Chestiunea zilei - 29.01.2019


Vezi rezultatele sondajului: Sunteti de acord sa fie reintrodus examenul la finalul clasei a 8 a pentru intrarea in liceu si examenul de admitere la facultate?

Votanţi
13. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

    10 76.92%
  • Nu

    3 23.08%
  • Nu ma intereseaza

    0 0%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei - 29.01.2019

    Sunteti de acord sa fie reintrodus examenul la finalul clasei a 8 a pentru intrarea in liceu si examenul de admitere la facultate?

    • Da
    • Nu
    • Nu ma intereseaza


    "PNL a prezentat, luni, prioritatile pentru noua sesiune parlamentara. Printre acestea se afla reintoducerea examenului la finalul clasei a 8-a si a examenului de admitere la facultate, dar si demiterea lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si abrogarea OUG 114/2018.


    "Pentru inceputul noii sesiuni parlamentare PNL lanseaza in dezbatere publica, pentru ca ulterior sa depuna initiative legislative urmatoarele proiecte, modificarea Legii Educatiei Nationale astfel incat sa fie reintrodus examenul la finalul clasei a 8 a pentru intrarea in liceu si examenul de admitere la facultate.

    De asemenea PNL propune dublarea numarului de consilieri scolari astfel incat scolile sa poata asigura prin consilieri indrumarea copiilor pentru cel mai bun traseu educational", a declarat Raluca Turcan, luni, dupa Biroul Politic National al PNL.

    Turcan a adaugat ca "PNL va depune o initiativa legislativa pentru ca fiecare scoala sa beneficieze de cabinet medical dotat, cu asigurarea personalului de specialitate".(...)"



  2. #2
    Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-02-2011
    Locaţie
    Craiova Brazda
    Sex
    F
    Mesaje
    4,964
    Mesaje bazar
    3568
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    3910
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:

    Thumbs up

    Da
    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


    Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


    "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    NU SUNT DE ACORD... PNL cred ca a baut din apa stricata a androneascai...

    Invatamantul romanesc e vraiste tocmai ca astia schimba din an cate ceva si schimba in rau nu in bine...

  4. #4
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    DA
    Numai asa se pote face performanta , altfel o sa avem absolventi de liceu semi analfabeti si absolventi de facultati care au intrat la o facultate fara sa depune nici cel mai mic efort , de aici si mediocritatea oamenilor care conduc diferite sectoare cheie cu toate ca sunt foarte tineri .

    Nu generalizez , insa majoritatea celor de azi sunt slabi pregatiti intelectual ,sunt ""buni " doar daca merg dupa un anumit sablon , nu mai vorbesc de cei care ar trebui sa stapaneasca o meserie , acestia nu mai au unde sa o invete .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: