Concert de muzica medievala, balcanica, europeana 17 noiembrie FILARMONICA OLTENIA


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Concert de muzica medievala, balcanica, europeana 17 noiembrie FILARMONICA OLTENIA

    Miercuri 17 noiembrie 2010 la FILARMONICA OLTENIA CRAIOVA

    Concert de muzica medievala, balcanica, orientala, europeana, folclor.

    Formatia Vocal-Instrumentala De Muzica Veche "ANTON PANN"


    Programul agentiei de bilete si abonamente a Filarmonicii, in zilele lucratoare 11:00-19:00
    Pret bilet: 10 lei
    Elevii, studentii si pensionarii: 8 lei
    Concert de muzica medievala, balcanica, europeana 17 noiembrie FILARMONICA OLTENIA Fisiere atasate af17nov.jpg  

  2. #2
    Rocker Imhotep's Avatar Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    10-05-2010
    Locaţie
    St. Mesmin
    Sex
    M
    Mesaje
    1,465
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    3351
    Puncte CF
    75.0
    Usergroups:
    Membrii formatiei au cantat la instrumente variate, de la cele orientale, precum ud, saz, ney, bendir si caval pana la vioara, cobza, fluier si clarinet. In program au fost piese precum "Bordeias, bordei, bordei", "Nu ma pedepsi, stapana!", "Lelita Saftita", "Ah, a mea iubita floarte" si "Intr-o verde gradinita". Muzica a ajuns la sufletul unei sali a Filarmonicii arhipline, care au ovationat indelug formatia; aceasta bucrandu-ne cu doua bis-uri.
    Am remarcat pe Zoltan Dosa, solistul la contrabas, absolvent de Conservator in Bucuresti si sef de partida la orchestra simfonica din Bruxelles.
    Concert de muzica medievala, balcanica, europeana 17 noiembrie FILARMONICA OLTENIA Fisiere atasate PICT0476.jpg   PICT0480.jpg   PICT0479.jpg   PICT0487.jpg   PICT0470.jpg  
    "Nu înţelegi un lucru pe deplin decât dacă poţi să i-l explici bunicii." <Albert Einstein>

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: