Emulare Magazie CD (programare PIC & stuff), ma puteti ajuta?


  1. #1
    Newcomer akcentstyle este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    07-03-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    43
    Mesaje bazar
    146
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    21
    Puncte CF
    36.0

    Emulare Magazie CD (programare PIC & stuff), ma puteti ajuta?

    Am un casetofon Panasonic model CQ-RD915LEN care suporta magazie de CD-uri. Cum acestea sunt destul de scumpe iar pe mine ma intereseaza in primul rand mp3-uri nu track-uri... as vrea sa conectez un mp3 player direct la casetofon folosint intrarea audio pentru CD-Changer.
    Casetofonul are doua mufe RCA (in) pentru semnalul audio, si o mufa... (nu stiu cum se numeste dar o vedeti in imaginea atasata) pentru controlul magaziei de CD-uri. Ei bine stiu ca se poate conecta la aceasta mufa un mic dispozitiv (home made) care sa emuleze un CD Changer, sau mai bine spus sa pacaleasca casetofonul cum ca la capatul acelei mufe s-ar afla o magazie de Cd-uri, si astfel sa dea drumul semnalului pe mufele RCA.
    Am gasit cateva informatii despre asta aici: http://q1.se/cdcemu/ sau mai exact aici: http://q1.se/cdcemu/details.php dar sa fiu sincer nu am inteles mare lucru (nu ca nu inteleg engleza, dar nu prea sunt priceput in ale electronicii) despre cum pot realiza un astfel de dispozitiv.
    Sunt convins ca se afla printre dvs. oameni de meserie care ma pot ajuta (si pana la urma nu doar pe mine, cu siguranta sunt multi care si-ar dori asa ceva... ca sa poata folosi mp3-ul chiar pe cd-playere).
    Daca cineva m-ar putea ajuta facand o schema (pentru modelul meu) i-as fi recunoscator...
    Din cate am inteles eu mai intai de toate as avea nevoie de cineva sa imi programeze PIC-ul (cineva care are un programator de pic-uri) mai exact PIC16F84A. Pe situl de mai sus exista si codul sursa pentru PIC.
    Astept sfaturi, pareri, sugestii, si multumesc anticipat.
    Poate chiar se ofera cineva sa ma ajute (cel putin cu programarea PIC) si cu o schema, componente... pentru realizarea dispozitivului... normal contra cost...
    Emulare Magazie CD (programare PIC & stuff), ma puteti ajuta? Fisiere atasate cdc.jpg  

  2. #2
    Newcomer danyghi's Avatar danyghi este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    18-09-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    21
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    24
    Puncte CF
    20.0

    DA

    ASA E INSA DACA ESTI INCEPATOR E COMPLICAT IAR EU NU AM TIMP DE PROSTI POTI CITI INSA DESPRE OPROTOCOLU ALA SI IL EMULEZI.
    DANYGHI
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: