Grasana 5 ianuarie TEATRUL NATIONAL CRAIOVA


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Grasana 5 ianuarie TEATRUL NATIONAL CRAIOVA

    Miercuri 5 ianuarie 2011


    GRASANA

    de Neil LaBute
    Durata: 75 minute
    Ora:18:30

    Distribuţia: Cosmin Rădescu (Tom), Marian Politic (Carter), Petra Zurba (Jeannie), Raluca Păun (Helen)

    Versiunea scenică: Mircea Cornişteanu

    Scenografia: Lia Dogaru

    Regia: Mircea Cornişteanu

    Regia Tehnică: George Dulămea

    Sufleor: Bogdana Dumitriu

    Lumini: Dodu Ispas

    Sonorizare: Valentin Pârlogea, Sorin Gruia

    Proiecții video: Florin Chirea

    Despre „Grăsana”

    Vacă. Umflată. Scroafă. Câte insulte trebuie să auzi până să sari în apărarea femeii pe care o iubeşti? Exact aceasta este dilema lui Tom, când se îndrăgosteşte de Helen, o tânără strălucitoare, plină de haz, sexi, care întâmplător este supra-ponderală. Obligat să le explice prietenilor săi superficiali ( dar deosebit de distractivi) această relaţie, el ajunge să capituleze în faţa propriilor idei preconcepute despre importanţa frumuseţii convenţionale. Piesa lui Neil LaBute nu se rezumă la a critica obedienţa noastră totală faţă de idealurile de frumuseţe hollywoodiene, ci pune de asemenea întrebări despre capacitatea noastră de a schimba ceva din ceea ce ne displace la noi înşine.
    Cea mai emoţionantă piesă a lui LaBute după Bash… Un pas important înainte pentru un autor care păstrează de obicei o distanţă obiectivă…

    Ben Brantley

    Un efort ceva mai subtil al lui Neil LaBute…Demonstrează o căldură şi o compasiune faţă de personajele sale, inexistente în operele anterioare, dozează umorul negru cu analiza socială…făcând o disecţie bine scrisă, plină de haz…pe modul cum influenţează societatea relaţiile inter-umane.

    Frank Scheck
    Grasana 5 ianuarie TEATRUL NATIONAL CRAIOVA Fisiere atasate 202_t2.jpg  
    Grasana 5 ianuarie TEATRUL NATIONAL CRAIOVA Imagini Atasate    

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: