Nu cred ca exista persoana care sa nu fi auzit de Half-Life, un FPS revolutionar, un FPS ce nu lipseste din vasta arhiva a unui gamer adevarat, un FPS ce a câstigat peste 50 de premii "Cel mai bun joc al anului", oferite de diverse publicatii de specialitate. Asemenea Starcraft-ului, Half-Life este cunoscut pentru faptul ca a pus bazele genului ce urma sa devina în patru ani genul cel mai apreciat. Half-Life a dat nastere unui joc devenit, în numai câteva luni, un fenomen. Dar ce este acest fenomen? De ce este asa de cunoscut?
Counter-Strike, caci despre el este vorba, este un MOD de Half-Life. Însa CS-ul nu avea sa se foloseasca de succesul HL-ului, pentru a deveni cel mai apreciat joc în zilele de astazi. Acesta a aparut înca din aprilie 1999, succesul sau de-abia începând de prin iunie 1999 - moment în care aparea versiunea finala. La început, a fost privit ca orice alt joc. Jucat mai ales pe LAN cu prietenii, CS-ul deja începea sa devina cunoscut. Apoi a aparut în salile de jocuri si a strâns din ce în ce mai multi adepti.
În urmatorii doi ani, CS-ul începe sa se contureze asa cum îl vedem astazi. O data cu aparitia serverelor românesti, ce nu necesitau Half-Life original, gamer-ii înfiinteaza clan-uri, dar la început erau mai mult un lucru simbolic.
În ziua de astazi, nu exista sala care sa nu aiba CS. Numarul clanurilor este impresionant, acestea au sponsori, se lupta cu clanuri din toata lumea si unii chiar îsi dedica viata acestui joc. Anual se organizeaza concursuri nationale.
Însa CS-ul nu este un joc exclusiv de baieti. În concluzie, Counter-Strike, un joc ce nu si-a pierdut din faima timp de noua ani, ba chiar si-a consolidat-o de-a lungul anilor, un joc ce a furat inimile multor gameri, este si va fi un adevarat fenomen, o legenda,

De aceea ne-am gandit sa va punem la dispozitie un server de Counter Strike si anume CS.Buei.Ro
Nu e cel mai bun server de C.S nu putem spune asta, dar cu ajutorul vostru al playerilor il putem face, daca nu primul sa fie in primele 10 servere din tara.
Va asteptam pe server.Spor la fraguri!

Pentru mai multe informatii vizitati siteul http://buei.ro.