CONCURSUL NATIONAL DE CREATIE LITERARA


  1. #1
    0-day Member manuela83 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-10-2009
    Varsta
    40
    Sex
    F
    Mesaje
    3
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    CONCURSUL NATIONAL DE CREATIE LITERARA

    CONCURSUL NAŢIONAL DE CREAŢIE LITERARĂ
    ,,NICHITA STĂNESCU’’
    Anul II – editia I – OCTOMBRIE 2009

    I. S. J. MEHEDINŢI ŞI EDITURA ŞTEF anunţă modul de desfăşurare a CONCURSULUI DE CREAŢIE LITERARĂ ,,NICHITA STĂNESCU” Anul II, ediţia I – octombrie 2009:

    - concursul se desfăşoară pe grupe de vârstă: primar, gimnazial, liceal şi secţiuni: poezie, proză, eseu. Fiecare participant poate trimite maxim 3 lucrări.
    - lucrările vor fi evaluate şi notate de către un juriu format din reprezentanţi ai I.S.J. Mehedinţi, Editura STEF, scriitori şi poeţi;
    - lucrările pentru probele de concurs sunt trimise de către coordonatorii la nivel de unitate şcolară pe adresa: Editura Ştef, CP 340, Op 3 – Drobeta-Turnu-Severin sau prin email la adresa: carmen.adela@yahoo.com până la data de 01.11.2009;
    - costurile sunt 10,00 lei/participant de concurs, bani ce se depun în contul editurii ŞTEF deschis la BANCA TRANSILVANIA – Drobeta-Turnu-Severin (contul) RO39BTRL02601202308140XX, pentru SC D&A COM SRL, CUI: 7805458, doar în cazul în care este un grup de cel puţin 5(cinci) participanţi, sau individual prin mandat poştal la Nedelcu Carmen Adela, Str Kiseleff, Nr 76, Bl 3, Sc 3, ap.1, Drobeta-Tr-Severin, Mehedinţi, sumă necesară pentru tipărirea cărţilor cu lucrările premiate, diplomelor, premiilor, cheltuielilor poştale. Chitanţele de la bancă respectiv poştă vor fi depuse odată cu fişa de înscriere a elevilor în concurs, specificându-se pe chitanţă numele elevilor. Elevii participanţi din Dr.Tr.Severin se vor înscrie direct la sediul Editurii STEF (personal sau prin coordonatorul din şcoala respectivă) din str.Crişan nr.25, Casa Tineretului etj.2, unde vor depune fişa de înscriere, banii şi lucrările.
    - coordonatorul de concurs la nivel de unitate şcolară este rugat să transmită odată cu numele şi lucrările elevilor înscrişi în concurs şi lista nominală cu cadrele didactice implicate pentru completarea diplomelor de către I.S.J. Mehedinţi.
    - rezultatele concursului se vor face cunoscute în data de 13.12.2009 pe forumul editurii: http://forum.editurastef.com/viewforum.php?f=2 şi în scris fiecărui coordonator de concurs la nivel de unitate şcolară.
    Elevii premiaţi vor primii pe lângă diplome şi câte 10 exemplare cu cartea în care se vor regăsi.
    În situaţia în care aveţi de făcut unele propuneri cu privire la modul de desfăşurare a concursului sau unele neînţelegeri vă rugăm să ne contactaţi telefonic: 0746 240 350/ 0352 401 584 - sau prin email:carmen.adela@yahoo.com
    Vă mulţumim şi aşteptăm participarea dvs !
    CONCURSUL NATIONAL DE CREATIE LITERARA Fisiere Atasate

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: