PUBLIFEST- NOI nu iți dăm FILM la PUBLICITATE.


 1. #1
  0-day Member Fintina Andrei reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  08-09-2011
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  5
  Mesaje bazar
  1
  Putere Reputatie
  16
  Reputatie
  10
  Puncte CF
  0.0

  Big grin PUBLIFEST- NOI nu iți dăm FILM la PUBLICITATE.

  Publifest este un eveniment organizat de către EESTEC LC CRAIOVA în cadrul festivalului studențesc UNIFEST.
  Aflat la a II-a ediție, evenimentul se adresează tuturor celor care savurează un calup publicitar cu punga de popcorn în mână.

  Publifest 1.0 s-a bucurat de un real succes în rândul amatorilor de publicitate și pentru a sprijini ideea că orice film bun are nevoie de o continuare, PUBLIFEST V 2.0 vine să satisfacă cererea publicului.

  Intrigă, suspans, dramă și comedie toate vă sunt aduse acum în Publifest V2.0 de la creatorii Publifest 1.0 cu o echipă îmbunătățită și o atitudine revizuită.

  PREMIERA va avea loc în data de 7 NOIEMBRIE 2013 de la orele 20:30 la RESTAURANT CASA DOMNIȚEI, strada Aries, Nr.12, Craiova.

  Organizatorii Publifest V 2.0 ,EESTEC LC CRAIOVA, își cer scuze pentru neplăcerile survenite din lipsa pauzelor de film.Totodata ținem să menționăm că acest discomfort a rezultat în urma eforturilor eșuate ale echipei de sponsorizări în căutarea unor filme dornice să plătească pentru publicitate.

  În speranța ca v-am trezit interesul, vă așteptam să scriem împreună o pagină din istoria publicității, garantând întrunirea tuturor calităților necesare unui lungmetraj de calitate.
  Last edited by Fintina Andrei; 24-10-2013 at 00:55.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: