Concurs de table 8 Mai 2011


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Concurs de table 8 Mai 2011

    Duminica, 8 Mai 2011 Clubul Sportiv Scoala de biliard impreuna cu CS Fair-Play Craiova organizeaza un eveniment dedicat in exclusivitate jocului de table. Astfel vom organiza doua concursuri de table, plafonate la 64 de jucatori, cu rebuy in limita grilei de 64 de jucatori. Turneul Gold va avea o taxa de inscriere de 40 de lei, iar turneul silver de 20 de lei, adresandu-ne astfel tuturor categoriilor de jucatori, incepatori si avansati in mod egal.
    ------------------------------------------------
    Inscrierea se poate face pana in ziua concursului, ora limita fiind 10.00. Tragerea la sorti este programata la ora 10.00. Un jucator se poate inscrie la unul, sau la ambele turnee, fara nicio restrictie. Punem la bataie 32 de premii, turneele se adreseaza jucatorilor peste 18 ani.

    CS Fair-Play Craiova este primul club de table si backgammon din Craiova, organizand numeroase evenimente pentru pasionatii acestor jocuri. Cel mai mare concurs organizat de CS Fair-Play a fost de 88 de participanti, cu premii de peste 1500 lei.

    Va invitam asdar la primul concurs de table organizat la Scoala de biliard, haideti sa ne relaxam jucand "o tabla", intr-o zi de duminica. Distractia este garantata.

    Pasionatii biliardului vor putea in continuare juca biliard, chiar si in timpul desfasurarii concrusului de table, fiind disponibile pentru joc 3 mese de biliard.


    Va asteptam,
    Scoala de biliard
    Concurs de table  8 Mai 2011 Fisiere atasate posterconcurstable.jpg  
    Last edited by Moderator; 28-04-2011 at 16:03.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: