Noul adversar al lui Anno1777 ( mult mai bun )


  1. #1
    0-day Member Sandu7 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-04-2012
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Wink Noul adversar al lui Anno1777 ( mult mai bun )

    Este vorba despre jocul VirtConomics,unde inregistrarile se fac doar pe baza de invitatie..Platforma este similara cu cea din anno1777(cei care au testat anno stiu despre ce vorbesc),dar banii se fac mai rapid si incepatorii au o sansa reala de dezvoltare...Cu cateva clickuri si o administrare buna puteti face de la 20 de euro pe luna pana spre 500 si chiar mai mult, totul depinde de tine...

    VirtConomics este un simulator al unei economii reale, ce poate fi accesat cu orice browser. Nu necesita instalarea unor programe aditionale pe calculatorul dvs. pentru a putea fi jucat. La inregistrare, jucatorii devin antreprenori, putand sa planifice intalniri de afaceri, sa se angajeze la diferite companii, sa-si deschida propriile companii, castigand bani virtuali, ce vor putea fi transformati in bani reali.

    Cu putina rabdare si activitate pe joc, veti ajunge sa scoateti bani reali prin apasarea catorva clickuri pe zi ! NU va costa nimic si NU esti obligat sa bagi nici un ban in joc ! Cei care stiu sa-si administreze timpul in joc si se tin de treaba pot ajunge sa faca bani destul de frumosi..
    Repet, jocul se face doar pe baza de invitatie si daca nu va inregistrati de la mine va repartizeaza automat la un alt user si nu veti avea nici un avantaj,ba chiar veti avea dezavantaje..Cei care se inscriu de pe link-ul meu ------ http://www.virtconomics.com/recruit/...i5vtvyyaftrtjh
    --------- vor avea parte de un tutorial despre ce trebuie sa faca si cum sa faca sa obtina profit in cel mai scurt timp posibil.

    Daca v-ati inregistrat si dori-ti ajutor contactati-ma la ID : me_mihai7

  2. #2
    0-day Member Zamfir Andrei reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-12-2012
    Mesaje
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Ey propun un joc asemanator anno1777 de unde chiar poti face ceva bani si mult mai bun decat anno777. este un simulator economic. Bafta la joc!
    http://****************/register/zamfir20
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Newcomer Crin Imperial's Avatar Crin Imperial reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    28-10-2013
    Locaţie
    Bailesti
    Sex
    M
    Mesaje
    13
    Mesaje bazar
    2
    Putere Reputatie
    22
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Market Glory de departe cel mai bun, am facut 100$ in 30 zile, inregistreaza-te aici; h t t p://w w w .marketglory . com / strategygame / braconierul001 pt detalii la id thebestcraiova

  4. #4
    Newcomer cipanezu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    20-02-2011
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    14
    Mesaje bazar
    48
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    15
    Puncte CF
    3.0
    www.goldentowns.com?i=92139 e cel mai eficient. In prima luna nu castigi cine stie ce dar cand ti-ai marit orasul poti castiga bani frumosi, cand zic bani frumosi nu ma refer la cateva zeci de euro ci la ordinea sutelor chiar miilor de euro pe luna. Am un prieten care in 2 luni a castigat 2600 de euro. Nu trebuie decat sa-ti faci un cont gratuit si sa pierzi ceva timp in joc.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: