Fata in fata - 08.08.2017


Vezi rezultatele sondajului: Guvernul vrea sa interzica reangajarea celor pensionati. Pro sau contra?

Votanţi
8. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Pro

    5 62.50%
  • Contra

    3 37.50%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Fata in fata - 08.08.2017

    Guvernul vrea sa interzica reangajarea celor pensionati. Pro sau contra?

    • Pro
    • Contra


    "Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni, referitor la "hemoragia" pensionarilor din sistemul militar, ca, cel mai probabil, Guvernul va elabora un proiect de lege prin care sa se interzica reangajarea acestora in sistem dupa ce si-au depus dosarele de pensionare.

    "Impotriva a ceea ce s-a vehiculat in presa si in spatiul public cu privire la o asa-zisa hemoragie a plecarii cadrelor ca urmare a aplicarii a OUG privitoare la pensiile speciale, acest lucru nu are cum sa se intample.

    Sigur ca sunt persoane care vor sa profite de conditiile avantajoase, dar acest lucru nu pune sub nicio forma in pericol functionarea sistemelor mari, ma refer aparare, ordine publica sau justitie", a afirmat presedintele Senatului.

    La remarca presei care i-a spus ca mai multe persoane din sistemul militar si-au depus cerere de reangajare dupa cea de pensionare, Tariceanu a precizat ca Guvernul va elabora un proiect de lege prin care sa se interzica reangajarea acestora.

    "Ceea ce am discutat cu primul-ministru si cu ministrul Muncii si cu ceilalti ministri este urmatorul lucru: ca odata facuta cererea de pensionare si pensionarea efectiv facuta, sa nu mai poata exista si posibilitatea reangajarii pe acelasi loc, pe aceeasi functie sau in acelasi minister sau in alte ministere.

    Oamenii trebuie sa se hotarasca, ori vor sa fie pensionari, ori daca sunt apti de munca, raman la munca. Se va modifica legea, in asa fel incat sa nu poata sa functioneze in acest sistem dual, pentru ca nu e corect.

    Nu poti sa fii si salariat, sa ai si venituri salariale si pensie.

    Daca te simti inapt pentru a continua munca si vrei sa te pensionezi, atunci te pensionezi. Va veni un proiect de lege probabil din partea Guvernului. Poate sa faca si pe ordonanta, o sa hotaram in perioada urmatoare", a conchis Calin Popescu Tariceanu.(...)"



  2. #2
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,826
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    181
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    contra

    daca omu' vrea sa munceasca de ce sa-i interzici



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    Contra
    Nu in acelasi post si minister

  4. #4
    Banned paveldan's Avatar paveldan nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    05-08-2017
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    4
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -28
    Puncte CF
    0.0
    Nu, pentru ca in multe cazuri duc lipsa de meseriasi. Tineretul de dupa 2000, nu au mai facut scoli de meserii, iar acestea sau desfintat. Voi credeti ca un angajator nu ar vrea pe unu de 30 de ani spre exemplu ? dar ce sa faci, i-al de unde nu-i, si este normal sa recurga tot la cei de 50-60 de ani care stiu meserie si pot sa munceasca. Sub 35 de ani rar gasesti un meseriasi pentru industrie, gen strungar, frezor, etc. Eu le-as interzice politicienilor sa nu mai stea pana la moarte in politica precum popii in biserici, si sa-i scoata dracu la pensia aia nesimtita la 65 de ani, si sa ne lase.

  5. #5
    Moderator domingo's Avatar domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    23-09-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    2,446
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    7067
    Puncte CF
    115.0
    Usergroups:
    Pro

  6. #6
    Spammer Anonim_User's Avatar Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    01-12-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    2,278
    Mesaje bazar
    102
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    2209
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Pro

  7. #7
    Addicted! di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-09-2008
    Varsta
    45
    Sex
    F
    Mesaje
    1,872
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1127
    Puncte CF
    65.0
    Pro

  8. #8
    Spammer Dan.Ucv's Avatar Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    20-06-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,267
    Mesaje bazar
    50
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    846
    Puncte CF
    13.5
    Usergroups:
    Pro
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: