Fata in fata - 01.07.2017


Vezi rezultatele sondajului: Guvernul Tudose a depus jurământul la Palatul Cotroceni. Pe o scara de la 0(zero) la 5(cinci), cata incredere aveti in acest Guvern?

Votanţi
11. Nu poţi vota in acest sondaj
  • 5 - foarte multa

    0 0%
  • 4

    0 0%
  • 3

    0 0%
  • 2

    0 0%
  • 1

    1 9.09%
  • 0 - deloc

    10 90.91%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Fata in fata - 01.07.2017

    Guvernul Tudose a depus jurământul la Palatul Cotroceni. Pe o scara de la 0(zero) la 5(cinci), cata incredere aveti in acest Guvern?

    • 5 - foarte multa
    • 4
    • 3
    • 2
    • 1
    • 0 - deloc


    "Noul Guvern Tudose a primit, joi, votul de învestitură în Parlament. Vechii şi noii miniştri au fost audiaţi în procedură rapidă şi au fost validaţi de comisii. Schimbări majore au intervenit în programul de guvernare care vor afecta mediul de business, astfel încât din ianuarie 2018 impozitul pe profit va fi aplicat pe cifra de afaceri. 275 de aleşi au votat pentru susţinerea Cabinetului Tudose, în timp ce 102 parlamentari au fost împotriva noului Guvern. Aseară, cei 26 de miniştri au depus, pe rând, jurământul la Palatul Cotroceni. Preşedintele a atacat dur coaliţia de guvernare, spunând că ţara a fost dusă la criză.

    „Noi, românii, şi dumneavoastră avem mare nevoie de un succes guvernamentale. Au trecut abia şase luni de când ne-am întâlnit aici pentru a învesti un guvern PSD-ALDE, după ce au fost câştigate alegerile de această coaliţie. O formulă scurtă care ar caracteriza aceste prime şase luni din mandatul coaliţiei ar putea suna: Aţi băgat ţara în criză, fiindcă nu aţi ştiut să guvernaţi. Că a fost vina fostului premier, care nu s-a pus singur acolo, dar nu a ştiut să plece singur, sau a altcuiva, nu e o analiză pe care trebuie să o fac eu sau românii, e analiză pe care aţi făcut-o sau o veţi face în coaliţie”, le-a spus membrilor noului cabinet, Klaus Iohannis. Şeful statului a mai declarat că este o premieră chiar şi dărâmarea propriului Guvern prin moţiune.

    Totodată, preşedintele Klaus Iohannis a criticat dur, la depunerea jurământului de către Cabinetul Tudose, măsurile noi din programul de guvernare, cerând Executivului mai multă predictibilitate.

    Premierul Mihai Tudose a declarat, ieri, că după jurământul de la Cotroceni va merge la Palatul Victoria pentru a prelua guvernarea de la fostul şef al Executivului Sorin Grindeanu. „Astăzi (n.r. – ieri), după jurământ, mă voi duce la Palatul Victoria pentru acest act de predare-primire. Începând cu seara aceasta până mâine dimineaţă la ora 9:00 toată lumea trebuie să fie la muncă. Mergem să preluăm Guvernul nu să ne certăm, să ne jucăm”, a declarat Mihai Tudose, întrebat dacă va lămuri cu Sorin Grindeanu problema Fondului Suveran de Investiţii.

    Noul Cabinet este format din:

    • Mihai Tudose — prim-ministru;
    • Sevil Shhaideh — viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene;
    • Graţiela Leocadia Gavrilescu — viceprim-ministru, ministrul Mediului;
    • Ion-Marcel Ciolacu — viceprim-ministru;
    • Carmen Daniela Dan — ministrul Afacerilor Interne;
    • Teodor Viorel Meleşcanu — ministrul Afacerilor Externe;
    • Adrian Tuţuianu — ministrul Apărării Naţionale;
    • Ionuţ Mişa — ministrul Finanţelor Publice;
    • Tudorel Toader — ministrul Justiţiei;
    • Petre Daea — ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale;
    • Liviu-Marian Pop — ministrul Educaţiei Naţionale;
    • Lia-Olguţa Vasilescu — ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale;
    • Mihai-Viorel Fifor — ministrul Economiei;
    • Toma-Florin Petcu — ministrul Energiei;
    • Alexandru-Răzvan Cuc — ministrul Transporturilor;
    • Ilan Laufer — ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat;
    • Florian-Dorel Bodog — ministrul Sănătăţii;
    • Lucian Romaşcanu — ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale;
    • Adriana-Doina Pană — ministrul Apelor şi Pădurilor;
    • Lucian Puiu Georgescu — ministrul Cercetării şi Inovării;
    • Lucian Șova — ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale;
    • Marius-Alexandru Dunca — ministrul Tineretului şi Sportului;
    • Mircea-Titus Dobre — ministrul Turismului;
    • Andreea Păstîrnac — ministrul pentru Românii de Pretutindeni;
    • Gabriel Petrea — ministrul Consultării Publice şi Dialogului Social;
    • Viorel Ilie — ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul;
    • Rovana Plumb — ministrul delegat pentru Fonduri Europene;
    • Victor Negrescu — ministrul delegat pentru Afaceri Europene."



  2. #2
    Moderator domingo's Avatar domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    23-09-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    2,446
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    7067
    Puncte CF
    115.0
    Usergroups:
    0 - deloc
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Spammer Anonim_User's Avatar Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    01-12-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    2,278
    Mesaje bazar
    102
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    2209
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    0

  4. #4
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,787
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    180
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    0



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

  5. #5
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    0 - Ø

    numai "banditz" pe lista aia ...

  6. #6
    Banned @teroristul's Avatar @teroristul este un nesuferit
    Data de inscriere
    21-06-2017
    Sex
    M
    Mesaje
    15
    Mesaje bazar
    6
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -92
    Puncte CF
    0.0
    ZERO BARAT, ca si in cele de pana acum. Vad ca deja isi aprobara legea salarizarii. Ei incepand de azi isi triplara salariile, de la 5000 de lei, la 13-14 mii de lei, iar la prostime le da 500 de lei in 2018 la salariul minim, si 200 de lei la pensia minima.(asta daca o sa se intample si acum, si nu sunt minciuni marca politicieni sa inchida gura cumva "prostimii") Bravo baieti, guvernul lucreaza in slujba "cetateanului roman" BRAVO !!!!

  7. #7
    Spammer Dan.Ucv's Avatar Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    20-06-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,267
    Mesaje bazar
    50
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    846
    Puncte CF
    13.5
    Usergroups:
    0

  8. #8
    Addicted! di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-09-2008
    Varsta
    45
    Sex
    F
    Mesaje
    1,872
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1127
    Puncte CF
    65.0
    1

  9. #9
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    ZERO

  10. #10
    Helper bogdanfbj's Avatar bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    17-11-2011
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    4,377
    Mesaje bazar
    48
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    4297
    Puncte CF
    261.5
    Usergroups:
    0
    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic!
    www.pescardejiu.blogspot.com

  11. #11
    Spammer tutza20's Avatar tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    18-03-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    2,770
    Mesaje bazar
    1136
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    2177
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    0 - deloc
    God must be a Rottweiler

    2 dogs, 1 breed, 1 single love: THE ROTTWEILER

  12. #12
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    0
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: