Pagina 1 din 16 1 2 3 11 ... UltimaUltima

5 Years Of Passion - Bucovat Hill Climb Event


  1. #1
    Oldtimer Borat's Avatar Borat va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    06-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,032
    Mesaje bazar
    225
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    58
    Puncte CF
    11.0

    Post 5 Years Of Passion - Bucovat Hill Climb Event

    5 Years Of Passion - Bucovat Hill Climb Event



    Asociatia Clubul Sportiv Ghost Racing Team implineste pe data de 3 Septembrie 2009 5 ani de la infiintare !! Cu aceasta ocazie ne-am gandit sa organizam pe data de 6 Septembrie 2009 o Viteza in Coasta pe dealul Bucovatului.

    Circulatia este inchisa intre orele 9:00 si 14:00 cu sprijinul SERVICIULUI JUDETEAN DE POLITIE RUTIERA DOLJ, al INSPECTORATULUI DE JANDARMI JUDETEAN DOLJ si bineinteles cu sprijinul PRIMARIEI COMUNEI BUCOVAT, carora pe aceasta cale le multumim pentru serviabilitatea si onestitatea de care au dat dovada !

    Un lucru inedit la acest eveniment este prezenta la start a catorva nume sonore din Campionatul National de Raliuri al Romaniei !
    O sa fac o prezentare scurta a acestora .

    Alina Carmina Bunica , o prezenta feminina constanta in CNR s-a nascut pe 26 Ianuarie 1986 in Bucuresti.



    Vicecampioana nationala de karting în 2004, ocupanta locului 3 la Campionatul National de Karting in 2005 si 2006 si participanta la finala Campionatului MONDIAL de Karting Dubai - 2006, Alina Carmina Bunica a decis în 2007 sa isi încerce norocul si in Campionatul de Raliuri al Romaniei, fiind singura femeie inscrisa in competitie. Pioniera intr-un domeniu monopolizat aproape în totalitate de barbati, Alina a urcat pe treapta secundă la clasa debutanti .
    A urmat cursurile Scolii de Pilotaj "Titi Aur" si a fost declarata cea mai buna femeie pilot din Romania.
    Exista în lume, dar mai ales la noi în tara, o idee preconceputa conform careia femeile nu au aptitudini în stapanirea unei masini. Total fals! Alina a demonstrat asta in CNR si si-a anuntat prezenta la Craiova pe 6 Septembrie cu un Mitsubishi Lancer Evolution 8 !

    Valentin Porcisteanu , alintat de fani si prieteni "Vallino" s-a nascut pe 25 Noiembrie 1982 in Bucuresti

    Vallino a debutat in 2003 la Raliul Argesului ca forlighter la volanul unui automobil Dacia berlina iar dupa 5 sezoane in care a concurat cu tractiune fata , in anul 2008 si-a facut debutul pe o masina cu tractiune intregala. Considerat de presa de specialitate si de majoritatea fanilor ca fiind revelatia sezonului in Campionatul National de Raliuri , Vallino ne-a promis un spectacol de zile mari pe coasta Bucovatului unde se va alinia la START cu un Mitsubishi Lancer Evolution VII cu suspensie si gume de macadam. La cum il stim pe Vali ne zboara gandul la drift, voua ?


    Masina cu care Vallino va participa la evenimentul "5 Years Of Passion" este de vanzare!! Mai multe detalii puteti sa gasiti pe www.ValiPorcisteanu.ro .

    Constantin Aur, cunoscut de toata lumea sub numele de "Titi Aur", s-a nascut pe 25 decembrie 1963 la Barlad.
    A debutat în Raliul Braşovului, în anul 1986, pe o maşină Dacia 1300. În prezent pilotează o maşină Mitsubishi Lancer Evo 9. A câştigat 51 de raliuri şi a obţinut 8 titluri de campion al României în anii 1995, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 , 2006.



    Domnul Constantin Aur detine si Scoala de Pilotaj "Titi Aur" (www.TitiAur.ro) , partener al ACS Ghost Racing Team, cativa membrii ai clubului urmand pana in acest moment cursurile acestei scoli de pilotaj.
    Masina, un Mitsubishi Lancer Evolution 9 a fost pornita azi 27 August 2009 pentru prima data dupa defectiunea tehnica suferita la Campul Lung Muscel si urmeaza ca in zilele urmatoare sa se faca reglajele pentru coasta de la Bucovat .

    O alta noutate este si afilierea ACS Ghost Racing Team la Federatia Romana de Automobilism Sportiv(www.fras.ro) incepand cu luna august 2009 , pe aceasta cale dorim sa le multumim domnilor Ovidiu Mazilu si Victor Dragan pentru sprijinul oferit pana in prezent .
    Maine o sa revin cu Regulamentul particular al evenimentului , grupele de participare si o harta a traseului .

    Inscrierile in principiu s-au facut pe baza de invitatii si mai sunt cateva locuri libere, limita de autoturisme admise fiind de 40 . Cei interesati de participare sunt rugati sa ma contacteze pe mail : al3xius@yahoo.com sau la telefon : 0741.081.624 . Mentionez ca inscrierea se va face in functie de locurile disponibile prioritate avand masinile cu roll bar , centuri si scaune conform regulamentului.

    Taxa de inscriere este de 100 RON, in taxa de participare sunt incluse numerele de concurs.

    Cronometrarea la acest eveniment se va realiza cu foto celule autorizate si verificate FRAS .

    FOARTE IMPORTANT PENTRU PARTICIPANTI :
    Politia Rutiera va instala filtre pe Strada Stirbei Voda si nu numai pentru a detecta eventualele nereguli de circulatie(masini neinmatriculate, masini fara sisteme de evacuare montate, masini fara lumini) . Pe scurt, rugamintea noastra catre voi , participantii, este sa incercati sa respectati pe cat posibil regulile de circulatie pentru a evita eventuale neplaceri . Incercati sa folositi platforme pentru transportul autoturismelor(o sa incerc sa vorbesc cu cineva pentru un discount) ca sa nu aveti probleme. Oamenii sunt foarte deschisi fata de fenomenul auto dar cu conditia sa se respecte regulile !

    Le dorim succes tuturor participantilor si speram sa avem un eveniment fara incidente!!

    In anii ce-au trecut mi-am trait visul ...

  2. #2
    Banned myky99's Avatar myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om
    Data de inscriere
    01-03-2008
    Locaţie
    .....
    Sex
    M
    Mesaje
    1,389
    Mesaje bazar
    570
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    412
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Multa Bafta Alexius!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Gamer nRi's Avatar nRi este un nume cunoscut tuturor nRi este un nume cunoscut tuturor nRi este un nume cunoscut tuturor nRi este un nume cunoscut tuturor nRi este un nume cunoscut tuturor nRi este un nume cunoscut tuturor nRi este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    15-01-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    649
    Mesaje bazar
    980
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    857
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumos.Deabia astept raliul mai ales ca vin asa concurenti !



  4. #4
    Senior Member Mad's Avatar Mad este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    28-08-2006
    Locaţie
    Having a tan at the North Pole
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    600
    Mesaje bazar
    322
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    45
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    Niiice



    "Si nu pot să nu iubesc forumurile. Sunt dovada supremă că absolut orice conversaţie umană neaflată sub pericolul unui pumn în gură de la interlocutor se termină în înjurături."

  5. #5
    Participant Curse robisavage's Avatar robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    22-08-2006
    Locaţie
    Red Valley
    Sex
    M
    Mesaje
    2,043
    Mesaje bazar
    2106
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    4336
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    frumoasa prezentare, sa speram numai la bine

  6. #6
    Banned Calimero2003's Avatar Calimero2003 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-03-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    383
    Mesaje bazar
    552
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    17
    Puncte CF
    9.0
    Asa ma baiatule ... vezi ca se poate sa-l "lucrati" pe Lamdoiu ala si frumos .... aratatii cum se fac cursele.

  7. #7
    Addicted! aquarius's Avatar aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    11-01-2007
    Locaţie
    In corcoduş
    Sex
    M
    Mesaje
    1,900
    Mesaje bazar
    868
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    2148
    Puncte CF
    62.5
    Usergroups:
    abia astept!
    ...

  8. #8
    Newcomer bobby_gsi2 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-03-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    36
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Doua locuri si pt aia mici din PItesti? Daca nu ma primesti....ma supar si ma dau cu Vali

  9. #9
    De-al casei EVO8's Avatar EVO8 are ceva special... EVO8 are ceva special...
    Data de inscriere
    29-07-2007
    Locaţie
    CRAIOVA
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    266
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    182
    Puncte CF
    24.0
    Boby suna-l pe Alex la numarul din primul post si se rezolva !
    Va asteptam cu drag !

  10. #10
    Oldtimer Borat's Avatar Borat va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    06-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,032
    Mesaje bazar
    225
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    58
    Puncte CF
    11.0
    @Bobby, oricum te contactam azi sau cel tarziu luni !
    @Calimero , matale ziceai ceva ca stii niste oameni dispusi sa sprijine financiar evenimentele auto ?
    In anii ce-au trecut mi-am trait visul ...

  11. #11
    Junior RaullLamboiu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    14-04-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    79
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Cursa aniversara

    In primul rand: LA MULTI ANI ! din tot sufletul, pentru frumoasa varsta, din partea „C.S. Auto – Karting Dolj”
    In al doilea rand, sincere felicitari pentru afilierea la F.R.A.S. si validarea in echipa organizatorilor oficiali de curse auto, din Romania. Din acest moment, se poate considera ca pentru motor sportul din Oltenia, incepe o noua „era” benefica, pentru ca si organizatorii se vor „intrece” pe pistele de concurs.
    Nu in ultimul rand, va dorim mult succes in organizarea cursei aniversare, cat mai putine „piedici” din partea edililor, nici un eveniment rutier si mai ales: natura sa fie cu voi.
    Inca o data multa bafta si la cat mai multe evenimente reusite; iar concurentii invitati sa beneficieze de cel mai frumos veekend de inceput de toamna din acest an.

  12. #12
    Oldtimer Borat's Avatar Borat va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    06-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,032
    Mesaje bazar
    225
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    58
    Puncte CF
    11.0
    Multumim !
    In anii ce-au trecut mi-am trait visul ...

  13. #13
    Fan Stiinta Ru3MsS's Avatar Ru3MsS reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-01-2006
    Locaţie
    Underground Secret Headquarters of Doom
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    175
    Mesaje bazar
    59
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    o promovare naţională nu faceţi? cred că lumea ar fi interesată mai ales că se anunţa atâtea nume mari...baftă, să iasă treaba bine

  14. #14
    Newcomer bobby_gsi2 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-03-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    36
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Mersi Alexius ca nu ai uitat de mine . Oricum ar fi...sper sa reusesc si sa fiu prezent alaturi de voi la acest eveniment. Chiar daca in calitate de concurent sau spectator/copilot. Stiu ca o sa iasa ceva frumos si de asta nu vreau sa il ratez. Momentan masina are multe probleme stranse de-a lungul timpului....pe care sper sa le rezolv pana la data cursei.

  15. #15
    Spammer Gabi's Avatar Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta
    Data de inscriere
    09-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    2,233
    Mesaje bazar
    152
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    1583
    Puncte CF
    6.5
    Spor la treabă GRT !

    Bobby, lasă vrăjeala !
    D13Z6

  16. #16
    De-al casei Lusca ady's Avatar Lusca ady este placut de toti Lusca ady este placut de toti Lusca ady este placut de toti
    Data de inscriere
    13-09-2007
    Locaţie
    In the back of my mind....
    Sex
    M
    Mesaje
    463
    Mesaje bazar
    279
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    216
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    WOW , se anunta ceva frumos !
    Bafta cu organizarea si vreamea sa fie buna . Amin.

  17. #17
    Banned Drift King's Avatar Drift King reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-12-2008
    Locaţie
    Right behind you
    Sex
    M
    Mesaje
    419
    Mesaje bazar
    16
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    La MULTI ANI !!! se pare ca va fi frumos, abia astept. Succes !

  18. #18
    De-al casei Cryssl's Avatar Cryssl reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    17-12-2008
    Locaţie
    Slatina
    Sex
    M
    Mesaje
    490
    Mesaje bazar
    119
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    bafta la cursa...atat organizatorilor cat si concurentilor

    dabea astept sa o vad pe don'soara alina cum le da clasa baietilor din grupa

  19. #19
    Banned Auto Gun's Avatar Auto Gun reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-06-2009
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    29
    Mesaje bazar
    23
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Service Auto-Gun este alaturi de voi !

  20. #20
    Racer clauuu's Avatar clauuu este un nume cunoscut tuturor clauuu este un nume cunoscut tuturor clauuu este un nume cunoscut tuturor clauuu este un nume cunoscut tuturor clauuu este un nume cunoscut tuturor clauuu este un nume cunoscut tuturor clauuu este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    23-11-2008
    Locaţie
    Craiova WEST
    Sex
    M
    Mesaje
    617
    Mesaje bazar
    255
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    861
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    LA MULTI ANI Ghost Racing Team !
    Succes!!!
    Freude am Fahren
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 16 1 2 3 11 ... UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: