla si anul viitor.

    Legea Salarizarii se va aplica asa cum a fost ea adoptata de Parlament, chiar daca lunile acestea a mai existat un scenariu si anume sa se aplice direct grila din 2022 in 2020, asa cum au solicitat, in mod repetat, mai multe federatii sindicale.

    Consideram insa ca legea trebuie aplicata asa cum a fost adoptata de Parlament si cum este in vigoare, cu aplicare etapizata pana in 2022 si crestere anuala cu 25 la suta din diferenta pana la grila din 2022.

    Mai mult, dupa analiza datelor transmise de Comisia de Prognoza, MMJS lucreaza la cresterea salariului minim pe economie inca de la finalul acestui an si la diferentierea salariului minim in functie de studii sau vechimea de peste 15 ani", a scris sambata pe Facebook Lia Olguta Vasilescu si a atasat analiza Comisiei de Prognoza si calendarul cresterilor.

    Pe de alta parte, documentul Comisiei de Prognoza arata ca Guvernul ia in calcul introducerea unui salariu minim diferentiat pentru angajatii cu salarii superioare sau vechime de peste 15 ani, in valoare de 2.350 de lei.(...)"


  2. #2
    Banned ghetott's Avatar ghetott nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    03-10-2018
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje
    68
    Mesaje bazar
    6
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -36
    Puncte CF
    0.0

    .............

    O porcarie marca pesede. Astia nu vor decat sa bage vrajba in oameni si sa se urasca cat mai mult din toti ficatii. Nu poate sa existe asa ceva, ar fi o discriminare. In nici o tara nu exista asa ceva. Salariul minim deaia este minim, sa il castige orice cetatean al tarii, indiferent de pregatire. Salariul se diferentiaza doar de catre firme, experienta profesionala, sau meserie. Este ca si cum ai obliga o firma sa plateasca salariul ca o alta firma pentru aceasi meserie. Nu se poate asa ceva.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    foarte buna
    vechimea si studiile trebuie respectate.

  4. #4
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    De cand lumea s au respectat studiile si vechimea .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: