Fata din matase artificiala 15 octombrie Cafe Play Craiova


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Fata din matase artificiala 15 octombrie Cafe Play Craiova

    Piesa de teatru vineri 15 octombrie ora 21:00 Cafe Play Craiova

    Fata din matase artificiala

    Ce se poateintampla in asteptarea unui spectacol? Ce se intampla atunci cand iti dai seama ca viata este un spectacol? Ce se intampla daca te trezesti in mijlocul unei scene si ai curajul sa spui cine esti, fara masti si machiaj?
    Fata din matase artificiala, este un spectacol din viata, un spectacol ce te invaluieste si te pierde in ochiurile de matase.
    Numele actorilor nu este mentionat pentru ca reprezentatiile lor reprezinta un manifest in numele tuturor actorilor si atunci numele devine irelevant
    Un spectacol comic dar in acelasi timp plin de intelesuri in regia Ralucai Paun
    Durata: 45 minute

    Rezervari la bar, la tel 0722.217.866 sau la rezervari@teatrulescu.ro
    *rezervarile expira cu 15 minute inainte de ora inceperii spectacolului. Cafe Play, Str. C.D. Fortunescu nr. 18, Craiova

    Fata din matase artificiala 15 octombrie Cafe Play Craiova Fisiere atasate fata-copy_351_496.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: