Fata in fata - 09.10.2017


Vezi rezultatele sondajului: Iulian Vlad trebuie suit în rândul sfinţilor, nu oricum, ci în procedură de urgenţă şi cu însoţire de icoană. Pro sau contra?

Votanţi
4. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Pro

    0 0%
  • Contra

    4 100.00%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Fata in fata - 09.10.2017

    Iulian Vlad trebuie suit în rândul sfinţilor, nu oricum, ci în procedură de urgenţă şi cu însoţire de icoană. Pro sau contra?

    • Pro
    • Contra


    "(...)Televiziunile din România şi în primul rând Realitatea TV au declanşat demersurile de canonizare, în cadrul unei greţoase operaţiuni de spălare pe creier. Dătătorii cu părerea din studioul Realităţii TV au cuvântat duios despre anvergura generalului Vlad şi despre firea lui milostivă. Plasarea lui Iulian Vlad în fruntea unui mecanism represiv care a înconjurat vieţile românilor cu sârmă ghimpată a fost, după mintea dumnealor, o conjunctură şi nimic mai mult. Doar bietul general ştie cum a făcut faţă unei asemenea inadecvări. Un campion al blândeţii a fost silit să pozeze în securist suprem – tocmai el, care n-a omorât în viaţa lui o muscă şi care a fost un campion al dialogului afabil. Un tată de familie desăvârşit a asistat neputincios la felul în care subalternii lui au năvălit cu bocancii în existenţa atâtor şi atâtor mii de familii. Un pedagog de clasă a pozat în cerber al ceauşismului. Nu e simplu. Trebuie să dispui de mari înzestrări actoriceşti ca să izbuteşti o atare performanţă.

    Demersurile de înălbire a generalului Iulian Vlad se adresează amnezicilor şi mai cu seamă oamenilor aflaţi în pragul vârstei de treizeci de ani. Ceilalţi, cei care şi-au păstrat memoria, onoarea şi poziţia bipedă, ştiu foarte bine cum a fost atunci. E de remarcat totuşi că borealizarea lui Iulian Vlad nu e singura operaţiune de acest tip, în care foştii arhitecţi ai terorii sunt înveşmântaţi în alb şi instalaţi în ipostaza de Feţi-Frumoşi patrioţi, care au vrut binele naţiei, n-au închis un ochi de grija ei şi şi-au săpat şanţuri pe frunte tot gândindu-se cum s-o apere. De câţiva ani încoace, pe tot felul de canale şi în primul rând prin mijlocirea anumitor posturi TV, românii află că răul a fost bun, că negrul a fost alb şi că viaţa dusă sub semnul celor trei F (frică, foamete, frig) a fost de fapt paradiziacă. E de bănuit că nu-i departe ziua când va avea loc şi reabilitarea lui Nicolae Pleşiţă. Va trebui atunci ca Octavian Hoandră să realizeze o ediţie specială cu slăbiciunea dumisale, Nicolae Breban, un intim al fostului torţionar cu patru clase. Chit că pentru asta va trebui să-i sară de la cuvânt pe invitaţii care au cioplit săptămâna trecută soclul eroului şi omului de omenie Iulian Vlad. Puţintică răbdare. Cu mici eforturi, va ajunge şi Nicolae Pleşiţă în pragul canonizării. Eventual fără icoană, fiindcă e nevoie de ierarhie chiar şi în abjecţie. Dar cu un nume sugestiv: Sfântul Nicolae Schingiuitorul.(...)"



  2. #2
    Moderator domingo's Avatar domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    23-09-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    2,446
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    7067
    Puncte CF
    115.0
    Usergroups:
    Contra
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,744
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    180
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    contra



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

  4. #4
    Addicted! di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-09-2008
    Varsta
    45
    Sex
    F
    Mesaje
    1,872
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1127
    Puncte CF
    65.0
    Contra

  5. #5
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    contra
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: