Am ales să fac un subiect nou cu privire la această chestiune, având în vedere faptul că de prin 2011 nu prea se mai aude nimic p-aici legat de asta Anul acesta va fi primul meu an de studenție la Craiova și am optat să stau la cămin, auzind că sunt condiții destul de bune. Nu știam cum se fac repartizările pe cămin, inițial crezând că toți vor fi repartizați la toate căminele pe baza unui criterii aplicabile tuturor studenților (respectiv nota de la bac - bănuiam eu - din moment ce nu toată lumea dă admitere). Abia recent am aflat că fiecărei facultăți îi revin anumite cămine. Este adevărat? Chiar aș fi curios ce cămine revin cărei facultăți, dacă știe cineva (eu am căutat și n-am găsit nimic). Din câte am înțeles, la Campus Mecanică toate căminele sunt de categoria I (respectiv 6, 7, 8 și 14). Căminele 6, 7 și 8 dispun de 2 locuri/ cameră, iar 14 de 3 locuri/ cameră, toate având tot ce le trebuie (tembelizor, frigider și grup sanitar propriu). Întrebările mele ar fi următoarele:
1. Căror facultăți le revin aceste cămine?
2. Grupul sanitar propriu dispune și de o cabină de duș sau doar de o chiuvetă și o toaletă (este vreo diferență între grupurile sanitare din cele 4 cămine)?
3. Care a fost experiența voastră cu aceste cămine (sau ce știți despre ele)?
4. Având în vedere faptul că în Căminul 14 sunt 3 locuri/ cameră, respectiva cameră este mai încăpătoare decât cele din căminele 6, 7 și 8? Care sunt diferențele între căminul 14 și 6, 7, 8?
5. Mai aveți ceva de spus (orice aveți de spus legat de această temă este relevant!)?