Hotel Restaurant EUROPECA - REVELION 2011


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Hotel Restaurant EUROPECA - REVELION 2011

    Restaurant EUROPECA va invita la REVELION 2011

    Revelion 2010 – 2011

    Vechiul an se duce..... Noul an bate la poarta timpului. In mirifica atmosfera a sarbatorilor de iarna va oferim o seara unica, unde buna dispozitie este garantata. Eleganta salonului, precum si rafinamentul preparatelor culinare, vor face ca momentul trecerii dintre ani sa devina unul de exceptie. Singurul mod in care iti poti petrece
    trecerea dintre ani este alaturi de prieteni, la Hotel -Restaurant Europeca, locul unde muzica de calitate, insotita de mancarea delicioasa si bautura fina vor face noaptea perfecta.
    ------------------------------------------------

    Gustare: Capresse fondue (rosii cherry si mozzarella) Tartina Camembert (branza Camembert si strugure) Rulada de cascaval Muschi de porc afumat Piftie de curcan Prosciutto eyes (prosciutto cu masline) Salata Waldorff Chicken aperitiv (rulada de pui) Somon pe biscuite sarat Plums rolled in bacon
    Frigaruie mixt de peste pe pat de masline si cartofi frantuzesti cu sos olandez
    Rulada fresh style (rulada de curcan) Ciuperci aromate
    Portocala jivrata
    Medalion de porc in crusta de ierburi aromate cu sos madera Cartofi in bacon Salata de acrituri Paine Cafea Tort Alune

    Open – Bar: Whiskey, Martini, Cinzano, Garone, Vin alb si rosu, Apa plata, minerala, Suc

    Tarif 200 lei/persoana

    Ambientul este asigurat de formatia Paul Negoita Band, Marcela Fota si alte surprize, care va vor intretine cu o atmosfera de neuitat.
    LA MULTI ANI! va doreste conducerea si personalul Restaurantului EUROPECA, ciocnind o cupa de sampanie la trecerea dintre ani.


    Rezervari: 0755 152 776
    Sau la receptia HOTELULUI EUROPECA
    Hotel Restaurant EUROPECA - REVELION 2011 Fisiere atasate europeca_logo.png  
    Hotel Restaurant EUROPECA - REVELION 2011 Fisiere Atasate

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: